DIMITRI DER GASPARIAN

Contactgegevens DIMITRI DER GASPARIAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIMITRI DER GASPARIAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIMITRI DER GASPARIAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE LINKS 373; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92254741 (+32-92254741) 92254741 (+32-92254741)

Fax (fax): +32 (64) 535-57-20 +32 (64) 535-57-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIMITRI DER GASPARIAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIMITRI DER GASPARIAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIMITRI DER GASPARIAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIMITRI DER GASPARIAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIMITRI DER GASPARIAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIMITRI DER GASPARIAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIMITRI DER GASPARIAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIMITRI DER GASPARIAN
Products information DIMITRI DER GASPARIAN

BTW identificatienummer (tax): BE02224700927
Ondernemingsnummer: 5410461425
Hoofdstad (capital): 700,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 658,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIMITRI DER GASPARIAN
(Get full report from official database of BE for DIMITRI DER GASPARIAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIMITRI DER GASPARIAN
Addition kinds of activities for DIMITRI DER GASPARIAN

1041. Gouden ertsen | Gold ores
02729902. Ezelboerderij | Donkey farm
22999911. Worsted kammen | Worsted combing
24310403. Venetiaanse blinden lamellen, hout | Venetian blind slats, wood
27820000. Blankboeken en Looseleafbinders | Blankbooks and looseleaf binders
36120316. Speelgoed transformatoren | Toy transformers

Werken bij DIMITRI DER GASPARIAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIMITRI DER GASPARIAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIMITRI DER GASPARIAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIMITRI DER GASPARIAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • DRINGEND GEMOTIVEERDE POETSHULP (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: SANIVO

    Type: Dienstenchequebaan

    Kleine huishoudelijke taken bij particuliere klanten met dienstencheques. Strijken, boodschappen doen, ramen zemen, was doen,...

  • Huishoudhulp wortegem - petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • THUISHULP via dienstencheques (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ESTA

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen bij de mensen thuis, boodschappen doen.

  • Huishoudheld (m/v) Regio Knokke ! (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is DRINGEND op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • Studenten stadsbegeleidingen met minigolf (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen door een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten die zich geroepen voelen. Elke tour duurt ongeveer 2.5u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan naar dat belangrijke item. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het materiaal waar het belangrijk item uit gemaakt is. Aan de hand van een score blad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de ultieme winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • Stagiair(e) Monitoring hybride systemen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    Meer en meer bedrijven verwachten dat hun hybride platform continu onderworpen wordt aan monitoring en rapportering over de “health status” ervan. Onderzoeksvraag: Wat zijn de mogelijkheden en de meerwaarde voor bedrijven van monitoring voor hybride systemen? Doel: Onderzoek naar de mogelijkheden en implementatie van monitoring AD FS health, Azure AD Connect health for sync en monitoring AD DS health. Effectieve testen uitvoeren om op basis hiervan gegronde beslissingen te kunnen nemen voor de klanten en hun behoeftes.

  • Systeem Test Engineer (LANDGRAAF)

    Regio: LANDGRAAF

    Bedrijf: RBC ENGINEERING SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar meerdere Systeemtesters voor medische apparatuur. Je levert een bijdrage aan de maatschappij door onze opdrachtgever te ondersteunen bij de ontwikkeling, fabricage en verkoop van systemen en diensten voor medische toepassingen. Je werkt voor één van de top bedrijven in de markt voor medische systemen. Voor de afdeling systeemintegratie zijn wij op zoek naar systeem testers, op deze afdeling worden cardio/vasculaire röntgensystemen samengesteld, geconfigureerd, getest, afgeregeld en compleet gemaakt voor verzending naar de klant. Het betreft professionele röntgenapparatuur met diverse technieken als fijn mechanisch, grof mechanisch, elektronisch, software, laser, beeldvormend etc. Naast het configureren, testen en afregelen behoort het foutzoeken, analyseren en oplossen van problemen mede tot het takenpakket. Vaak doe je dit in samenspraak met een troubleshooter, engineering en/of development. Een eventuele doorgroei om deze systemen op locatie te installeren behoort mede tot de mogelijkheid.

  • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Cegebo

    Type: Vaste Job

    Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

  • Reclame bedeler in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671101-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is a multidisciplinary product development design and engineering firm. It is part of the Verhaert Group Masters in Innovation. Most of our employees work at the customer's site. To support our customer in the Leuven region, we are looking for an embedded software engineer. As a member of the R&D-team, you will be working on the next generation solid-state, laser-based sensors for autonomous driving. You will improve the performance of optical systems and will be involved in both research and product development activities. You will invent, design and test the clients future products, using your skills in FPGA design, VHDL/Verilog, C++, algorithms for parallel architecture and vision technology.

Zoek naar antwoorden van DIMITRI DER GASPARIAN in sociale netwerken
Look for responds of DIMITRI DER GASPARIAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIMITRI DER GASPARIAN. Laat een reactie achter voor DIMITRI DER GASPARIAN. DIMITRI DER GASPARIAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIMITRI DER GASPARIAN. Leave a respond for DIMITRI DER GASPARIAN. DIMITRI DER GASPARIAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIMITRI DER GASPARIAN op de google maps. Adres en contacten DIMITRI DER GASPARIAN
Location of DIMITRI DER GASPARIAN on the google maps. Address and contacts of DIMITRI DER GASPARIAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DIMITRI DER GASPARIAN DIMITRI DER GASPARIAN: TRANSPORTS LECOMTE -V.E. BVBA | TUINCENTRUM DE HOLLANDER | BEBO ELEKTRO | Syntone SA | Krantenhoek

Other related companies as DIMITRI DER GASPARIAN: TRANSPORTS LECOMTE -V.E. BVBA | TUINCENTRUM DE HOLLANDER | BEBO ELEKTRO | Syntone SA | Krantenhoek

DIMITRI DER GASPARIAN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIMITRI DER GASPARIAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02224700927. Het bedrijf DIMITRI DER GASPARIAN bevindt zich op het adres: COUPURE LINKS 373; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 700,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 658,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van DIMITRI DER GASPARIAN is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIMITRI DER GASPARIAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIMITRI DER GASPARIAN, openstaande posities, locatie van DIMITRI DER GASPARIAN op de kaart.

DIMITRI DER GASPARIAN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIMITRI DER GASPARIAN, company assigned to the tax number BE02224700927. The company DIMITRI DER GASPARIAN is located at the address: COUPURE LINKS 373; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 700,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 658,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of DIMITRI DER GASPARIAN is Electric, Gas and Sanitary Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DIMITRI DER GASPARIAN is not available. You also can look at reviews of DIMITRI DER GASPARIAN, open positions, location of DIMITRI DER GASPARIAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIMITRI DER GASPARIAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIMITRI DER GASPARIAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIMITRI DER GASPARIAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIMITRI DER GASPARIAN, employees, financial statistics.