MONKEY BUSINESS

Contactgegevens MONKEY BUSINESS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONKEY BUSINESS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONKEY BUSINESS

Regio (region): Ixelles, België

Adres (address): DEFACQZSTRAAT 30; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25386934 (+32-25386934) 25386934 (+32-25386934)

Fax (fax): +32 (10) 179-58-36 +32 (10) 179-58-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONKEY BUSINESS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONKEY BUSINESS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONKEY BUSINESS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONKEY BUSINESS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONKEY BUSINESS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONKEY BUSINESS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONKEY BUSINESS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONKEY BUSINESS
Products information MONKEY BUSINESS

BTW identificatienummer (tax): BE01515258789
Ondernemingsnummer: 3717742919
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in MONKEY BUSINESS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bars; Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONKEY BUSINESS
(Get full report from official database of BE for MONKEY BUSINESS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONKEY BUSINESS
Addition kinds of activities for MONKEY BUSINESS

364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
32550300. Tegels en stenen vuurvaste materialen, behalve plastic | Tile and brick refractories, except plastic
38229900. Milieucontroles, nv | Environmental controls, nec
38299913. Druk transducers | Pressure transducers
59439900. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
72310104. Manicurist, pedicurist | Manicurist, pedicurist
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij MONKEY BUSINESS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONKEY BUSINESS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONKEY BUSINESS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONKEY BUSINESS. Looking for open vacancies in other companies

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Huishoudhulp regio Wespelaar (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Wespelaar Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Zwalm (MUNKZWALM)

    Regio: MUNKZWALM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People

    Type: Studentenjob

    Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

  • Accessibility Agent (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als Accessibility Coordinator is uitmuntendheid in klantenservice voor jou een erezaak. Je vriendelijke en spontane aanpak, evenals jouw flair voor detail en creatief denken zijn eveneens van groot belang. - Je zorgt voor actieve follow-up van doorstroom en bezetting van de drop-off zone van Brussels Airport - Je beantwoordt klantoproepen - Je logt oproepen voor toekomstige verbeteringen - Je verzorgt de dagelijkse controle van drop-off zone (gebruikte tickets verzamelen, ticketautomaten aanvullen, …) - Je volgt reparaties op en het loggen van rapporten in geval van schade - Je bent het eerste contact voor Taxi Management Systeem (ondersteunen van chauffeurs met informatie over flow, …) - Je onderhoudt contact met Interparking in geval van problemen met de parkeercapaciteit - Je zorgt voor updates van dynamische wegwijzers

  • Polyvalent koerman met kennis hout (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een polyvalente koerman om aan de slag te gaan bij een houthandel. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van de leveringen. Je laadt en lost de vrachtwagens met de heftruck. Je zet ook de bestellingen klaar. Daarnaast ben je ook bereid om balken op maat te zagen met de vierzijdige schaafmachine.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Technieker Industriële Elektriciteit (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Industriële Elektriciteit komt u terecht op een vestiging die gekenmerkt wordt door een doorgedreven automatisatie en een sterke focus op energie efficiëntie. In deze functie speelt u een centrale rol in het garanderen van de optimale werking van de productie-installaties en de utilities op vlak van elektriciteit en automatisatie. Uw takenpakket omvat: het stellen van de diagnose bij storingen en defecten aan de installaties; het definiëren van de gepaste curatieve actie en dit om het opnieuw voorkomen ervan te minimaliseren; het uitvoeren van de onderhoud- en herstelactiviteiten; het ontwerpen en bijwerken van elektrische schema's; het uitwerken (van a tot z) van kleinere projecten in het kader van de vernieuwing- en verbetering van de installaties.

  • Psychotherapeut (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: MULTIPRAX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multiprax is een dynamische praktijk waar baby’s, peuters, kleuters, lagere schoolkinderen, jongeren, volwassenen en senioren terecht kunnen. Een kinesiste, psychologe, audiologe en verschillende logopedisten werken elk vanuit hun eigen specialiteit en ervaring samen om een kwalitatieve preventie, diagnostiek, behandeling en follow-up te bieden die afgesteld is op elke zorgvraag.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

  • ClearSource - Test Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Test Manager for a client based in Brussels. Check out the job description below and let me know if you are interested! Role Description Mission Test Manager responsibilities are: Organizing and controlling the testing strategy and processes Defining the scope of testing within context of release/delivery Ensuring visibility, traceability, and control of testing process Applying appropriate metrics and measurements in testing management tools Resource planning and management Activities Review and analyze system specifications Review and request test data Report on test progress, efficiency, effectiveness and sufficiency Collaborate with QA's, Business Analyst and Project Managers to develop effective test scenarios Profile Great educational background Proven experience as a QA Manager or similar role Experience in project management and QA methodology Familiarity with Scrum, Agile methodologies, Automation and Continuous Integration processes Experience in manual/automation project management A solid command of French and English, knowledge of Dutch is a plus. Details Start: ASAP Duration: Freelance or Permanent Location: Brussels

  • Flexijob zaalbediening (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: DE ZONNEVALLEI

    Type: Flexijob

    Op zoek naar een bijverdienste? Voor onze feestzaal in de Berlare zijn we op zoek naar zaalmedewerker/zaalmedewerkster voor in de week of in het weekend. Je staat in voor onderstaande taken: Verantwoordelijkheid bar serveren van gerechten ...

Zoek naar antwoorden van MONKEY BUSINESS in sociale netwerken
Look for responds of MONKEY BUSINESS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONKEY BUSINESS. Laat een reactie achter voor MONKEY BUSINESS. MONKEY BUSINESS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONKEY BUSINESS. Leave a respond for MONKEY BUSINESS. MONKEY BUSINESS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONKEY BUSINESS op de google maps. Adres en contacten MONKEY BUSINESS
Location of MONKEY BUSINESS on the google maps. Address and contacts of MONKEY BUSINESS

Andere gerelateerde bedrijven als come MONKEY BUSINESS MONKEY BUSINESS: BAKKERIJ ARTOCARPUS | ENT. RADERMECKER & FILS | WILLY LEQUEUX | HERLINDE CLAES | Entrepose Echafaudages

Other related companies as MONKEY BUSINESS: BAKKERIJ ARTOCARPUS | ENT. RADERMECKER & FILS | WILLY LEQUEUX | HERLINDE CLAES | Entrepose Echafaudages

MONKEY BUSINESS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Ixelles, België. De volledige naam van het bedrijf is MONKEY BUSINESS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01515258789. Het bedrijf MONKEY BUSINESS bevindt zich op het adres: DEFACQZSTRAAT 30; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bars; Restaurants. Producten gemaakt in MONKEY BUSINESS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONKEY BUSINESS is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONKEY BUSINESS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONKEY BUSINESS, openstaande posities, locatie van MONKEY BUSINESS op de kaart.

MONKEY BUSINESS is a company, that was registered 2017 in Ixelles region, Belgium. Full name of company is MONKEY BUSINESS, company assigned to the tax number BE01515258789. The company MONKEY BUSINESS is located at the address: DEFACQZSTRAAT 30; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bars; Restaurants. Products created in MONKEY BUSINESS were not found.
The main activity of MONKEY BUSINESS is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of MONKEY BUSINESS is not available. You also can look at reviews of MONKEY BUSINESS, open positions, location of MONKEY BUSINESS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONKEY BUSINESS, Ixelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONKEY BUSINESS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONKEY BUSINESS, Ixelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONKEY BUSINESS, employees, financial statistics.