CARROSSERIE THEUNYNCK

Contactgegevens CARROSSERIE THEUNYNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CARROSSERIE THEUNYNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

CARROSSERIE THEUNYNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 32B1; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58511478 (+32-58511478) 58511478 (+32-58511478)

Fax (fax): +32 (16) 638-97-77 +32 (16) 638-97-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CARROSSERIE THEUNYNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CARROSSERIE THEUNYNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CARROSSERIE THEUNYNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CARROSSERIE THEUNYNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CARROSSERIE THEUNYNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CARROSSERIE THEUNYNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CARROSSERIE THEUNYNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CARROSSERIE THEUNYNCK
Products information CARROSSERIE THEUNYNCK

BTW identificatienummer (tax): BE08539367675
Ondernemingsnummer: 4543365478
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 106,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in CARROSSERIE THEUNYNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CARROSSERIE THEUNYNCK
(Get full report from official database of BE for CARROSSERIE THEUNYNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor CARROSSERIE THEUNYNCK
Addition kinds of activities for CARROSSERIE THEUNYNCK

38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
39650101. Knop rug en onderdelen | Button backs and parts
41319901. Intercity bus lijn | Intercity bus line
51439903. Zuivel depot | Dairy depot
63310101. Federaal gewas verzekeringsmaatschappij | Federal crop insurance corporation
73530100. Verhuur van olieapparatuur | Oil equipment rental services
79419900. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec

Werken bij CARROSSERIE THEUNYNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CARROSSERIE THEUNYNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CARROSSERIE THEUNYNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CARROSSERIE THEUNYNCK. Looking for open vacancies in other companies

  • Industrieel reiniger te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons te Lokeren zijn wij op zoek naar een industrieel reiniger.  Takenpakket: Intern reinigen van tankwagens, bulkwagen, containerwagens… Rijden met een heftruck, depot van containers… Opvolging van de werkzaamheden bij de cleaningsactiviteiten (o.a. aanvullen van reinigingsmiddelen…) Bedrijfsprofiel: Een bedrijf gespecialiseerd in tankreiniging.

  • Technieker/monteur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in Puurs zijn we opzoek naar een technieker die na een interimperiode vast aan het werk zou kunnen gaan. Je kan een vooropgesteld plan lezen en deze op een correcte en nauwkeurige manier uitvoeren. Enige ervaring met lassen, houtbewerking, ... is een pluspunt, maar je bent vooral bereid om bij te leren via interne opleidingen.

  • Huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Kruishoutem (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat als huishoudelijke hulp in voor het onderhouden van de woning van de klant. Dit houdt volgende taken in: schoonmaken wassen en strijken bereiden van maaltijden boodschappen doen

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Studenten weekdagen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende winkels in Genk zoeken we studenten die beschikbaar zijn op 1 of meerdere dagen door de week. Dit zal vooral zijn voor het werken in supermarkten en kledingketens.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Kapper/kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KAPPERSSALON DIRK

    Type: Studentenjob

    Voor ons kapsalon te Halle zijn wij op zoek naar een jobstudent kapper of kapster voor juli en/of augustus. Je zal instaan voor wassen, kleuren, permanenten en brushen van de haren van onze klanten.

  • Ploegbaas Tuinaanleg (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: TUINEN DE BECKER

    Type: Vaste Job

    U wordt aangestuurd en werkt in nauw overleg met de projectleider/tuinarchitect. U staat in voor het uitvoeren van aanleg- onderhouds- en snoeiwerken. U beschikt meestal over 1 tot 2 medewerkers die u aanstuurt en begeleidt. U bewaakt de kwaliteit van het werk en het rendement van de werkploeg.

  • VOLWAARDIG DOSSIERBEHEERDER HASSELT | In dit boekhoudkantoor... (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    ...werken 5 gedreven collega's samen om de klanten te ondersteunen, ...heerst er dagelijks een fijne sfeer onderling, ...bestaat er een vlakke structuur, waardoor jij dicht bij de zaakvoerder en je klanten staat. Hun vacature momenteel gaat uit naar een ervaren dossierbeheerder die graag zelfstandig dossiers zou behandelen en veel ruimte krijgt voor groei binnen het kantoor. Deed jij al enkele jaren ervaring op en zie je jezelf wel werken in deze omgeving? Contacteer ons dan nu voor meer informatie! Volwaardig Dossierbeheerder | Boekhoudkantoor | De jobomschrijving Na een grondige inwerking behandel je een eigen portfolio aan dossiers van A tot Z, Hierbij horen de fiscale aangiftes, het opstellen van de balansen en een correcte afsluiting, Voer jij graag zelf besprekingen met de klanten? Hier ondersteunt de zaakvoerder je graag mee in combinatie met het behalen van een titel!

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Zorgkundige WZC regio Ieper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je ondersteunt de bewoners tijdens de verzorging Je biedt hulp bij activiteiten die voor de bewoner moeilijker gaan Je biedt naast praktische hulp ook een luisterend oor naar de bewoners en hun familie Je observeert en rapporteert

Zoek naar antwoorden van CARROSSERIE THEUNYNCK in sociale netwerken
Look for responds of CARROSSERIE THEUNYNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor CARROSSERIE THEUNYNCK. Laat een reactie achter voor CARROSSERIE THEUNYNCK. CARROSSERIE THEUNYNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CARROSSERIE THEUNYNCK. Leave a respond for CARROSSERIE THEUNYNCK. CARROSSERIE THEUNYNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CARROSSERIE THEUNYNCK op de google maps. Adres en contacten CARROSSERIE THEUNYNCK
Location of CARROSSERIE THEUNYNCK on the google maps. Address and contacts of CARROSSERIE THEUNYNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come CARROSSERIE THEUNYNCK CARROSSERIE THEUNYNCK: BAKKERIJ DE PAELE | VIVIANE MARECHAL | Mascul'in Tanguy Coiffure | MINISTERIE VAN SOC. ZAKEN,VOLKSGEZ. & LEEFMILIEU | Dehout L

Other related companies as CARROSSERIE THEUNYNCK: BAKKERIJ DE PAELE | VIVIANE MARECHAL | Mascul'in Tanguy Coiffure | MINISTERIE VAN SOC. ZAKEN,VOLKSGEZ. & LEEFMILIEU | Dehout L

CARROSSERIE THEUNYNCK is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CARROSSERIE THEUNYNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08539367675. Het bedrijf CARROSSERIE THEUNYNCK bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 32B1; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 106,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Producten gemaakt in CARROSSERIE THEUNYNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CARROSSERIE THEUNYNCK is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CARROSSERIE THEUNYNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CARROSSERIE THEUNYNCK, openstaande posities, locatie van CARROSSERIE THEUNYNCK op de kaart.

CARROSSERIE THEUNYNCK is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CARROSSERIE THEUNYNCK, company assigned to the tax number BE08539367675. The company CARROSSERIE THEUNYNCK is located at the address: ALBERT I LAAN 32B1; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 106,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Herstellingen and onderhoud aan huis voor voertuigen; Herstellingen and onderhoud van auto's; Metaalafval, schrootrecyclage and sloperijen; Voertuigen. Products created in CARROSSERIE THEUNYNCK were not found.
The main activity of CARROSSERIE THEUNYNCK is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CARROSSERIE THEUNYNCK is not available. You also can look at reviews of CARROSSERIE THEUNYNCK, open positions, location of CARROSSERIE THEUNYNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CARROSSERIE THEUNYNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CARROSSERIE THEUNYNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CARROSSERIE THEUNYNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CARROSSERIE THEUNYNCK, employees, financial statistics.