DOMINIK PAUWELS

Contactgegevens DOMINIK PAUWELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DOMINIK PAUWELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DOMINIK PAUWELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONING LEOPOLD I-STRAAT 20; 3000; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16234839 (+32-16234839) 16234839 (+32-16234839)

Fax (fax): +32 (2) 718-99-64 +32 (2) 718-99-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DOMINIK PAUWELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DOMINIK PAUWELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DOMINIK PAUWELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DOMINIK PAUWELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DOMINIK PAUWELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DOMINIK PAUWELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DOMINIK PAUWELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DOMINIK PAUWELS
Products information DOMINIK PAUWELS

BTW identificatienummer (tax): BE08720092773
Ondernemingsnummer: 5218475341
Hoofdstad (capital): 328,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 267,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DOMINIK PAUWELS
(Get full report from official database of BE for DOMINIK PAUWELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DOMINIK PAUWELS
Addition kinds of activities for DOMINIK PAUWELS

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
26310500. Karton, tagbord en strawboard | Cardboard, tagboard, and strawboard
27820104. Albums opnemen | Record albums
28249914. Sojabonenvezels | Soybean fibers
28920109. Nitromannitol (explosief) | Nitromannitol (explosive)
32690100. Aardappelkoken en keukenartikelen | Pottery cooking and kitchen articles
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
51490201. Kattenvoer | Cat food
52719902. Stacaravan onderdelen en accessoires | Mobile home parts and accessories

Werken bij DOMINIK PAUWELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DOMINIK PAUWELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DOMINIK PAUWELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DOMINIK PAUWELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

  • Houtarbeider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een houtverwerkingsbedrijf gelegen in een deelgemeente van Diksmuide zijn wij op zoek naar een houtarbeider. Je zorgt voor de afwerking van de houten ramen en deuren. Ook bied je hulp bij het afschilderen van deze ramen en deuren.

  • Operator gezocht vanaf augustus (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je onderzoekt, verwerkt en verpakt in een volcontinu systeem zaden. Je beschikt eventueel over een attest heftruck

  • Junior process engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: GO4JOBS Bornem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - omvormen van project eisen in een controle software; - aanpassen van huidige sturingen naar klantenwensen; - visualisatie van hydraulische en thermische processen; - documentatie en archivering van nieuwe sturingen.

  • HUISHOUDHULP REGIO MALDEGEM M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen die graag poetsen en voor dienstencheques willen werken. Poetsen bij mensen thuis

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Projectingenieur elektriciteit & hardware (Zwijndrecht) (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: BONACHE

    Type: Vaste Job

    Bonache NV is actief in projectsourcing en werving & selectie. Voor onze eigen werknemers op projectbasis werken wij voornamelijk met langdurige opdrachten en contracten van onbepaalde duur. Wij zijn werkzaam in domeinen als aankoop, administratie, techniek, logistiek, engineering, … . Bonache hecht veel belang aan persoonlijke betrokkenheid, zowel naar klant, eigen werknemers en kandidaten. Een geslaagd project en mensen die hun job kwalitatief, veilig en met plezier uitoefenen: dat zijn onze doelstellingen en resultaten. Herken je jezelf in dit profiel? Dan hebben we jou graag mee in ons team. Solliciteer snel! Voor een langdurig project bij onze klant, dé Belgische referentie in innovatieve installaties en diensten voor industriële, energie gerelateerde, tertiaire en infrastructurele markten, zijn we op zoek naar een projectingenieur elektriciteit & hardware. Je bent verantwoordelijk voor het luik hardware binnen het kader van projecten. Je waakt over de conformiteit van de uitvoering met de specificaties van de projectovereenkomsten, alsook de voorziene tijdspanne en het budget. Het takenpakket omvat het volgende: - Ontwerpen en opstellen van hardware documenten door gebruik te maken van het juiste CAD/CAE systeem om zo een optimale ingebruikname en functionering van de installatie te garanderen - Uitwerken en onderhouden van standaardisatie voor het CAD/CAE-gebeuren (projectsjablonen, formulieren, FAQlijsten, macrobibliotheken, … ) - Verzamelen van gegevens over nieuwe hardware producten betreffende de werking, omvang, enz. om de projectmanager of de klant de juiste keuze te laten maken - Ondersteunen en helpen bij ingebruikname van de installaties om deze zo vlot mogelijk te laten verlopen en de installatie zo snel mogelijk in dienst te stellen

  • PHP Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Striktly Business Software - DTI-M

    Type: Vaste Job

    Striktly Business Software is een snel groeiend Hip en Trendy IT Bedrijf dat een CRM heeft geschreven voor en door ondernemers. Om ons team van developers te ondersteunen zijn wij op zoek naar een PHP Developer. Takenpakket: Meewerken aan de ontwikkeling van onze CRM; Onderhoud van bestaande modules; Ontwikkeling van nieuwe modules voor onze Striktly Software Zelf de problemen identificeren en aanpassingen in de code aanbrengen om deze Bug's te verhelpen in samenspraak met het team van developers; Mee brainstormen over vernieuwing; Nieuwste technologieen op de voet volgen en kijken of deze interessant kunnen zijn voor Striktly Pro-actief problemen in de software opsporen en oplossen; Testing; Tickets loggen en opvolgen;

  • Team Assistant Sales & Marketing departement (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Team Assistant van het Sales & Marketing Assistant ondersteun je de Business Unit General Medicines Belux. Dit team bestaat uit 8 managers en 20tal vertegenwoordigers. Samen met de Personal Assisstant - die tevens jouw opstart jouw mentor zal zijn - zal je administratieve ondersteuning bieden, voornamelijk op vlak van Sales en Marketing ondersteuning. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je beantwoordt vragen en verzoeken en volgt deze ook op; - Je dient de onkostennota’s van de commerciële medewerkers in en volgt ze op; - Je bereidt mailings voor; - Je stelt de contracten op voor commerciële activiteiten en volgt deze op tot de facturatie; - Je verzamelt handtekeningen; - Je staat in voor een correct en nauwkeurig klassement; - Je onderhoudt contact met verschillende partijen zowel intern als extern; - Je verwerkt staalaanvragen en volgt deze op; - Je staat in voor de leveringen van materiaal aan de commerciële medewerkers; - Je voert bestellingen in en volgt deze op tot facturatie voor het marketing team; - Je voert vertalingen uit; - Je beheert de voorraad van het promotiemateriaal; - Je staat in voor de organisatie van vergaderingen.

  • Centric - Linux / Drupal Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Linux / Drupal engineer to join our team in order to provide support for the Linux/Drupal platform     Required knowledge Varnish (reverse proxy & caching) Apache2 (Webserver) PHP (Scripting Language) Galera (MySQL database cluster) Apache Solr (Indexing server) Puppet (config management) Aegir (Drupal deployment system) Jenkins (Automation server) GIT (Version Control) LDAP (user beheer) Syslog (logging) HAProxy (TCP loadbalancer) Memcached (distributed memory object caching) Bash scripting Languages : Dutch &/or French (mandatory) - English   Details   Start date : 02.11.18 End date  : 31.07.19

  • Electricien/klusjesman flexijob weekend (m/v) (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    We zijn op zoek naar een all round klusjesman op flexi-job basis voor in het weekend. Deze vacature is dus enkel geldig als u reeds in vast dienstverband werkt en extra wil bijverdienen. Je bent een handige Harry en wordt ingeschakeld voor verschillende herstellingen op vlak van sanitair, verwarming, vloer en tegelwerken, schrijnwerkerij en elektriciteit zoals plaatsen van verlichting en stopcontacten, klinken vervangen, kastdeurtjes herstellen, kleine schilderwerken, wc ontstoppen, verhuizen, tuin onderhouden, reinigen van gevels.... Uurrooster is vrijdag 14:00 - 22:00, zaterdag 14:00 - 22:00, zondag 10:00 - 18:00 ( vrijdag kan ook vanaf 18:00 hr)

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

Zoek naar antwoorden van DOMINIK PAUWELS in sociale netwerken
Look for responds of DOMINIK PAUWELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DOMINIK PAUWELS. Laat een reactie achter voor DOMINIK PAUWELS. DOMINIK PAUWELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DOMINIK PAUWELS. Leave a respond for DOMINIK PAUWELS. DOMINIK PAUWELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DOMINIK PAUWELS op de google maps. Adres en contacten DOMINIK PAUWELS
Location of DOMINIK PAUWELS on the google maps. Address and contacts of DOMINIK PAUWELS

Andere gerelateerde bedrijven als come DOMINIK PAUWELS DOMINIK PAUWELS: BEENHOUWERIJ 'T DORP | De Koker | Taxis Carolo | ES JOZEF EN ALFONS | SOLVAY S.A.

Other related companies as DOMINIK PAUWELS: BEENHOUWERIJ 'T DORP | De Koker | Taxis Carolo | ES JOZEF EN ALFONS | SOLVAY S.A.

DOMINIK PAUWELS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DOMINIK PAUWELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08720092773. Het bedrijf DOMINIK PAUWELS bevindt zich op het adres: KONING LEOPOLD I-STRAAT 20; 3000; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 328,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 267,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van DOMINIK PAUWELS is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DOMINIK PAUWELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DOMINIK PAUWELS, openstaande posities, locatie van DOMINIK PAUWELS op de kaart.

DOMINIK PAUWELS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DOMINIK PAUWELS, company assigned to the tax number BE08720092773. The company DOMINIK PAUWELS is located at the address: KONING LEOPOLD I-STRAAT 20; 3000; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 328,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 267,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of DOMINIK PAUWELS is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DOMINIK PAUWELS is not available. You also can look at reviews of DOMINIK PAUWELS, open positions, location of DOMINIK PAUWELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DOMINIK PAUWELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DOMINIK PAUWELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DOMINIK PAUWELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DOMINIK PAUWELS, employees, financial statistics.