GARAGE DECEUNINCK

Contactgegevens GARAGE DECEUNINCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARAGE DECEUNINCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARAGE DECEUNINCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OOSTVLETERENSTRAAT 14; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422007 (+32-57422007) 57422007 (+32-57422007)

Fax (fax): +32 (12) 471-59-61 +32 (12) 471-59-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARAGE DECEUNINCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARAGE DECEUNINCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARAGE DECEUNINCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARAGE DECEUNINCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARAGE DECEUNINCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARAGE DECEUNINCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARAGE DECEUNINCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARAGE DECEUNINCK
Products information GARAGE DECEUNINCK

BTW identificatienummer (tax): BE06487121582
Ondernemingsnummer: 3141510009
Hoofdstad (capital): 995,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 505,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in GARAGE DECEUNINCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARAGE DECEUNINCK
(Get full report from official database of BE for GARAGE DECEUNINCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARAGE DECEUNINCK
Addition kinds of activities for GARAGE DECEUNINCK

01810104. Kwekerij voorraad, groeiende van | Nursery stock, growing of
20340103. Soep, uitgedroogd | Soups, dehydrated
34430102. Bins, geprefabriceerde metalen plaat | Bins, prefabricated metal plate
51999923. Variety winkelwaarschuwingen | Variety store merchandise
86210100. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations

Werken bij GARAGE DECEUNINCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARAGE DECEUNINCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARAGE DECEUNINCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARAGE DECEUNINCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Technische helpdeskmedewerker vaste nacht (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de administratieve zorgen van de klanten op. Je staat in contact met zowel klanten, techniekers,operators,... Bij technische problemen help je de klant aan een oplossing. Wanneer je geen oplossing kan bieden bespreek je dit intern en houdt je de klant zo snel mogelijk op de hoogte.

  • General Ledger Accountant - medische sector - Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is op zoek naar een General Ledger Accountant (m/v) die een leuke uitdaging wil aangaan bij een multinational in Berchem. Dit uitzendproject loopt al zeker tot februari 2019. Onze klant is wereldwijd marktleider in de medische sector en maakt deel uit van een grote internationale groep. Je komt terecht in een gemoedelijke en aangename werkomgeving in het kantoor te Berchem. Als General Ledger Accountant sta je in voor volgende zaken: Je verricht diverse boekingen Je volgt balans- en resultatenrekeningen op Je verzorgt de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting Je staat in voor de financiële rapportering Je bent contactpersoon voor diverse business units Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MACHINEBEDIENAAR WEEKEND (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van verschillende machines binnen de productie. Je staat in voor bediening, kwaliteit, orde en netheid.

  • OPERATOR FREESMACHINE (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevende firma in Maldegem die instaat voor de productie en de verkoop van PVC-materialen zijn wij nog op zoek naar een OPERATOR voor de freesmachine te bedienen. Je bent samen met je collega\\\'s verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van de productielijn voor het frezen van de PVC wandtegels onder leiding van de ploegchef. De firma voorziet een interne opleiding om je met de machine(s) te leren werken. Daarna ga je zelfstandig aan de slag. Gemotiveerd zijn, initiatief durven nemen, problemen in kaart brengen en dit rapporteren naar je ploegchef toe, ... behoren tot je takenpakket. Het belangrijkste aan de job is dat de continuïteit kan gewaarborgd worden, zodat de machines niet stilvallen.

  • Stabiliteitsingenieur (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tielt zijn we op zoek naar een stabiliteitsingenieur (M/V): Je maakt stabiliteitsstudies op van gebouwen en constructies Je bent op de hoogte van verschillende funderingsmethodes Je volgt de wetgevingen op voor België, Duitsland en Europa  

  • Etudiant OU non-étudiant, support administratif (LOUVAIN-LA-NEUVE)

    Regio: LOUVAIN-LA-NEUVE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients, basé à Louvain-La-Neuve, nous recherchons un profil administratif, de préférence étudiant(e) en droit pour travailler sur un projet durant 2 semaines, à commencer dès que possible. La mission : - Traduction de site en NL Mettre à jour une liste des acronymes NL Faire des tests sur le site

  • Kapper/Kapster Kortessem (KORTESSEM)

    Regio: KORTESSEM

    Bedrijf: Freaks

    Type: Vaste Job

    je kan zelfstandig alle voorkomende taken in een kapsalon uitoefenen: wassen, knippen, permanent, kleuren,.. en dit zowel voor dames, heren als kinderen Je bent flexibel, dynamisch en je houdt van je job.

  • .Net Developer (WIJGMAAL)

    Regio: WIJGMAAL

    Bedrijf: ONS

    Type: Vaste Job

    Ben jij een gedreven developer met een passie voor het vak? Is C# als een tweede taal van je en ben je een fan van .NET en de Microsoft stack? SOLID, DevOps en automation zijn niet louter buzzwords voor je? Ben je een fan van feedback en open communicatie? Ben je Agile, en wil je deel uitmaken van een dynamisch team waar je samen met je collega’s het IT landschap van ONS uitbouwt? Ben je op zoek naar een job langs waar je impact kan uitoefenen op de zorgsector in Vlaanderen? Dan ben jij misschien op zoek naar ONS. Ter versterking van onze dienst Informatica zijn wij op zoek naar een M/V: .NET Developer Wat houdt de job in? Samen met je team sta je in voor de in-house ontwikkelde applicaties binnen ONS. Je onderhoudt de ontwikkelstraat en automatiseert waar mogelijk in een omgeving waar kwaliteit primeert. Je schrijft niet enkel code, maar werkt proactief mee om de beste oplossing uit te werken.

  • LOGISTIEKE ADMINISTRATIEVE KRACHT (AVONDWERK + NACHTWERK) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BELGIAN FRESH FOOD

    Type: Vaste Job

    Vanuit de twee vestigingen in Antwerpen en Brugge garanderen wij versheid, service en kwaliteit van het allerhoogste niveau.Ons huidig cliënteel bestaat uit een 850-tal tevreden zaken, gaande van de beste restaurants, hotelketens, restaurantketens, grootkeukens, bakkers, slagers, enz. in Vlaanderen en Brussel. Kwaliteit, een uitgebreid assortiment en service blijven de grootste troeven in deze steeds veranderende economie. Onze persoonlijke aanpak en het familiale karakter laat de relatie met onze klanten steeds op een ‘gezonde’ manier verlopen. Je zal tewerk worden gesteld in onze locatie te Antwerpen. Groothandel Claessens te Antwerpen is op zoek naar een hands-on 'administratieve kracht' voor avond - en nachtdiensten. (opstart om 18u of 20u) Jij zal, tijdens de avonddiensten, verantwoordelijk zijn voor het correct opvolgen van bestellingen - Groenten, Fruit & Specialiteiten - van klanten en jij bent dé schakel tussen klanten, het magazijn en de orderverzamelaars. De meeste klanten plaatsen immers een bestelling wanneer zij de deuren 's avonds sluiten. Taken en Verantwoordelijkheden: Efficiënt verwerken van orders van klanten die op verschillende wijzen binnenkomen (telefonisch, per fax, webshop en per email) en dit op een correcte manier Het telefonisch promoten van onze producten Diepgaande kennis vergaar je door je flexibel op te stellen als 'collega-orderverzamelaar'. Je dient tijdens je opleiding intensief mee te werken in het magazijn zodat je de producten leert kennen. Dit vormt een grote meerwaarde voor het uitoefenen van je functie.

  • KLINISCH PSYCHOLOOG - EERSTELIJNSPSYCHOLOOG (VOLWASSENEN) (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Psycholoog Bosmans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team van eerstelijnspsychologen te versterken zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega. Als eerstelijnspsycholoog werk je generalistisch en kortdurend met verschillende problematieken. We richten ons op (jong) volwassenen en ouderen met lichte tot matige psychische klachten.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Roles & Responsibilities Be a member in an Agile, self-organizing development team Coach other developers Bring maturity and seniority to the team Guide the team on best practices Challenge other team members, be critic, but constructive Work together with the Technical Architect on Architecture Guide the team towards a DevOps culture Stay up to date with the latest trends on development Technology Java (preferably Java 8) Java EE/JBoss Spring Boot Micro service / SOA landscape API Design Domain Driven Design Event driven AWS Cloud native development: Lambda, DynamoDB, API GateWay, Sqs/SNS/ (bonus) Docker/Kubernetes (bonus) CI-CD (bonus) Jenkins, artifactory, sonar... (bonus) Experience Seniority - minimum 5 years experience Languages - English is mandatory, Dutch is a good bonus to have Contract details Length - 6months (rolling contract) Location- Geel region Fulltime onsite is required

  • Medewerkers bediening Café De Markten (flexijob) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AUB-SVP

    Type: Flexijob

    AUB-SVP zoekt flexijobbers die willen meedraaien in Café De Markten. Je helpt in de bediening, aan de bar, eventueel in de keuken, ... Je ontvangt klanten, stelt suggesties voor, neemt bestellingen op en geeft ze door aan de bar/de keuken. Je serveert dranken en gerechten of helpt bij de bediening. Je maakt de rekening en rekent af. Je ruimt af en houdt de tafels en hun omgeving netjes, je zet de tafels klaar voor de volgende klant. Je bewaakt orde en netheid in de zaal. Je verzamelt en rangschikt het leeggoed. Je helpt collega's bij het werk. Je helpt met de afwas in de keuken. Sporadisch ook groenten en fruit schoonmaken of goederen ontvangen, controleren en opslaan in een koelkamer of een voorraadkamer. Je sorteert afval en etensresten.

Zoek naar antwoorden van GARAGE DECEUNINCK in sociale netwerken
Look for responds of GARAGE DECEUNINCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARAGE DECEUNINCK. Laat een reactie achter voor GARAGE DECEUNINCK. GARAGE DECEUNINCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARAGE DECEUNINCK. Leave a respond for GARAGE DECEUNINCK. GARAGE DECEUNINCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARAGE DECEUNINCK op de google maps. Adres en contacten GARAGE DECEUNINCK
Location of GARAGE DECEUNINCK on the google maps. Address and contacts of GARAGE DECEUNINCK

Andere gerelateerde bedrijven als come GARAGE DECEUNINCK GARAGE DECEUNINCK: MONKEY BUSINESS | LEFEVRE KUNSTMEUBELEN BVBA | NEXIS | VERTROUWENSARTSCENTRUM KIND IN NOOD | DEMOMEUBEL

Other related companies as GARAGE DECEUNINCK: MONKEY BUSINESS | LEFEVRE KUNSTMEUBELEN BVBA | NEXIS | VERTROUWENSARTSCENTRUM KIND IN NOOD | DEMOMEUBEL

GARAGE DECEUNINCK is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARAGE DECEUNINCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06487121582. Het bedrijf GARAGE DECEUNINCK bevindt zich op het adres: OOSTVLETERENSTRAAT 14; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 995,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 505,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in GARAGE DECEUNINCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GARAGE DECEUNINCK is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARAGE DECEUNINCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARAGE DECEUNINCK, openstaande posities, locatie van GARAGE DECEUNINCK op de kaart.

GARAGE DECEUNINCK is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARAGE DECEUNINCK, company assigned to the tax number BE06487121582. The company GARAGE DECEUNINCK is located at the address: OOSTVLETERENSTRAAT 14; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 995,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 505,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in GARAGE DECEUNINCK were not found.
The main activity of GARAGE DECEUNINCK is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GARAGE DECEUNINCK is not available. You also can look at reviews of GARAGE DECEUNINCK, open positions, location of GARAGE DECEUNINCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARAGE DECEUNINCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARAGE DECEUNINCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARAGE DECEUNINCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARAGE DECEUNINCK, employees, financial statistics.