FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

Contactgegevens FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Av. Du Dirigeable 9 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-02-22-40 32-25-02-22-40

Fax (fax): 32-42-50-07-95 32-42-50-07-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL
Products information FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04292053222
Ondernemingsnummer: 8127105712
Hoofdstad (capital): 655,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 739,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL
(Get full report from official database of BE for FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL
Addition kinds of activities for FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
34690302. Architecturale panelen of delen, porselein geëmailleerd | Architectural panels or parts, porcelain enameled
53999906. Magazijnclub winkels | Warehouse club stores
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanicien (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de productie van een volledig gamma hang- en sluitwerk voor aluminium ramen en deuren zijn we op zoek naar een productiemedewerker. Als technicus sta je in voor de integrale opbouw en opstart van nieuwe installaties, machines, verbeteringsprojecten,… Alsook ben je mede verantwoordelijk voor de elektrische interventies en revisies op de opgebouwde installaties en het algemeen machinepark

  • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

  • Chauffeur containervervoer (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur containervervoer vertrek je dagelijks vanuit het depot in Sint-Gillis-Waas naar bedrijven in de Antwerpse haven om de containers op te halen. De containers leeg je op het depot in Sint-Gillis-Waas met behulp van een heftruck. Nadien breng je de lege container terug naar het bedrijf en haalt nieuwe containers op in de Antwerpse haven.     Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf gespecialiseerd in granen, ben ik op zoek naar een chauffeur containervervoer.

  • Machinebediener (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goeie klant regio Ardooie zoeken we een machinebediener. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aanvoer van de productie vanuit een geautomatiseerd platenmagazijn. Je bedient verschillende houtbewerkingsmachines: opdeelzaag topie zaagmachine..

  • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Secretary Plus Management Support

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Huishoudhulp Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MIDDELKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag huishoudelijke taken bij particulieren willen uitvoeren. Zowel klanten te Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Leffinge, Lombardsijde, Westende, Mariakerke, Bredene, Slijpe, .... Natuurlijk afhankelijk van jouw vervoermiddel. Een wagen is niet vereist, maar wel een pluspunt! Taken onder andere: stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen enz. Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt zelfstandig in particuliere woningen. https://dedankbaarstejob.be/

  • verkoopmedewerker slagerij regio Tessenderlo (studentenjob) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Voor deze trendy beenhouwerij gaan wij op zoek naar een enthousiaste jobstudent om de verkoop te doen. ? Je bedient de klanten met een glimlach. ? In minder drukke periodes in de verkoop help je tevens mee in het atelier voor het afwassen en het maken van eenvoudige bereidingen. (salades e.d.) ? Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld. ? Je staat er op dat alles hygiënisch vlot verloopt.

  • Technieker Sanitair (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Als technieker sanitair ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van loodgieterij op de grote werven van Colruyt Group, maar ook voor kleinere installaties en dringende depannages. Zo help je meer dan 29.000 collega’s met je technische vaardigheden en praktische ervaring. Het grootste deel van je werkdag leg je (brand)leidingen, (perslucht)buizen en sanitaire voorzieningen aan. Daarnaast plaats je ook toiletten, douches en lavabo’s. Dit doe je voornamelijk in de centrale gebouwen en op grote werven van Colruyt Group. Je kan ook opgeroepen worden voor kleine installatie-aanvragen of depannages in jouw regio. Je werkt altijd samen met een collega waarmee je een bestelwagen deelt. Tussen de werfbezoeken door maak je verslagen op van je werk of bestel je materiaal voor een volgende opdracht. Je werkt telkens van 7u tot 15u15. Soms (twee à drie keer per maand) ga je ook ’s nachts of in het weekend aan de slag. Je staat er niet alleen voor: het eerste half jaar word je begeleid door een ervaren collega. Je maakt deel uit van een hecht team van zes ervaren techniekers. Met hun ondersteuning doe je gaandeweg kennis op over de werven, gebouwen en duurzame technieken van Colruyt Group. Je werkt in de regio rond Halle.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

  • Verkoop markt flexijob (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Flexijob

    Voor een marktkramer in groenten en fruit zijn wij op zoek naar een gemotiveerde persoon om te werken op woensdag in Deinze, donderdag in Oostkamp, zaterdag in Waregem en zondag in Brugge. Je helpt mee met het opzetten van het kraam en het klaar zetten van het fruit en bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Laat een reactie achter voor FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. Leave a respond for FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL. FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL op de google maps. Adres en contacten FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL
Location of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL on the google maps. Address and contacts of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: DIRK VLAEMINCK | FILIP VIVIER | DANNY MEIRLAEN | Mus茅e de la Hesbaye | Liaison SPRL - Rolf Walther

Other related companies as FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL: DIRK VLAEMINCK | FILIP VIVIER | DANNY MEIRLAEN | Mus茅e de la Hesbaye | Liaison SPRL - Rolf Walther

FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292053222. Het bedrijf FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL bevindt zich op het adres: Av. Du Dirigeable 9 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 655,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 739,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, openstaande posities, locatie van FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL op de kaart.

FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is a company, that was registered 1992 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, company assigned to the tax number BE04292053222. The company FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is located at the address: Av. Du Dirigeable 9 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 655,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 739,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL were not found.
The main activity of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL is not available. You also can look at reviews of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, open positions, location of FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLMNG-MANGO BELGIQUE SPRL, employees, financial statistics.