JEAN-MICHEL NGALIKPIMA

Contactgegevens JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-MICHEL NGALIKPIMA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 26270090 (+32-26270090) 26270090 (+32-26270090)

Fax (fax): +32 (56) 839-36-60 +32 (56) 839-36-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-MICHEL NGALIKPIMA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-MICHEL NGALIKPIMA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-MICHEL NGALIKPIMA
Products information JEAN-MICHEL NGALIKPIMA

BTW identificatienummer (tax): BE02335388183
Ondernemingsnummer: 6535186767
Hoofdstad (capital): 194,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-MICHEL NGALIKPIMA
(Get full report from official database of BE for JEAN-MICHEL NGALIKPIMA)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-MICHEL NGALIKPIMA
Addition kinds of activities for JEAN-MICHEL NGALIKPIMA

323105. Laboratoriumglaswerk | Laboratory glassware
335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
33569902. Soldeer: draad, staaf, zuurkern, en rozine kern | Solder: wire, bar, acid core, and rosin core
49539900. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
51120502. Bestandsmappen | File folders

Werken bij JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammember Okay Veerle (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Gepassioneerde productie operator chocolade/praline lijn - Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Lokeren, een innovatief en snelgroeiend chocoladebedrijf, zijn wij op zoek naar een productieoperator voor de chocolade/praline lijn. Je staat in voor het volgende; Instellen en besturen van een geautomatiseerde productielijn volgens de vooropgestelde planning Bewaken van productieparameters (snelheid, temperatuur, ..) Bijsturen van afwijkingen Opvolgen van het aanmaak-, bereidings- en afvulproces Testen uitvoeren, bewaken van de kwaliteit, productiegegevens bijhouden Reinigen van de productielijn op het einde van je werkdag

  • Monteur (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bouwt containers mee om volgens plan. U maakt configuraties klaar voor bouwwerven. U evalueert binnengekomen containers en herstelt deze indien noodzakelijk (mechanisch, sanitair en elektriciteit). U plaatst containerbatterijen op bouwwerven. U sluit de containers aan op bouwwerven (elektrisch, sanitair en afvoer). U schildert containers indien noodzakelijk. U voorziet de containers van huisstijlborden. U reinigt de containers en maakt deze klaar voor nieuwe inzet. U plaatst deuren en wanden.

  • Arbeider voor input, administratie en planning (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat handelt in varkensvlees regio Tielt zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Je zal vooral de data-input verzorgen in een productieomgeving. Verloop: Aan de varkens die binnenkomen werd reeds een klassement en kwaliteit toegekend. Je zal controleren of de ingevoerde gegevens kloppen en ze aanvullen en/of wijzigen. Daarna maak je een planning op volgens bepaalde parameters. De verdere productie is gebaseerd op jouw input. Je hebt dus een heel belangrijke taak en een zeer grote verantwoordelijkheid.

  • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

  • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

  • Huishoudhelden Oostkamp/Ruddervoorde/Hertsberge! (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Huishoudhelden regio Oostkamp gezocht! Easy Life is op zoek naar huishoudhulpen voor de regio Oostkamp (en deelgemeenten). Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken van de woning.

  • Op zoek naar een studentenjob in juni, juli, augustus en/of september | omgeving Herentals? (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar vakantiewerk in Herentals, Olen, Geel of Grobbendonk? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die kunnen werken in juni, juli, augustus en of september. Wij zijn op zoek naar studenten in verschillende sectoren: Productie en inpak Magazijnswerk/orderpicking Industriële reiniging Ondersteuning drukkerij Productiemedewerker voeding Technische sector

  • JOBSTUDENT MEDEWERKER SANDWICHBAR (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HET PREPAREEKE

    Type: Studentenjob

    In onze sandwichbar bedien je de klanten en sta je eveneens in voor de afwas en het schoonmaken van de keuken.

  • Trainee - E&I Specialist (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1670331-inline.html?cid=Partner_VDAB Tijdens je opleidingstraject tot E&I Specialist zal je ook al kunnen genieten van een mooi salarispakket. Je komt terecht in een team dat jong van geest is en volop wil groeien. Hierdoor zijn zij continu op zoek naar de volgende E&I specialist. Tijdens het traject als Trainee – specialist E&I zal je je kennis voornamelijk verruimen terwijl je on the field meewerkt. Je zal starten als E&I technician en bezig zijn met o.a. werken aan elektrische installaties, monteren van kabelbanen, aansluiten van elektriciteitskasten, etc.. Verder kom je terecht op de verschillende afdelingen van een project. Je zal collega's bijstaan met werfopvolging, planning, kwaliteitscontrole en op alle mogelijke afdelingen die passeren in een project. Na dit diepgaande traject ben je in staat om verder te gaan als specialist E&I, werfleider of projectleider.

  • Tractorbestuurders CE - landbouwsector (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: BUYSSE GEERT

    Type: Vaste Job

    Ons kleine familiebedrijf zoekt tractorbestuurders met aanhangwagen. Je taak bestaat voor 95% uit grondverzet. Op de werven staat je ook in voor het contact met de klanten. Je komt terecht in een boerderij omgeving, dus het is wel belangrijk dat je enige voeling met de landbouwsector hebt.

  • Loketbediende Haven Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant Haven Genk zijn wij momenteel op zoek naar een loketbediende. Je staat in voor: de verwerking van inkomende en uitgaande containers/chauffeurs met de bijbehorende documenten; adminstratie van inkomende en uitgaande treinen; communicatie met machinisten/arbeiders; klantencontacten; opvolging van chauffeurs; klaarmaken van CMR vrachtbrieven; administratieve verwerking van de containerschepen. ·

Zoek naar antwoorden van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Laat een reactie achter voor JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. JEAN-MICHEL NGALIKPIMA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. Leave a respond for JEAN-MICHEL NGALIKPIMA. JEAN-MICHEL NGALIKPIMA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-MICHEL NGALIKPIMA op de google maps. Adres en contacten JEAN-MICHEL NGALIKPIMA
Location of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA on the google maps. Address and contacts of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-MICHEL NGALIKPIMA JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: JEAN-BAPTISTE GENOT | HOME ST.ELISABETH | Eggermont F SPRL | Dub's Vidéo | MARCEL EN STAF MAES

Other related companies as JEAN-MICHEL NGALIKPIMA: JEAN-BAPTISTE GENOT | HOME ST.ELISABETH | Eggermont F SPRL | Dub's Vidéo | MARCEL EN STAF MAES

JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02335388183. Het bedrijf JEAN-MICHEL NGALIKPIMA bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 194,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, openstaande posities, locatie van JEAN-MICHEL NGALIKPIMA op de kaart.

JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, company assigned to the tax number BE02335388183. The company JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is located at the address: AVENUE LOUISE 106; 1050; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 194,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA is not available. You also can look at reviews of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, open positions, location of JEAN-MICHEL NGALIKPIMA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-MICHEL NGALIKPIMA, employees, financial statistics.