BERNADETTE THIEFFRY

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • BERNADETTE THIEFFRY
Private companiesMetal Mining • BERNADETTE THIEFFRY

Contactgegevens BERNADETTE THIEFFRY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERNADETTE THIEFFRY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BERNADETTE THIEFFRY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE MONTGOMERY 65; 7611; RUMES, België

Telefoon (phone): 69647068 (+32-69647068) 69647068 (+32-69647068)

Fax (fax): +32 (4) 593-43-80 +32 (4) 593-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERNADETTE THIEFFRY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERNADETTE THIEFFRY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERNADETTE THIEFFRY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERNADETTE THIEFFRY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERNADETTE THIEFFRY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERNADETTE THIEFFRY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERNADETTE THIEFFRY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERNADETTE THIEFFRY
Products information BERNADETTE THIEFFRY

BTW identificatienummer (tax): BE02170043945
Ondernemingsnummer: 5726043701
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BERNADETTE THIEFFRY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Cafés

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERNADETTE THIEFFRY
(Get full report from official database of BE for BERNADETTE THIEFFRY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BERNADETTE THIEFFRY
Addition kinds of activities for BERNADETTE THIEFFRY

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
224199. Smalle stoffenfabrieken, nec | Narrow fabric mills, nec
352301. Het planten, hooien, oogsten en verwerken van machines | Planting, haying, harvesting, and processing machinery
503901. Geprefabriceerde structuren | Prefabricated structures
26310101. Jute linerboard | Jute linerboard
51360405. Paraplu's, mannen en jongens ' | Umbrellas, men's and boys'

Werken bij BERNADETTE THIEFFRY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERNADETTE THIEFFRY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERNADETTE THIEFFRY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERNADETTE THIEFFRY. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

  • Gouden operator gezocht (Puurs, 2 ploegen) (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als gouden operator bedien je de installaties en volgt het proces op van de machines. Eventueel kan je ook de heftruckchauffeurs vervangen indien nodig. Orde en netheid is een must voor jou en je respecteert de hygiëne en veiligheidsvoorschriften.

  • Bandenmonteur (M/V) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur: - sta je in voor het monteren en demonteren van wielen, banden en velgen. - herstel je en zorg je voor de wielbalans en wielgeometrie. - varieert je opdracht van het herstellen van nagelgaten en kleine beschadigingen in het loopvlak en de zijwanden van personenwagens, tot het vulkaniseren van vrachtwagenbanden. - zorg jij ervoor dat de banden weer in topconditie zijn, helemaal klaar voor op de weg. - ben jij de specialist die bovendien weet dat de verschillende onderdelen van het onderstel van een voertuig goed moeten afgestemd zijn. Zo voorkom je vroegtijdige slijtage en vergroot je het rijcomfort en de veiligheid. TREFWOORDEN: bandenmonteur - automechaniek - monteur

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

  • student verkoper fashion m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ADECCO IEPER

    Type: Studentenjob

    Student verkoper m/v voor een hippe kledijketen in Ieper. Tewerkstelling op dagen in de week, alsook vrijdag, zatardag en zondag. Fashion Driven? Voor ZEB gaan wij op zoek naar studenten voor de winkel in Ieper. Samen met je collega's zorg je voor een ordelijke en aantrekkelijke winkel waarin klantenservice centraal staat. Je helpt nieuwe leveringen uitpakken, labelen en uithangen in de winkel. Je plooit de kledij en houdt de winkel op orde. Je doet controle aan de paskamers en helpt klanten waar nodig. Je bent regelmatig beschikbaar voor tewkerstelling op je vrije dagen in de week, alsook vrijdag, zaterdag en zondag. Flexibele planning in beurtrol op basis van je beschikbaarheid, via een online planningtool.

  • Kelner student , voor terras ,feesten , banketten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CAPTAIN'S LOUNGE (VVW club)

    Type: Studentenjob

    opdinen in bistro , terras, opdienen tijdens diners , receptie's walking dinners

  • Bijlesgever wiskunde (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Verpleegkundigen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: RADIOLOGIE DR. HANS JASPERS

    Type: Vaste Job

    Binnen onze organisatie worden volgende taken van jouw verwacht: Nemen van RX-opnames; Mammografie; Botmeting; Telefonisch onthaal can patiënten; Inschrijvingen en administratie. Je werkt telkens van maandag tot vrijdag tussen 7u00 en 20u00, zaterdag werk je via beurtrol tussen 7u00 en 13u00.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Schrijnwerker regio Mons (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van BERNADETTE THIEFFRY in sociale netwerken
Look for responds of BERNADETTE THIEFFRY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERNADETTE THIEFFRY. Laat een reactie achter voor BERNADETTE THIEFFRY. BERNADETTE THIEFFRY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERNADETTE THIEFFRY. Leave a respond for BERNADETTE THIEFFRY. BERNADETTE THIEFFRY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERNADETTE THIEFFRY op de google maps. Adres en contacten BERNADETTE THIEFFRY
Location of BERNADETTE THIEFFRY on the google maps. Address and contacts of BERNADETTE THIEFFRY

Andere gerelateerde bedrijven als come BERNADETTE THIEFFRY BERNADETTE THIEFFRY: FLGARAGE DU LIDO SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | Hair Design | Bex L | VANDENDRIESSCHE

Other related companies as BERNADETTE THIEFFRY: FLGARAGE DU LIDO SPRL | BANCONTACT-MISTER CASH | Hair Design | Bex L | VANDENDRIESSCHE

BERNADETTE THIEFFRY is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERNADETTE THIEFFRY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170043945. Het bedrijf BERNADETTE THIEFFRY bevindt zich op het adres: CHAUSSةE MONTGOMERY 65; 7611; RUMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Cafés. Producten gemaakt in BERNADETTE THIEFFRY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BERNADETTE THIEFFRY is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERNADETTE THIEFFRY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERNADETTE THIEFFRY, openstaande posities, locatie van BERNADETTE THIEFFRY op de kaart.

BERNADETTE THIEFFRY is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERNADETTE THIEFFRY, company assigned to the tax number BE02170043945. The company BERNADETTE THIEFFRY is located at the address: CHAUSSةE MONTGOMERY 65; 7611; RUMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Cafés. Products created in BERNADETTE THIEFFRY were not found.
The main activity of BERNADETTE THIEFFRY is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERNADETTE THIEFFRY is not available. You also can look at reviews of BERNADETTE THIEFFRY, open positions, location of BERNADETTE THIEFFRY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERNADETTE THIEFFRY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERNADETTE THIEFFRY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERNADETTE THIEFFRY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERNADETTE THIEFFRY, employees, financial statistics.