HILDE JEURIS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • HILDE JEURIS
Private companiesTobacco Products • HILDE JEURIS

Contactgegevens HILDE JEURIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HILDE JEURIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HILDE JEURIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 77; 3570; ALKEN, België

Telefoon (phone): 11313141 (+32-11313141) 11313141 (+32-11313141)

Fax (fax): +32 (59) 823-59-18 +32 (59) 823-59-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HILDE JEURIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HILDE JEURIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HILDE JEURIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HILDE JEURIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HILDE JEURIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HILDE JEURIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HILDE JEURIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HILDE JEURIS
Products information HILDE JEURIS

BTW identificatienummer (tax): BE02556488037
Ondernemingsnummer: 1233459472
Hoofdstad (capital): 474,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 810,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HILDE JEURIS
(Get full report from official database of BE for HILDE JEURIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HILDE JEURIS
Addition kinds of activities for HILDE JEURIS

5611. Kledingwinkels voor mannen en jongens | Men's and boys' clothing stores
097102. Jachtdiensten | Hunting services
242902. Knippen en verpakking, excelsior | Shavings and packaging, excelsior
20919902. Kaviaar: verpakt in blikjes, potten, enz. | Caviar: packaged in cans, jars, etc.
23390307. Ski jassen en broek: vrouwen, misses 'en junioren' | Ski jackets and pants: women's, misses', and juniors'
24919903. Behoud (creosoting) van hout | Preserving (creosoting) of wood
61110104. Overheidslening voor de nationale hypotheek | Government national mortgage association

Werken bij HILDE JEURIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HILDE JEURIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HILDE JEURIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HILDE JEURIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE betonmixer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze partner is op zoek naar een chauffeur CE betonmixer regio Mechelen. je zal verantwoordelijk zijn voor heel wat taken. Hieronder vind je voor deze job een praktisch overzicht: je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse levering van stortklaar beton op verschillende werven; je vervoert de betonmixer naar verschillende werven; je levert stortklaar beton volgens de veiligheidsvoorschriften en de geldende instructies; je krijgt de verantwoordelijkheid over het voertuig en zorgt voor een perfecte levering van het beton; je voert controle uit van het gemaakte en geleverde beton; je zal de mixer reinigen zoals het hoort; je voert onderhoud en kleine herstellingen uit; eventuele gebreken zal je melden aan de verantwoordelijke instantie(s); je vervoert de betonmixer via de openbare weg naar verschillende werven; je helpt andere collega's waar nodig; je steekt verder je handen uit de mouwen waar nodig; je staat klanten vriendelijk te woord; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Niklaas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bertem (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bertem en omgeving

  • begeleider eklas voor kleuters (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op maandag tussen 15:45 en 16:46 aan kleuters tussen 4 en 6 in Mechelen. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • Opnameverantwoordelijke woonzorgcentrum (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: RUSTHUIS SCHEUT ROB/RVT

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een opnameverantwoordelijke die wenst mee te werken aan het uitbouwen van kwalitatieve zorg binnen een nieuwbouwproject voor een woonzorgcentrum te Anderlecht. Je staat voltijds in voor de voorbereiding en de opvolging van de opnames in het woonzorgcentrum, het kortverblijf en de serviceflatbewoners. Dit houdt in dat je de wachtlijst van kandidaat-bewoners beheert en inschrijvingsgesprekken met kandidaten en families voert. Je verricht ook ondersteunende taken in de administratie. Bijkomende verantwoordelijkheden zijn de contacten onderhouden met een netwerk van ziekenhuizen - informeren over alternatieve sociale hulpmogelijkheden, verzorgen van psychosociale begeleiding.

  • Junior mecanicien contract onbepaalde duur (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Heb je een eerste ervaring achter de rug als mecanicien? Dan zoeken wij jou! Mechanische installaties samenstellen, uren sleutelen en monteren met de grootste passie zijn dan ook jouw stokpaardjes. Je zal instaan voor allerhande onderhoudsactiviteiten bij diverse sites. Zo zal je naar believen kunnen sleutelen, monteren, stukken (kettingen,tandwielen,...) vervangen. Tijdens grote onderhoudsbeurten zal je machines demonteren, aanpassingen doorvoeren waar nodig. Waarna je alles terug mooi correct opbouwt!

  • Aankoper (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een technisch Aankoper (M/V) voor een bedrijf gelegen in de regio. Als aankoper ben je verantwoordelijk voor het volledige A-Z aankoopproces met betrekking tot de aankoop van materialen en diensten, met focus op transport en logistiek. Concrete taken hierbij zijn: • het – tijdig en tegen optimale condities – aankopen volgens het opgestelde aankoopbeleid en volgens de wensen van de interne klanten • zoeken van leveranciers en plaatsen van bestellingen, inclusief het onderhandelen van prijs- en leveringsvoorwaarden en het verzekeren van het correcte wettelijke kader • kennis hebben van de marktprijzen • afsluiten van contracten met geselecteerde leveranciers in het kader van een project • advies geven aan de interne opdrachtgevers met betrekking tot de commerciële en wettelijke aspecten van de aankoop van goederen en diensten • correcte relaties met leveranciers en onderaannemers onderhouden • potentiële leveranciers selecteren en beoordelen op betrouwbaarheid en kwaliteit • rapportering verzorgen met betrekking tot behaalde resultaten, de verwerking en opvolging van de geregistreerde bestellingen en de toepassing van de werkwijzen binnen de afdeling

  • Face to face Interviewer-Limburg (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ipsos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ipsos is op zoek naar enquêteurs die vol enthousiasme willen starten op een project over de media in België. Om ons team van interviewers te versterken zoeken we zelfstandige enquêteurs die minimum 2 dagen per week tewerkgesteld worden. Door een neutrale houding aan te nemen en de nodige discretie aan de dag te leggen ben je in staat jouw studies/interviews professioneel volledig zelfstandig af te werken. Je geeft op een consistente basis feedback over het verloop van de studies waarvoor je aan de slag bent. Je geeft ook feedback aan de fieldverantwoordelijken en signaleert onmiddellijk eventuele problemen

  • NKO-arts (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: REGIONAAL ZIEKENHUIS HEILIG HART

    Type: Zelfstandige activiteit

    U bent staflid in associatief verband met de huidige NKO-artsen.

Zoek naar antwoorden van HILDE JEURIS in sociale netwerken
Look for responds of HILDE JEURIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HILDE JEURIS. Laat een reactie achter voor HILDE JEURIS. HILDE JEURIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HILDE JEURIS. Leave a respond for HILDE JEURIS. HILDE JEURIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HILDE JEURIS op de google maps. Adres en contacten HILDE JEURIS
Location of HILDE JEURIS on the google maps. Address and contacts of HILDE JEURIS

Andere gerelateerde bedrijven als come HILDE JEURIS HILDE JEURIS: COIFF'ELLE | BANCONTACT-MISTER CASH | SPECTACLES | ELEKTRO WATT | BURCHTHOEVE 'T WITHOF

Other related companies as HILDE JEURIS: COIFF'ELLE | BANCONTACT-MISTER CASH | SPECTACLES | ELEKTRO WATT | BURCHTHOEVE 'T WITHOF

HILDE JEURIS is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HILDE JEURIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02556488037. Het bedrijf HILDE JEURIS bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 77; 3570; ALKEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 474,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 810,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van HILDE JEURIS is Tabaksproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HILDE JEURIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HILDE JEURIS, openstaande posities, locatie van HILDE JEURIS op de kaart.

HILDE JEURIS is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is HILDE JEURIS, company assigned to the tax number BE02556488037. The company HILDE JEURIS is located at the address: STATIONSSTRAAT 77; 3570; ALKEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 474,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 810,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of HILDE JEURIS is Tobacco Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HILDE JEURIS is not available. You also can look at reviews of HILDE JEURIS, open positions, location of HILDE JEURIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HILDE JEURIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HILDE JEURIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HILDE JEURIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HILDE JEURIS, employees, financial statistics.