H. PERSOONS

Contactgegevens H. PERSOONS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H. PERSOONS: address, phone, fax, email, website, opening hours

H. PERSOONS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE BEL-AIR 32B14; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23432835 (+32-23432835) 23432835 (+32-23432835)

Fax (fax): +32 (19) 187-73-34 +32 (19) 187-73-34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H. PERSOONS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H. PERSOONS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H. PERSOONS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H. PERSOONS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H. PERSOONS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H. PERSOONS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H. PERSOONS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H. PERSOONS
Products information H. PERSOONS

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H. PERSOONS
(Get full report from official database of BE for H. PERSOONS)

Aanvulling soorten activiteiten voor H. PERSOONS
Addition kinds of activities for H. PERSOONS

362400. Koolstof- en grafietproducten | Carbon and graphite products
478300. Verpakking en kratten | Packing and crating
02730200. Schelpdierboerderijen | Shellfish farms
34430107. Drums, knock-out (reflux etc.): metalen plaat | Drums, knockout (reflux etc.): metal plate
39491202. Mallets: polo, kroketten, enz. | Mallets: polo, croquet, etc.
44990202. Scheepsreiniging | Ship cleaning
67269906. Unit investment trusts | Unit investment trusts

Werken bij H. PERSOONS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H. PERSOONS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H. PERSOONS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H. PERSOONS. Looking for open vacancies in other companies

  • Planner (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een planner voor civiele en offshore staalstructuurprojecten. - Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en/of updaten van de planning van onze omvangrijke projecten. Dit kunnen projecten zijn m.b.t. de fundaties voor offshore windturbines, alsook civiele constructies, zoals bruggen en architectonische gebouwen. - Vanuit het concept en de tender krijg je allerhande informatie binnen. Aan de hand hiervan stel je de basisplanning op voor de verschillende afdelingen (engineering, inkoop, werkvoorbereiding, productie, enz.). - Naast het opstellen van de planning zorg je ervoor dat deze up-to-date is en stel je progress rapportages op voor het hoger management. - Ook het projectteam informeer je tijdig en correct over de lange termijn planning, alsook over ad hoc wijzigingen en de mogelijke impact ervan. - Je merkt tijdig mogelijke bottle necks of potentiële vertragingen op om zo onmiddellijk te kunnen schakelen. - Je zoekt mee naar oplossingen, indien de planning moet worden gewijzigd. - Je bent dus intensief betrokken bij het projectproces en woont daarom bijvoorbeeld ook projectvergaderingen bij waar je advies geeft vanuit jouw specialisme. - Je analyseert de projectgeschiedenis om mogelijk projectverlenging te claimen.

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Verkoper Food (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verkoper/ verkoopster gezocht voor een tijdelijke functie ter vervanging van een afwezige collega. Jouw takenpakket zal bestaan uit: het aanvullen van de rekken, het adviseren van klanten, kassawerk, ervoor zorgen dat de winkel er steeds netjes bijligt.

  • Technieker op zaterdag - Regio Waregem - m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Waregem zijn wij op zoek naar een zaterdagtechnieker. Taak: Je staat in voor het technisch onderhoud van het mechanisch gedeelte van het machinepark in een industrieel bedrijf.

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

  • Jobstudent M/V Charcuterie regio Bocholt gezocht! (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Bocholt zijn wij op zoek naar jobstudenten voor in de charcuterie. Je taken bestaan vooral uit: klanten verderhelpen verstoog onderhouden

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • IT SUPPORT MEDEWERKER (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Select HR ICT

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het customer service team (7 medewerkers) en rapporteert aan de Teamleader customer service. Je zal voornamelijk ingeschakeld worden voor het leveren van oplossingsgerichte ondersteuning aan klanten, zowel telefonisch als via een online ticketing systeem.  Je neemt deel aan dagelijkse overlegmomenten en meetings om zo de interne werking mee te helpen optimaliseren. Bedrijfsprofiel: Wil jij deel uitmaken van een dynamisch groeibedrijf ?  Al bijna 20 jaar  is het hun missie om ervoor te zorgen dat dienstverlenende KMO’s en accountants hun administratie beter kunnen organiseren door de automatisatie van tijdsregistratie, facturatie, klantbeheer, projectbeheer en medewerkersbeheer. Wil jij deelnemen aan onze missie en word je hun nieuwe IT SUPPORT MEDEWERKER?

  • LEERCONTRACT WINKELMEDEWERKER HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Brussel en Brugge.

Zoek naar antwoorden van H. PERSOONS in sociale netwerken
Look for responds of H. PERSOONS in social networks

Lees alle opmerkingen voor H. PERSOONS. Laat een reactie achter voor H. PERSOONS. H. PERSOONS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H. PERSOONS. Leave a respond for H. PERSOONS. H. PERSOONS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H. PERSOONS op de google maps. Adres en contacten H. PERSOONS
Location of H. PERSOONS on the google maps. Address and contacts of H. PERSOONS

Andere gerelateerde bedrijven als come H. PERSOONS H. PERSOONS: FMR SA | ENTREP. ARNOULD & FORGET | STER MATRASSEN | JEAN-PIERRE DEPREZ | TUBBAX ZEEFDRUK NV

Other related companies as H. PERSOONS: FMR SA | ENTREP. ARNOULD & FORGET | STER MATRASSEN | JEAN-PIERRE DEPREZ | TUBBAX ZEEFDRUK NV

H. PERSOONS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H. PERSOONS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf H. PERSOONS bevindt zich op het adres: AVENUE BEL-AIR 32B14; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van H. PERSOONS is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H. PERSOONS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H. PERSOONS, openstaande posities, locatie van H. PERSOONS op de kaart.

H. PERSOONS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is H. PERSOONS, company assigned to the tax number BE01190338134. The company H. PERSOONS is located at the address: AVENUE BEL-AIR 32B14; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of H. PERSOONS is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H. PERSOONS is not available. You also can look at reviews of H. PERSOONS, open positions, location of H. PERSOONS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H. PERSOONS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H. PERSOONS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H. PERSOONS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H. PERSOONS, employees, financial statistics.