KAREL SIMAEY

Contactgegevens KAREL SIMAEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL SIMAEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL SIMAEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSESTRAAT 48; 8211; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50208531 (+32-50208531) 50208531 (+32-50208531)

Fax (fax): +32 (9) 998-85-28 +32 (9) 998-85-28

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL SIMAEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL SIMAEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL SIMAEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL SIMAEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL SIMAEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL SIMAEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL SIMAEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL SIMAEY
Products information KAREL SIMAEY

BTW identificatienummer (tax): BE09124389648
Ondernemingsnummer: 5552459716
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 478,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL SIMAEY
(Get full report from official database of BE for KAREL SIMAEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL SIMAEY
Addition kinds of activities for KAREL SIMAEY

5099. Duurzame goederen, anders | Durable goods, nec
353602. Kranen en monorail systemen | Cranes and monorail systems
508405. Gereedschapsmachines en metaalbewerkingsmachines | Machine tools and metalworking machinery
50320400. Bouwsteen | Building stone
76929903. Gebarsten casting reparatie | Cracked casting repair

Werken bij KAREL SIMAEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL SIMAEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL SIMAEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL SIMAEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Arts - Expert medische kwaliteit (A3) (ANTWERPEN) (m/v/x) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SELOR

    Type: Examen openbaar bestuur (SELOR)

    Selor zoekt meerdere artsen - experts medische kwaliteit (m/v/x) voor Medex. Je voert medische onderzoeken uit om de arbeidsongeschiktheid na arbeidsongevallen of ziektes vast te stellen. Je geeft een deskundig advies aan de vragende instanties en verdedigt de beslissingen indien nodig. De vacatures zijn voor Antwerpen/Leuven, Brussel en Gent. Naargelang de behoeften, moet je soms in een ander medisch centrum werken dan het centrum waarbij je initieel geaffecteerd bent.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Project ingenieur machinebouw (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Whoohoo® Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als project ingenieur ga je samen met de klant het project gaan bepalen. Daarbij bepaal je de scope van het project, technische aspecten, tijdspanne en budget. Je werkt conceptueel het project uit en vertaalt dit ook naar de opmaak van offerte. Bij akkoord ga je het project verder uitwerken tot in de details. Dit doe je in samenwerking met jouw team. Hierover heb je een helicopterview, volg je het nauw op, maar ga je niet de dagdagelijkse coördinatie behandelen. Je volgt het project wel nauw op. Je blijft ook doorheen het project het aanspreekpunt van de klant.

  • Ontwerper - Tekenaar (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw expertise op gebied van brandbeveiliging stelt u blijvend in staat uitstekende oplossingen uit te werken voor onze klanten: - Calculatie van brandblussystemen (sprinkler) - Uitwerken van ontwerp in AUTOCAD conform de normeringen - Hydraulische berekeningen in specifieke software - Werkvoorbereiding - Verzorgen van de voorraadaanvragen

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Hoger Redder Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Project Manager Customer Support (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVOLTA

    Type: Vaste Job

    Als groeiend multidisciplinair bureau van architecten en ingenieurs bieden wij jou de kans om deel uit te maken van ons Consultancy Team. Vanuit dit team worden onze vakspecialisten ingezet om projecten bij onze klanten te ondersteunen of te trekken, volgens hun expertise en groeipotentieel. Na oplevering van de machine wordt de Customer Service afdeling het eerste aanspreekpunt. Als Project Manager Customer Support, sta je in voor de eerste snelle reactie en hulplijn naar de klanten toe. Daarnaast sta je in voor de interne afname van projecten. Je behartigt hierbij ook het commerciële en financiële luik. Hoofdverantwoordelijkheden en kerntaken: Als Project Manager Customer Support ben je vanaf de oplevering van de machine bij de klant, de spreekbuis tussen de klant en het bedrijf. Je staat de klant te woord. Je verleent advies bij onderhoud en upgrades. Je stelt de offertes op voor service en interventies. Je plant en coördineert service en interventies en volgt de uitvoering hiervan nauwgezet op. Je rapporteert uitgevoerde activiteiten aan de klant. Je stemt met de Accounting Afdeling en de klant de facturatie af, en volgt de betaling op. Je informeert naar en behartigt de klantentevredenheid. Je verwerkt de informatie uit support, service en interventies. Je signaleert door de klant gemelde problemen aan de verantwoordelijke afdelingen, zorgt voor een terugkoppeling naar de klant en stelt een oplossing voor. Daarnaast zorg je voor ondersteuning en verbinding binnen de Customer Service Afdeling. Je ondersteunt Customer Care bij het opstellen van offertes voor wisselstukken en herstellingen. Je helpt Customer Care bij input van klantenorders, inclusief controle van de bestelnummers van de bestelopdrachten. Je staat Customer Care bij voor het opvolgen van het te herstellen materiaal, vanaf de toezending door de klant tot en met de terug-levering naar de klant. Indien noodzakelijk plaats je herstellingsopdrachten bij toeleveranciers.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bewakingsagent evenementen (M/V) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: P.A.S. Security bvba

    Type: Werfreserve

    P.A.S. Security is een jong, dynamisch en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar extra bewakingsagenten voor alle soorten evenementen (bv sport, festival, concerten,..enz.) Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van bewakingsdiensten op evenementen. Goederenbewaking, voor- en nabewaking, toegangscontrole, interventieploegen tijdens het evenement. Veiligheid primeert en wordt opgevolgd met evaluatiegesprekken en verslagen met klanten. Je observeert, rapporteert en maakt verslagen. Je gaat preventief te werk. Je bent steeds het aanspreekpunt naar de klant toe. Spreek deze functie je aan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Tijdens een gesprek geven wij graag verdere toelichting. Hopelijk tot binnenkort!

Zoek naar antwoorden van KAREL SIMAEY in sociale netwerken
Look for responds of KAREL SIMAEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL SIMAEY. Laat een reactie achter voor KAREL SIMAEY. KAREL SIMAEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL SIMAEY. Leave a respond for KAREL SIMAEY. KAREL SIMAEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL SIMAEY op de google maps. Adres en contacten KAREL SIMAEY
Location of KAREL SIMAEY on the google maps. Address and contacts of KAREL SIMAEY

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL SIMAEY KAREL SIMAEY: LEMO CHRISTIAENSEN | GUIDO SMOLDERS | AIR-CLIMA | Derby (le) | Anja Bloemen

Other related companies as KAREL SIMAEY: LEMO CHRISTIAENSEN | GUIDO SMOLDERS | AIR-CLIMA | Derby (le) | Anja Bloemen

KAREL SIMAEY is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL SIMAEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09124389648. Het bedrijf KAREL SIMAEY bevindt zich op het adres: BRUGSESTRAAT 48; 8211; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 478,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van KAREL SIMAEY is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL SIMAEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL SIMAEY, openstaande posities, locatie van KAREL SIMAEY op de kaart.

KAREL SIMAEY is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL SIMAEY, company assigned to the tax number BE09124389648. The company KAREL SIMAEY is located at the address: BRUGSESTRAAT 48; 8211; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 478,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of KAREL SIMAEY is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL SIMAEY is not available. You also can look at reviews of KAREL SIMAEY, open positions, location of KAREL SIMAEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL SIMAEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL SIMAEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL SIMAEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL SIMAEY, employees, financial statistics.