ESSO

Contactgegevens ESSO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ESSO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ESSO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): E314/A2 RICHTING LUMMEN; 3110; ROTSELAAR, België

Telefoon (phone): 16582329 (+32-16582329) 16582329 (+32-16582329)

Fax (fax): +32 (81) 705-96-63 +32 (81) 705-96-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ESSO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ESSO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ESSO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ESSO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ESSO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ESSO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ESSO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ESSO
Products information ESSO

BTW identificatienummer (tax): BE08917022705
Ondernemingsnummer: 1413085937
Hoofdstad (capital): 911,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 884,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in ESSO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Restaurants; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ESSO
(Get full report from official database of BE for ESSO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ESSO
Addition kinds of activities for ESSO

0831. Bosproducten | Forest products
018102. Bloemistengroenten en bloemen | Florists' greens and flowers
769922. Reparatie van vliegtuigen en zware apparatuur | Aircraft and heavy equipment repair services
50149903. Banden en buis reparatie materialen | Tire and tube repair materials
50650101. Mobiele telefoonapparatuur | Mobile telephone equipment
50740101. Waterverwarmers, behalve elektrisch | Water heaters, except electric

Werken bij ESSO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ESSO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ESSO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ESSO. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Testmedewerker voor testafdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalfirma regio Waregem zijn we op zoek naar een testmedewerker voor in de testafdeling.

  • Temporary Customer Care Agent (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als klantendienstmedewerker ben je het centrale contactpunt van de klanten. Je bent in staat om klanten te woord te staan en hen te helpen bij vragen en noden. Daar,aast zal je klantenorders verwerken, het cash proces opvolgen en zorgen dat de juiste hoeveelheden bij de juiste klanten terechtkomen binnen het afgesproken tijdskader. Je zorgt er ook voor dat de verschillende afdelingen (productie, pricing, logistiek,...) op elkaar afgestemd zijn.

  • Operator nacht (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een recyclagebedrijf gelegen te Diksmuide zijn wij op zoek naar een operator. Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie van nieuw en gerecycleerde grondstoffen.

  • Machine operator (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een functie als machine operator in 2-ploegen? Laat het ons snel weten! - Je bent verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van laslijnen - Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van het productieproces en het behalen van productieaantallen - Je beschikt over de vaardigheid om kleine technische problemen op te lossen - Je reinigt de machines en de werkplaats en waakt over de kwaliteit van de machines

  • Clinical Trial Nurse (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in regio Antwerpen is op zoek naar een verpleegtechnisch sterke verpleegkundige die zeer punctueel kan werken. Je zal er immers meewerken aan wetenschappelijk Fase 1 - geneesmiddelenonderzoek. Het betreft hier gezonde vrijwilligers waar medicatie op getest wordt. Het verkrijgen van juiste data is dus essentieel en moet gebeuren volgens protocol. Je takenpakket zal er bestaan uit o.a. bloedafnames, EKG's nemen, bloeddruk meten, catheters, spirometrie, ... Daarbuiten horen er ook administratieve taken tot je takenpakket. Ben jij altijd al gebeten geweest door wetenschappelijk onderzoek? Zou je graag in deze sector aan de slag gaan? Aarzel dan niet en stel je kandidatuur! Bedrijfsprofiel:

  • Administratief bediende ter ondersteuning van het HR departement (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Het beantwoorden van telefoons • Ondersteuning bieden bij het bijhouden en maken van personeelsdossiers • Dagelijkse controle tikkingen in het tijdsregistratiesysteem ter voorbereiding payroll, etc. • Andere administratieve taken zoals klassement ed.

  • Operator Erembodegem (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator heb je deze taken: Aanvraag van nodige grondstoffen bij het magazijn; Instaan voor de bediening van productiemachines voor het stansen van dichtingen uit plastic- of rubberband; Zelfstandig de productieparameters instellen, met behulp van de gegevens op het werkblad; Klaarzetten van de rollen op de machines en wegnemen van de webbing (= gepunchte ‘lege’ rollen); Plaatsen en wegnemen van de dozen aan de machines; Controle uitvoeren op de productie; Instaan voor de verpakking en de etikettering van de dichting; Meerdere persen tegelijkertijd in productie houden, wanneer nodig. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant in Erembodegem die gespecialiseerd is in de realisatie van kunststofproducten zijn we op zoek naar een Operator.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wezembeek-Oppem (WEZEMBEEK-OPPEM)

    Regio: WEZEMBEEK-OPPEM

    Bedrijf: PARTENA DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp regio Hulshout - Houtvenne (HOUTVENNE)

    Regio: HOUTVENNE

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Spelhost dinerspellen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in de steden Antwerpen, Gent, Leuven, Brussel en Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

Zoek naar antwoorden van ESSO in sociale netwerken
Look for responds of ESSO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ESSO. Laat een reactie achter voor ESSO. ESSO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ESSO. Leave a respond for ESSO. ESSO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ESSO op de google maps. Adres en contacten ESSO
Location of ESSO on the google maps. Address and contacts of ESSO

Andere gerelateerde bedrijven als come ESSO ESSO: Vangansbeke L | FRAN?OIS DEBATTY | V.V. R.K.C. HASSELT | FRAN?OIS VAN DROOGHENBROECK | Meersschaut K

Other related companies as ESSO: Vangansbeke L | FRAN?OIS DEBATTY | V.V. R.K.C. HASSELT | FRAN?OIS VAN DROOGHENBROECK | Meersschaut K

ESSO is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ESSO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08917022705. Het bedrijf ESSO bevindt zich op het adres: E314/A2 RICHTING LUMMEN; 3110; ROTSELAAR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 911,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 884,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Restaurants; Rookartikelen. Producten gemaakt in ESSO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ESSO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ESSO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ESSO, openstaande posities, locatie van ESSO op de kaart.

ESSO is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ESSO, company assigned to the tax number BE08917022705. The company ESSO is located at the address: E314/A2 RICHTING LUMMEN; 3110; ROTSELAAR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 911,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 884,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Benzinestations and brandstoffen; Brood, gebak and snoepgoed; Krantenwinkels; Restaurants; Rookartikelen. Products created in ESSO were not found.
The main activity of ESSO is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ESSO is not available. You also can look at reviews of ESSO, open positions, location of ESSO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ESSO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ESSO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ESSO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ESSO, employees, financial statistics.