DENIS RAVESCHOT

Contactgegevens DENIS RAVESCHOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DENIS RAVESCHOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

DENIS RAVESCHOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MUGGENBERG 2; 2570; DUFFEL, België

Telefoon (phone): 15323015 (+32-15323015) 15323015 (+32-15323015)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DENIS RAVESCHOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DENIS RAVESCHOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DENIS RAVESCHOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DENIS RAVESCHOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DENIS RAVESCHOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DENIS RAVESCHOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DENIS RAVESCHOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DENIS RAVESCHOT
Products information DENIS RAVESCHOT

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DENIS RAVESCHOT
(Get full report from official database of BE for DENIS RAVESCHOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor DENIS RAVESCHOT
Addition kinds of activities for DENIS RAVESCHOT

289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
28910100. Sealants | Sealants
37289901. Vliegtuigen assemblage, subassemblies en onderdelen, nec | Aircraft assemblies, subassemblies, and parts, nec
51590301. veren | Feathers
59990600. Telefoon- en communicatieapparatuur | Telephone and communication equipment

Werken bij DENIS RAVESCHOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DENIS RAVESCHOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DENIS RAVESCHOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DENIS RAVESCHOT. Looking for open vacancies in other companies

  • CNC Operator (M/V) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een CNC operator Je staat in voor het instellen/bedienen van de CNC-machine. Heb je kennis van het programmeren van pc gestuurde machines is dat een pluspunt, maar geen must! Je staat in voor de controle van de eindproducten door middel van nauwkeurige meetapparatuur. Je besteedt aandacht aan de vooropgestelde normen voor productie en kwaliteit. Je komt terecht in een mechanische werkplaats waar de materialen geplooid en gefreesd worden.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • CORPORATE TRAVEL CONSULTANT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend en continu groeiend reisbureau zoeken wij een corporate travel consultant om het team in Antwerpen te versterken. * Je werkt in een klein, dynamisch team dat zijn eigen corporate klanten bedient. * Je geeft advies, reisinformatie, berekent prijzen, geeft tickets uit en dit allemaal in functie van de met de klant gemaakte afspraken. * Je bent eindverantwoordelijke voor je dossiers. * Je helpt elke dag mee om de dienstverlening net dat stapje verder te tillen dan de concurrentie door je dynamische en flexibele houding. * Je bent gebeten door de drang om elk contact om te zetten in een recurrente, langdurige klantenbinding gebaseerd op vertrouwen.

  • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Sexuologe (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • BIS-stage Winkel medewerker (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ECOSO WILLEBROEK

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als winkel medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: Je leert de kassa te bedienen Je leert de kassa te controleren en af te sluiten Je leert de dienst na verkoop; garantie, terugbetaling enzovoort Je leert hoe je de producten in de winkel moet plaatsen Je leert de voorrraad van de goederen op peil te houden Je leert wanneer je artikelen in en uit de winkel moet halen Je leert hoe je de winkel netjes en proper kunt houden Je leert omgaan met klanten en collega´s Je leert samen te werken Je leert beveiligingen aan te brengen en deze bij de afrekening terug te verwijderen Je leert klant gericht te werken Je krijgt kennis van de waarde van goederen Je leert goederen te prijzen en juist te sorteren voor de winkel

  • Afwasser FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Afwassen, afdrogen met behulp van een volautomaat in doorschuifsysteem. Algemene schoonmaak zaal en keuken. Prestaties op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag.

Zoek naar antwoorden van DENIS RAVESCHOT in sociale netwerken
Look for responds of DENIS RAVESCHOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor DENIS RAVESCHOT. Laat een reactie achter voor DENIS RAVESCHOT. DENIS RAVESCHOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DENIS RAVESCHOT. Leave a respond for DENIS RAVESCHOT. DENIS RAVESCHOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DENIS RAVESCHOT op de google maps. Adres en contacten DENIS RAVESCHOT
Location of DENIS RAVESCHOT on the google maps. Address and contacts of DENIS RAVESCHOT

Andere gerelateerde bedrijven als come DENIS RAVESCHOT DENIS RAVESCHOT: MT Shops | BRICO | LUDO OOMS | ROBERT MAERTEN | GAETANO CACCIATORE

Other related companies as DENIS RAVESCHOT: MT Shops | BRICO | LUDO OOMS | ROBERT MAERTEN | GAETANO CACCIATORE

DENIS RAVESCHOT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DENIS RAVESCHOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf DENIS RAVESCHOT bevindt zich op het adres: MUGGENBERG 2; 2570; DUFFEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van DENIS RAVESCHOT is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DENIS RAVESCHOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DENIS RAVESCHOT, openstaande posities, locatie van DENIS RAVESCHOT op de kaart.

DENIS RAVESCHOT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is DENIS RAVESCHOT, company assigned to the tax number BE02187347412. The company DENIS RAVESCHOT is located at the address: MUGGENBERG 2; 2570; DUFFEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of DENIS RAVESCHOT is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DENIS RAVESCHOT is not available. You also can look at reviews of DENIS RAVESCHOT, open positions, location of DENIS RAVESCHOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DENIS RAVESCHOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DENIS RAVESCHOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DENIS RAVESCHOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DENIS RAVESCHOT, employees, financial statistics.