TAVERNE RIVE GAUCHE

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • TAVERNE RIVE GAUCHE
Private companiesPrimary Metal Industries • TAVERNE RIVE GAUCHE

Contactgegevens TAVERNE RIVE GAUCHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAVERNE RIVE GAUCHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAVERNE RIVE GAUCHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI DU BATTY 28; 4180; HAMOIR, België

Telefoon (phone): 86389119 (+32-86389119) 86389119 (+32-86389119)

Fax (fax): +32 (86) 839-77-44 +32 (86) 839-77-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAVERNE RIVE GAUCHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAVERNE RIVE GAUCHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAVERNE RIVE GAUCHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAVERNE RIVE GAUCHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAVERNE RIVE GAUCHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAVERNE RIVE GAUCHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAVERNE RIVE GAUCHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAVERNE RIVE GAUCHE
Products information TAVERNE RIVE GAUCHE

BTW identificatienummer (tax): BE06142150878
Ondernemingsnummer: 4861968994
Hoofdstad (capital): 241,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in TAVERNE RIVE GAUCHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAVERNE RIVE GAUCHE
(Get full report from official database of BE for TAVERNE RIVE GAUCHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAVERNE RIVE GAUCHE
Addition kinds of activities for TAVERNE RIVE GAUCHE

344200. Metalen deuren, sash, en trim | Metal doors, sash, and trim
07210303. Gewasverwante entomologische diensten (insectenbestrijding) | Crop related entomological services (insect control)
20410105. Bloem: gemengd, bereid of zelfopkomstig | Flour: blended, prepared, or self-rising
38240109. Propeller type meters met registers | Propeller type meters with registers
38290405. Hardheidstest apparatuur | Hardness testing equipment
38290700. Thermometers en temperatuursensoren | Thermometers and temperature sensors
39150206. Pearl boren, zagen of peelen | Pearl drilling, sawing or peeling
86610120. Methodist Church | Methodist church
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij TAVERNE RIVE GAUCHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAVERNE RIVE GAUCHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAVERNE RIVE GAUCHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAVERNE RIVE GAUCHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker | 2 ploegen | snelle opstart | Herentals - Olen (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn dringend op zoek naar productiearbeiders in de regio Herentals en Olen voor een snelle opstart. Ben je vanaf volgende week beschikbaar en kan je in twee ploegen werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Toonbankbediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankbediende ben je het aanspreekpunt voor de klanten in de sector bouw & industrie: Huurcontracten opstellen en advies verstrekken over diverse huurmachines Offertes aanmaken E-mailverkeer beantwoorden Telefoon voor productinformatie beantwoorden Huurcontracten afrekenen (geldmanipulatie) Onze klant werkt met wisselende uurroosters van 38 u/week waarbij je 1 zaterdag op 2 zal werken. In de week zijn er recuperatiedagen voorzien. Bedrijfsprofiel: Een verhuurbedrijf in Sint-Niklaas

  • Elektromechanieker dienst revisie (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Ternat zijn we op zoek naar een elektromechanieker dienst revisie. Jouw takenpakket zal bestaan uit het assisteren in de afdeling revisie, het assembleren van mechanische kraanonderdelen, het bevestigen van elektrische kabels aan liebherr snelmontage- en torenkranen en het onderhoud van het machinepark.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROESELARE (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Roeselare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp ( M/V ) te St. Denijs-Westrem 8u/week (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, strijken,naaien, dagdagelijkse taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te St. Denijs-Westrem . Poetsen, strijken, dagdagelijkse taken, maken deel uit van je takenpakket. Ben je een dierenvriend en kan je goed omgaan met de hond, een Duitse herder, dan ben je zeker welkom in dit gastgezin. Je mag opstarten vanaf 1 augustus. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Kruis en Assebroek) (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Jobstudent bakkerij, deli of AGF (18+) (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in Beringen zoeken wij gemotiveerde jobstudent winkelmedewerkers. Dit is voor één van de volgende afdelingen: bakkerij, delicatessen (kaas en charcuterie) of AGF (afdeling groeten en fruit). Je mag bij jouw sollicitatie vermelden op welke afdeling je het liefst zou werken. Voor deze studentenjobs moet je 18 jaar of ouder zijn. Jouw takenpakket omvat: Het helpen lossen van vrachtwagens Het aanvullen van de rekken Het spiegelen van de rekken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Op de bakkerij afdeling: broodjes afbakken, brood snijden met een machine, afbakbroodjes uit de diepvries gaan halen, de ovens schoonmaken... Op de deli afdeling: producten aanvullen, af en toe kaas en charcuterie snijden (de meeste producten zijn reeds voorgesneden- en verpakt), de snijmachine schoonmaken ... Op AGF (afdeling groeten en fruit): bakken met groeten en fruit aanvullen (opgelet: dit zijn zware bakken!), vervallen producten eruit halen, ...

  • Project hoofdverpleegkundige regio Mechelen (contract onbepaalde duur) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: X-Care

    Type: Vaste Job

    Als project hoofdverpleegkundige word je ingeschakeld voor leidinggevende opdrachten binnen de zorgsector: zowel binnen de thuiszorg, als binnen woon-en zorgcentra, ziekenhuizen, ambulante centra,…Voor elk wat wils! We houden rekening met jouw voorkeur en bovendien gaan we op zoek naar opdrachten in jouw regio. De voordelen aan het werken als projectverpleegkundige: Een vast contract van onbepaalde duur Tijdelijke opdrachten (1 maand, 3 maand, 6 maand), dus nooit vervallen in sleur of routine Je leert enorm veel bij, krijgt een brede kijk op de zorgsector en je eigen kunnen Je kan jouw opgedane ervaring en kennis delen met anderen tijdens je projecten Je leert heel wat nieuwe mensen kennen Je kan proeven van alle aspecten van de verpleging. Je hoeft dus geen keuze te maken. Momenteel zoeken wij een verpleegkundige die als eerste project zal starten als hoofdverpleegkundige in een woon- en zorgcentrum. De verpleegkundige zal voltijds werken (of eventueel 80%) Kom jij ons team versterken?

  • Mechanisch ontwerper (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Mechanical Design Engineer! Binnen het team van R&D, staat u in voor het volledige ontwerp van productiemachines in SolidWorks. Aan de hand van klantspecificaties ontwerpt u complete productiemachines. U voert zelfstandig berekeningen voor technische constructies uit. U modelleert in SolidWorks (samenstelling en detailengineering). U bent verantwoordelijk voor de validatie en documentatie van nieuwe installaties en onderdelen. U begeleidt andere collega’s in de productie waar het ontwerp wordt gemaakt. U onderhoudt contact met de klant (researchers) en voert technische onderhandelingen met leveranciers. U staat in voor de controle en vrijgave van tekeningen en stuklijsten.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Kinderpsycholoog / Kinderpsychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van TAVERNE RIVE GAUCHE in sociale netwerken
Look for responds of TAVERNE RIVE GAUCHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAVERNE RIVE GAUCHE. Laat een reactie achter voor TAVERNE RIVE GAUCHE. TAVERNE RIVE GAUCHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAVERNE RIVE GAUCHE. Leave a respond for TAVERNE RIVE GAUCHE. TAVERNE RIVE GAUCHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAVERNE RIVE GAUCHE op de google maps. Adres en contacten TAVERNE RIVE GAUCHE
Location of TAVERNE RIVE GAUCHE on the google maps. Address and contacts of TAVERNE RIVE GAUCHE

Andere gerelateerde bedrijven als come TAVERNE RIVE GAUCHE TAVERNE RIVE GAUCHE: Espace P SPRL | INSTITUUT PARIS BEAUT? | ROLAND COTEUR | CRISPEELS Y. | RAYMOND COOLEN

Other related companies as TAVERNE RIVE GAUCHE: Espace P SPRL | INSTITUUT PARIS BEAUT? | ROLAND COTEUR | CRISPEELS Y. | RAYMOND COOLEN

TAVERNE RIVE GAUCHE is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAVERNE RIVE GAUCHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06142150878. Het bedrijf TAVERNE RIVE GAUCHE bevindt zich op het adres: QUAI DU BATTY 28; 4180; HAMOIR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 241,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Cafés. Producten gemaakt in TAVERNE RIVE GAUCHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van TAVERNE RIVE GAUCHE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAVERNE RIVE GAUCHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAVERNE RIVE GAUCHE, openstaande posities, locatie van TAVERNE RIVE GAUCHE op de kaart.

TAVERNE RIVE GAUCHE is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAVERNE RIVE GAUCHE, company assigned to the tax number BE06142150878. The company TAVERNE RIVE GAUCHE is located at the address: QUAI DU BATTY 28; 4180; HAMOIR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 241,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Cafés. Products created in TAVERNE RIVE GAUCHE were not found.
The main activity of TAVERNE RIVE GAUCHE is Primary Metal Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of TAVERNE RIVE GAUCHE is not available. You also can look at reviews of TAVERNE RIVE GAUCHE, open positions, location of TAVERNE RIVE GAUCHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAVERNE RIVE GAUCHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAVERNE RIVE GAUCHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAVERNE RIVE GAUCHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAVERNE RIVE GAUCHE, employees, financial statistics.