FLNEW ATLAS BVBA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • FLNEW ATLAS BVBA
Private companiesTobacco Products • FLNEW ATLAS BVBA

Contactgegevens FLNEW ATLAS BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNEW ATLAS BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNEW ATLAS BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Frankrijkstr. 103 1070 Brussel - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-23-01-73 32-25-23-01-73

Fax (fax): 32-25-21-38-82 32-25-21-38-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNEW ATLAS BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNEW ATLAS BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNEW ATLAS BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNEW ATLAS BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNEW ATLAS BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNEW ATLAS BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNEW ATLAS BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNEW ATLAS BVBA
Products information FLNEW ATLAS BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05123718261
Ondernemingsnummer: 4094024658
Hoofdstad (capital): 553,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 670,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLNEW ATLAS BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNEW ATLAS BVBA
(Get full report from official database of BE for FLNEW ATLAS BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNEW ATLAS BVBA
Addition kinds of activities for FLNEW ATLAS BVBA

5048. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
421201. Dier- en boerenproduktransportdiensten | Animal and farm product transportation services
481399. Telefooncommunicatie, behalve radio, nv | Telephone communication, except radio, nec
07119904. Zaadbed voorbereiding diensten | Seed bed preparation services
26749903. Glassine zakken: gemaakt van aangekochte materialen | Glassine bags: made from purchased materials
33120202. Sponge ijzer | Sponge iron
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
51469900. Vis en zeevruchten, nec | Fish and seafoods, nec
59999928. Kluizen en kluisjes | Vaults and safes
96210301. Kustwacht, regeling en beheer van het vervoer | Coast guard, regulation and administration of transportation

Werken bij FLNEW ATLAS BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNEW ATLAS BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNEW ATLAS BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNEW ATLAS BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • METAALCONSTRUCTEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Platen en programma’s selecteren Platen op de lasersnijmachine op- en afleggen via heftruck, rolbruggen Ordenen en beheer van stock van de laserplaten Diverse plaatbewerkingen indien er tijd over is, zoals: - Plooien - Slijpen - Zagen - Boren

  • Loodgieter - Installateur sanitair m/v (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als loodgieter in de woningbouw, sta je in voor de volgende taken: - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van warm en koud water - Plaatsen van afvoerleidingen - Monteren van de toestellen sanitaire toestellen zoals kranen, douches, baden - Het monteren van Cv leidingen en collectoren - Het installeren van condenserende gasketels - Het opstarten van deze gasketels. - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot water - Installeren van gasverwarming met individuele toestellen - Bewerken en leggen van leidingen voor de distributie van gas - Afvoer van verbrandingsgassen en toevoer van verbrandings- en ventilatielucht - Monteren van de toestellen - Het in bedrijf stellen van de installatie - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen met betrekking tot gas

  • Magazijnier- polyvalent medewerker (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil je werken in een aangenaam bedrijf? Dit metaalverwerkend bedrijf te Deinze is op zoek naar een geschikte magazijnier om hun team te vervolledigen. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: -dagelijkse beheer van de inkomende en uitgaande materialen -in ontvangst nemen van de dagelijkse leveringen -beheer van het werfmaterieel

  • Accountmanager/ Keukenverkoper - regio West-Vlaanderen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een keuken naar de klant over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Controller - Leuven - Permanent Position (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf actief in de groene energiesector in Leuven zijn wij momenteel op zoek naar een Controller voor een permanente positie. Het bedrijf is gevestigd in Leuven en is actief in de energiesector. Als Controller rapporteer je aan de Accounting & Controlling Manager met volgende verantwoordelijkheden: Je staat in voor de controlling van investeringsuitgaven tijdens de ontwikkelings- en constructiefase van onze nieuwe projecten; Je werkt samen met je collega's aan de maandelijkse afsluiting van de boekhouding: analyses en rapporteringen voor het management; Je staat in voor de voorbereiding van financiële en operationele rapporten ter attentie van de stakeholders; Je biedt ondersteuning aan de business en het management bij het evalueren van budgetten en forecast-modellen; Je bewaakt de onderliggende financiële data (kapitaal- en interestberekeningen, working capital, etc.) en verzekert dat dit in lijn ligt met de beslissingen van de board; Je houdt de analytische structuren in het ERP-systeem up-to-date. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • HUISHOUDHULP MARKE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Student M/V (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een boeiende studentenjob in een mooie slagerij? Je wordt tewerkgesteld in een moderne en hippe slagerij te Sint-Martens-Latem. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het aanvullen van de toog. Na de werkdag help je ook met het opruimen van de winkel.

  • Monitor /Animator om les Fotografie te geven - Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Fotografie Heb je een passie voor fotografue en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Fotografie wordt afgewisseld met spelactiviteiten. +/- 4 uur fotografie en 2 uur spel per dag Fototoestellen worden voorzien

  • JOBSTUDENT ZELFBEDIENING EN ONTHAAL (OOSTVLETEREN)

    Regio: OOSTVLETEREN

    Bedrijf: DE ZONNEGLOED

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en schoolvakanties 2018 Wij zoeken een enthousiaste kandidaat om te werken in een dierenpark in de zelfbediening en het onthaal. De zelfbediening met al zijn neventaken: aanvullen koelkast, contacten klanten, opkuis,... Interesse? Neem dringend contact met ons op.

  • Monteur Staalbouw (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze gerespecteerde klanten zijn wij op zoek naar iemand die hun team van monteurs aanvult. Je helpt met het monteren en plaatsen van de metaalstructuur, de betonpanelen, de dakbedekking (golfplaten, sandwichpanelen, steeldeck). Je werkt steeds op verplaatsing op een bouwplaats regio Oost-, West- en Zeeuws-Vlaanderen. Het staat dus als een paal boven water dat dit een zeer gevarieerde job is. Om deze werken goed te kunnen uitvoeren ben je handig, werk je veilig en kan je onderdelen op een efficiënte manier bevestigen aan de kraan. Je kent de materialen waarmee je werkt en kan deze ook waterpas zetten. Jouw ruimtelijk inzicht komt iedere dag weer van pas en jouw capaciteiten worden hier ten volle benut.

  • FREELANCE COACH ECONOMIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen economie te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van FLNEW ATLAS BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLNEW ATLAS BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNEW ATLAS BVBA. Laat een reactie achter voor FLNEW ATLAS BVBA. FLNEW ATLAS BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNEW ATLAS BVBA. Leave a respond for FLNEW ATLAS BVBA. FLNEW ATLAS BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNEW ATLAS BVBA op de google maps. Adres en contacten FLNEW ATLAS BVBA
Location of FLNEW ATLAS BVBA on the google maps. Address and contacts of FLNEW ATLAS BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNEW ATLAS BVBA FLNEW ATLAS BVBA: Banque Bruxelles Lambert SA | Diamond Spring Company NV | DRESSAGE CLUB PICARDIE-EVERE | Hody | Adetex Brussels

Other related companies as FLNEW ATLAS BVBA: Banque Bruxelles Lambert SA | Diamond Spring Company NV | DRESSAGE CLUB PICARDIE-EVERE | Hody | Adetex Brussels

FLNEW ATLAS BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNEW ATLAS BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05123718261. Het bedrijf FLNEW ATLAS BVBA bevindt zich op het adres: Frankrijkstr. 103 1070 Brussel - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 553,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 670,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLNEW ATLAS BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNEW ATLAS BVBA is Tabaksproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNEW ATLAS BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNEW ATLAS BVBA, openstaande posities, locatie van FLNEW ATLAS BVBA op de kaart.

FLNEW ATLAS BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNEW ATLAS BVBA, company assigned to the tax number BE05123718261. The company FLNEW ATLAS BVBA is located at the address: Frankrijkstr. 103 1070 Brussel - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 553,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 670,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLNEW ATLAS BVBA were not found.
The main activity of FLNEW ATLAS BVBA is Tobacco Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNEW ATLAS BVBA is not available. You also can look at reviews of FLNEW ATLAS BVBA, open positions, location of FLNEW ATLAS BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNEW ATLAS BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNEW ATLAS BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNEW ATLAS BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNEW ATLAS BVBA, employees, financial statistics.