Krantenhoek

Contactgegevens Krantenhoek: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Krantenhoek: address, phone, fax, email, website, opening hours

Krantenhoek

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lambert Briesstraat 39; 2600; Antwerpen (Berchem), België

Telefoon (phone): 03 218 76 35 (+32-03 218 76 35) 03 218 76 35 (+32-03 218 76 35)

Fax (fax): +32 (67) 191-61-91 +32 (67) 191-61-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Krantenhoek: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Krantenhoek"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Krantenhoek"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Krantenhoek, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Krantenhoek. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Krantenhoek, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Krantenhoek. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Krantenhoek
Products information Krantenhoek

BTW identificatienummer (tax): BE01065917968
Ondernemingsnummer: 6990570068
Hoofdstad (capital): 663,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 476,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Krantenhoek zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Newspapers,magazines,periodicals - Distribution

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Krantenhoek
(Get full report from official database of BE for Krantenhoek)

Aanvulling soorten activiteiten voor Krantenhoek
Addition kinds of activities for Krantenhoek

201504. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
284303. Verwerkende assistenten | Processing assistants
12210100. Bituminous coal surface mining | Bituminous coal surface mining
20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
52110303. Zonne-verwarmingsapparatuur | Solar heating equipment

Werken bij Krantenhoek: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Krantenhoek: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Krantenhoek. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Krantenhoek. Looking for open vacancies in other companies

  • Slachter runderen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

  • BARMAN | nieuwe zaak Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dranken klaarmaken Toog ordelijk houden Zaalpersoneel ondersteunen

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Blasius-Boekel (SINT-BLASIUS-BOEKEL)

    Regio: SINT-BLASIUS-BOEKEL

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Mechelen zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    JACK & JONES LEUVEN IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • jobstudent woensdag + weekend (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: T-INTERIM MENEN

    Type: Studentenjob

    Je zult de klanten helpen aan de kassa Je zult de winkel op orde houden en de rekken aanvullen / controleren Je zult de klanten helpen in de winkel Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de snelst groeiende non-food retailers. Ze onderscheidt zich door haar uitgebreid assortiment en verbazend lage prijzen. 

  • Automation engineer regio Waregem / R&D - automatisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER W-VL

    Type: Vaste Job

    Passie voor automatisatie en op zoek naar een multinational om de komende jaren mee te werken aan uitdagende projecten? Automation Engineer gezocht regio Waregem ter uitbreiding van het team ! Als Automation Engineer wordt je functie gekenmerkt door automatiseringsprocessen. Optimalisatie, problemsolving zijn kernwoorden in jouw job als automatisatie - specialist ! Je gaat de bestaande systemen optimaliseren door detectie en analyse van behoeften, problemen en / of defecten van de automatisatie. Je staat met je collega's in voor een continue werking binnen het bedrijf door het beheer van de automatisatiesystemen. Start ups van nieuwe systemen, uitvoeren van testen. Contact en begeleiding van externe partners bij het uitvoeren van onderhoudsopdrachten en de start up van nieuwe systemen. voorbeelden van gebruikte automatisatiesystemen: Automatisch magazijn, Servomotors, Sturingen, ... Wil je meer weten welke multinational op zoek is naar jou ? Wie wil je aan boord als Automation Engineer? Bel op 051/ 66 11 20 voor meer info.

  • Dossierbeheerder immo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Dossierbeheerder werk je mee aan het beheer van een aantal verenigingen van mede-eigenaars. Je krijgt ondersteuning van een ervaren back-up team. Je zorgt voor een snelle en accurate oplossing van diverse problemen en volgt dit nadien nauwgezet op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van herstellingen en kleine renovatieprojecten. Je organiseert een 40-tal algemene vergaderingen per jaar.

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES PROGRAMMEREN - INFORMATICA REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een programmeur, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Ook moet je in staat zijn om eindwerken en oefeningen te begeleiden en bij te sturen. De vereiste talen zijn .NET, Java, ASP en PHP (of 1 daarvan). Ook HTML/CSS komt zeker aan bod.

  • Docent Engels (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van Krantenhoek in sociale netwerken
Look for responds of Krantenhoek in social networks

Lees alle opmerkingen voor Krantenhoek. Laat een reactie achter voor Krantenhoek. Krantenhoek bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Krantenhoek. Leave a respond for Krantenhoek. Krantenhoek on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Krantenhoek op de google maps. Adres en contacten Krantenhoek
Location of Krantenhoek on the google maps. Address and contacts of Krantenhoek

Andere gerelateerde bedrijven als come Krantenhoek Krantenhoek: GROEP ARGENTA | BRUNO MORETTI | NEW SKILL | Anne-Mie | A Propos

Other related companies as Krantenhoek: GROEP ARGENTA | BRUNO MORETTI | NEW SKILL | Anne-Mie | A Propos

Krantenhoek is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Krantenhoek, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01065917968. Het bedrijf Krantenhoek bevindt zich op het adres: Lambert Briesstraat 39; 2600; Antwerpen (Berchem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 663,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 476,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Producten gemaakt in Krantenhoek zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Krantenhoek is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Krantenhoek is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Krantenhoek, openstaande posities, locatie van Krantenhoek op de kaart.

Krantenhoek is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Krantenhoek, company assigned to the tax number BE01065917968. The company Krantenhoek is located at the address: Lambert Briesstraat 39; 2600; Antwerpen (Berchem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 663,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 476,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Newspapers,magazines,periodicals - Distribution. Products created in Krantenhoek were not found.
The main activity of Krantenhoek is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Krantenhoek is not available. You also can look at reviews of Krantenhoek, open positions, location of Krantenhoek on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Krantenhoek, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Krantenhoek, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Krantenhoek, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Krantenhoek, employees, financial statistics.