HUGUES HIERNAUX

Contactgegevens HUGUES HIERNAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUGUES HIERNAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUGUES HIERNAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULIEN COLSON 49B4; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81741060 (+32-81741060) 81741060 (+32-81741060)

Fax (fax): +32 (11) 801-62-75 +32 (11) 801-62-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUGUES HIERNAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUGUES HIERNAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUGUES HIERNAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUGUES HIERNAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUGUES HIERNAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUGUES HIERNAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUGUES HIERNAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUGUES HIERNAUX
Products information HUGUES HIERNAUX

BTW identificatienummer (tax): BE08976898193
Ondernemingsnummer: 9569885253
Hoofdstad (capital): 939,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUGUES HIERNAUX
(Get full report from official database of BE for HUGUES HIERNAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUGUES HIERNAUX
Addition kinds of activities for HUGUES HIERNAUX

364499. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen, niet inbegrepen | Noncurrent-carrying wiring devices, nec
396599. Bevestigingsmiddelen, knopen, naalden en spelden, n.v. | Fasteners, buttons, needles, and pins, nec
02730103. Minnow boerderij | Minnow farm
23950307. Scalloping: voor de handel | Scalloping: for the trade
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
58120301. Box lunch stand | Box lunch stand
65149901. Woongebouw, vier of minder eenheden: werking | Residential building, four or fewer units: operation

Werken bij HUGUES HIERNAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUGUES HIERNAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUGUES HIERNAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUGUES HIERNAUX. Looking for open vacancies in other companies

  • vloerder (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Roeselare zijn we op zoek naar een vloerder / renovatiearbeider. Je werkt als vloerder voornamelijk renovatie en nieuwbouwprojecten daarboven op doe je ook kleine verbouwingswerkjes.

  • Verkoper groeten en fruit (DENTERGEM)

    Regio: DENTERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groenten- en fruitwinkel in Dentergem zijn we op zoek naar iemand die van dinsdag tem vrijdag wil werken. Je werkt steeds van 8u tot 12u en van 13u30 tot 18u30. Je staat alleen in de winkel dus helpt klanten met hun bestellingen, zorgt dat de winkel in orde is, doet kassawerk, ...

  • Elektromechanieker torenkranen (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Paal zijn wij opzoek naar een Elektomechanieker torenkranen: - Je staat in voor zowel het mechanische als het elektrische onderhoud van torenkraanonderdelen. Taken: - Onderhoud en herstellingen uitvoeren aan kraanonderdelen in het atelier - Preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen uitvoeren - Defecte stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen - De conformiteit van de werking van de installaties verzekeren - Opsporen van elektronische storingen en zorgen voor een oplossing - Herstellingen zelfstandig of in team uitvoeren - ...

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Bakkersgast/Patissier M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Bereiden van patisserie op een ambachtelijke manier. Je werkt in een team van 2 mensen. - Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden - Patisserie bereiden (snijden, versieren, bestrijken met een laagje eigeel, ...) - Voedingswaren bereiden: Gebakjes - Ingrediënten uitkiezen (bloem, gist, additieven, ...) en doseren voor het maken van brooddeeg of patisseriedeeg Het deeg mengen, kneden en uitrollen - Het deeg in deegstukken verdelen, rollen en vormgeven De gisting controleren - De deegstukken en patisserie voorbakken, bakken en uit de oven halen

  • Legal Professional (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Openen, beheren en afsluiten van de schadedossiers Rechtsbijstand waarvoor een gevorderde techniciteit vereist is, en opstellen van de juiste claim voor de klant ten opzichte van zijn schade, teneinde zijn belangen zo goed mogelijk te verdedigen, hetzij via een minnelijke schikking, hetzij via een gerechtelijke procedure.

  • Albert Heijn (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Albert Heijn in Maaseik zijn wij op zoek naar personen die enkele dagen per week beschikbaar zijn. Je wordt ingezet aan de kassa en/of aan de uitpak.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kaprijke/ Lembeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Promogirl/boy - hostess/host (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld achter de schermen te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector, zijn wij op zoek naar promogirls & -boys. Je staat in voor het ontvangen van de klanten je biedt ze een drankje aan je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid je bent gewoon je spontane zelf je bent flexibel tijdens de week of in het weekend te werken

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Zwemlesgever Sportoase Schiervelde Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je bent verantwoordelijk voor het geven van zwemlessen aan baby's, peuters en hummeltjes. • De lessen vinden plaats op wekelijkse basis (zaterdag) • Engagement voor een gans schooljaar • Administratieve opvolging: zwemlijsten invullen • Rapportering aan de zwembadmanager • Opvolgen en naleven van de nodige veiligheidsprocedures

  • flexi job (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: DE GROTE STOVE

    Type: Flexijob

    poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van HUGUES HIERNAUX in sociale netwerken
Look for responds of HUGUES HIERNAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUGUES HIERNAUX. Laat een reactie achter voor HUGUES HIERNAUX. HUGUES HIERNAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUGUES HIERNAUX. Leave a respond for HUGUES HIERNAUX. HUGUES HIERNAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUGUES HIERNAUX op de google maps. Adres en contacten HUGUES HIERNAUX
Location of HUGUES HIERNAUX on the google maps. Address and contacts of HUGUES HIERNAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come HUGUES HIERNAUX HUGUES HIERNAUX: De Smedt J | CENTRE D'HYDROBIO-PH?LIE ET D' HYDROTH?RAPIE | GREGOIR WALTER | KINDERDAGV.SOC.SECTOR RUG | LECOBEL

Other related companies as HUGUES HIERNAUX: De Smedt J | CENTRE D'HYDROBIO-PH?LIE ET D' HYDROTH?RAPIE | GREGOIR WALTER | KINDERDAGV.SOC.SECTOR RUG | LECOBEL

HUGUES HIERNAUX is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUGUES HIERNAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08976898193. Het bedrijf HUGUES HIERNAUX bevindt zich op het adres: RUE JULIEN COLSON 49B4; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 939,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 411,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van HUGUES HIERNAUX is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUGUES HIERNAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUGUES HIERNAUX, openstaande posities, locatie van HUGUES HIERNAUX op de kaart.

HUGUES HIERNAUX is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUGUES HIERNAUX, company assigned to the tax number BE08976898193. The company HUGUES HIERNAUX is located at the address: RUE JULIEN COLSON 49B4; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 939,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 411,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of HUGUES HIERNAUX is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUGUES HIERNAUX is not available. You also can look at reviews of HUGUES HIERNAUX, open positions, location of HUGUES HIERNAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUGUES HIERNAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUGUES HIERNAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUGUES HIERNAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUGUES HIERNAUX, employees, financial statistics.