FE. PAILLOT LOUIS & FILS

Contactgegevens FE. PAILLOT LOUIS & FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FE. PAILLOT LOUIS & FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FE. PAILLOT LOUIS & FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINTE-WALBURGE 124; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42262796 (+32-42262796) 42262796 (+32-42262796)

Fax (fax): +32 (51) 678-44-39 +32 (51) 678-44-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FE. PAILLOT LOUIS & FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FE. PAILLOT LOUIS & FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FE. PAILLOT LOUIS & FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FE. PAILLOT LOUIS & FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FE. PAILLOT LOUIS & FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FE. PAILLOT LOUIS & FILS
Products information FE. PAILLOT LOUIS & FILS

BTW identificatienummer (tax): BE07243255615
Ondernemingsnummer: 1534484863
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FE. PAILLOT LOUIS & FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FE. PAILLOT LOUIS & FILS
(Get full report from official database of BE for FE. PAILLOT LOUIS & FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FE. PAILLOT LOUIS & FILS
Addition kinds of activities for FE. PAILLOT LOUIS & FILS

275908. Poster en decal druk en gravure | Poster and decal printing and engraving
14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
22110516. Twillingen, katoen | Twills, cotton
25110503. Magazijnrekken: hout | Magazine racks: wood
28199902. Chemische stoffen, hoge zuiverheid: verfijnd van technische kwaliteit | Chemicals, high purity: refined from technical grade

Werken bij FE. PAILLOT LOUIS & FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FE. PAILLOT LOUIS & FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER GARANTIES | GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gerenomeerd bedrijf zijn we op zoek naar een Administratief Medewerker Garanties. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor de aanvraag en opvolging van garantiedossiers. Je zorgt ervoor dat de aanvragen tijdig bij de fabrikant ingediend worden. Je nauwkeurige en correcte administratieve opvolging zorgen voor een correcte opvolging zorgen een correcte afhandeling van dossiers. Je hebt rechtstreeks contact met de klanten per telefoon, mail of brief en je reageert zo snel mogelijk op de behoeften van de klant.

  • CNC-operator (m/v) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Lokeren

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf in Lokeren zag zijn eerste levenslicht in 1984 en is de voorbije jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel. Wij zijn op zoek naar een CNC-operator. Dit houdt in: - Profielen opmeten na bewerking - Dimensies op tekeningen kunnen interpreteren - Profielen op en van de CNC machine halen - Gereedschappen vervangen bij breuk en terug kunnen opmeten - Machine onderhouden (wekelijkse reiniging) Dit is in ploegensysteem: vroeg-avond-nacht.

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Chauffeur CE beton vervoeren (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Geen internationale ritten. Je werkt 40u per week, gedeeld in 5 dagen. Loon ligt hoger dan in het barema van transport.

  • Laborant pathologische anatomie (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: AZ NIKOLAAS

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    - Je staat in voor het uitvoeren van onderzoeken binnen het domein van pathologische anatomie. - Je maakt stalen klaar voor microscopisch onderzoek: macroscopisch onderzoek van weefsels, inbedden van weefsels, het snijden, kleuren en sorteren van coupes. - Je voert vriescoupes uit in het kader van spoedonderzoeken en verwerkt cytologische stalen. - Je hebt regelmatig contacten met artsen uit diverse disciplines. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Dr. Deprez – Medisch diensthoofd (03/760 23 08) of Evy Janssens – Verantwoordelijke labo (03/760 21 40).

  • Machine operatoren - vaste nacht (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, gelegen te Genk, zijn wij opzoek naar machine operatoren Jouw takenpakket : - Bediening van de machines - Controle op kwaliteit - Fysiek zwaar werk

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp met dienstencheques - regio BEERSEL (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: SERVIHOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is op zoek naar dames en heren die graag aan de slag zouden gaan als huishoudhulp via dienstencheques in regio Beersel. Je takenpakket bestaat uit poetsen, strijken en soms ook koken naargelang de wensen van de klant. Ons kantoor bevindt zich in 1653 Dworp. Indien je wil solliciteren of meer informatie wenst over werken met dienstencheques, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand telefoonnummer. Wij leggen graag een afspraak vast voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Aan de hand van deze eerste ontmoeting kunnen we jouw wensen en die van de klant aan elkaar aftoetsen. Je beslist zelf over het aantal werkuren per week en de regio waarin je wenst te werken.

  • Jobstudent verkoopsmedewerker beddenwinkel (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een slaapspeciaalzaak die zich richt op slaapadvies en de verkoop van matrassen, bedden, boxspring, lattenbodems, hoofdkussens, dekbedden, bedlinnen en bedaccessoires en decoratie zijn we op zoek naar jobstudenten. Jouw takenpakket als verkoper bestaat uit: Ingeven van bestelbonnen in hun ERP pakket Opvolgen van de voorraad in het filiaal Ontvangen van voorschotten en saldo's Dienst na verkoop Prijzen van artikelen Opmaken van bedden Netjes houden van de showroom

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

  • Assistent - Storemanager Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LIDL

    Type: Vaste Job

    Je steekt graag de handen uit de mouwen, zoekt een actieve job en durft je verantwoordelijkheid nemen. Dan is een job als assistant store manager bij Lidl een echte uitdaging! Met je team sta je in voor het dagelijks winkelbeheer. Samen met je store manager ben je verantwoordelijk voor je winkel. Taken: Help elke klant vriendelijk en met de glimlach verder. Motiveer je team door je eigen enthousiasme. Spring in aan de kassa wanneer het te druk wordt. Waak samen met je team over de versheid van de producten. Vul mee de rekken aan wanneer er producten ontbreken. Sta mee in voor het voorraadbeheer: voer bestellingen uit en volg op. Waak over de orde en winkelpresentatie in je supermarkt. Monitor en begeleid je team. Werk samen met je manager de werkverdeling uit en voer controle. Geef je team feedback over hun prestaties. Stuur bij waar nodig.

Zoek naar antwoorden van FE. PAILLOT LOUIS & FILS in sociale netwerken
Look for responds of FE. PAILLOT LOUIS & FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Laat een reactie achter voor FE. PAILLOT LOUIS & FILS. FE. PAILLOT LOUIS & FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FE. PAILLOT LOUIS & FILS. Leave a respond for FE. PAILLOT LOUIS & FILS. FE. PAILLOT LOUIS & FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FE. PAILLOT LOUIS & FILS op de google maps. Adres en contacten FE. PAILLOT LOUIS & FILS
Location of FE. PAILLOT LOUIS & FILS on the google maps. Address and contacts of FE. PAILLOT LOUIS & FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come FE. PAILLOT LOUIS & FILS FE. PAILLOT LOUIS & FILS: ROBERT HALS BELGIUM | BALLY NV | KATHLEEN DECLERCQ | SMC Belgium | OLEFFE SA

Other related companies as FE. PAILLOT LOUIS & FILS: ROBERT HALS BELGIUM | BALLY NV | KATHLEEN DECLERCQ | SMC Belgium | OLEFFE SA

FE. PAILLOT LOUIS & FILS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FE. PAILLOT LOUIS & FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07243255615. Het bedrijf FE. PAILLOT LOUIS & FILS bevindt zich op het adres: RUE SAINTE-WALBURGE 124; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in FE. PAILLOT LOUIS & FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FE. PAILLOT LOUIS & FILS is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FE. PAILLOT LOUIS & FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FE. PAILLOT LOUIS & FILS, openstaande posities, locatie van FE. PAILLOT LOUIS & FILS op de kaart.

FE. PAILLOT LOUIS & FILS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is FE. PAILLOT LOUIS & FILS, company assigned to the tax number BE07243255615. The company FE. PAILLOT LOUIS & FILS is located at the address: RUE SAINTE-WALBURGE 124; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Dakwerken; Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in FE. PAILLOT LOUIS & FILS were not found.
The main activity of FE. PAILLOT LOUIS & FILS is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FE. PAILLOT LOUIS & FILS is not available. You also can look at reviews of FE. PAILLOT LOUIS & FILS, open positions, location of FE. PAILLOT LOUIS & FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FE. PAILLOT LOUIS & FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FE. PAILLOT LOUIS & FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FE. PAILLOT LOUIS & FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FE. PAILLOT LOUIS & FILS, employees, financial statistics.