DAVID NAPOLITANO

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • DAVID NAPOLITANO
Private companiesEducational Services • DAVID NAPOLITANO

Contactgegevens DAVID NAPOLITANO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVID NAPOLITANO: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVID NAPOLITANO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA BONT? 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25386869 (+32-25386869) 25386869 (+32-25386869)

Fax (fax): +32 (10) 813-97-83 +32 (10) 813-97-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVID NAPOLITANO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVID NAPOLITANO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVID NAPOLITANO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVID NAPOLITANO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVID NAPOLITANO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVID NAPOLITANO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVID NAPOLITANO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVID NAPOLITANO
Products information DAVID NAPOLITANO

BTW identificatienummer (tax): BE01947845458
Ondernemingsnummer: 7823059082
Hoofdstad (capital): 812,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVID NAPOLITANO
(Get full report from official database of BE for DAVID NAPOLITANO)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVID NAPOLITANO
Addition kinds of activities for DAVID NAPOLITANO

621101. Beveiligingsmakelaars en dealers | Security brokers and dealers
13890302. Bailing wells | Bailing wells
39490209. Staven en staafdelen, vissen | Rods and rod parts, fishing
51989903. Verf of vernis dunner | Paint or varnish thinner
73129901. Billboard reclame | Billboard advertising
94410103. Werkloosheidsverzekeringsbureau, overheid | Unemployment insurance office, government

Werken bij DAVID NAPOLITANO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVID NAPOLITANO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVID NAPOLITANO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVID NAPOLITANO. Looking for open vacancies in other companies

  • Eindcontroleur AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een eindcontroleur AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je verzorgt de ingangscontrole van grondstoffen op kwaliteit en rendement. • Daarnaast bewaak je diverse productieprocessen en zorgt dat de nodige kwaliteit- en hygiëneregels gerespecteerd worden, dit doe je door middel van het nemen van productiestalen. • Je stuurt het proces bij, indien nodig. • Je verzorgt de eindkeuringen: pH-metingen, visuele controle, gewichtcontrole, titreren.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

  • Technieker | Kaulille | Nacht (KAULILLE)

    Regio: KAULILLE

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kaulille zijn we op zoek naar een technieker in de vaste nachtdienst. Je zal instaan voor het onderhouden, herstellen en instellen van de productielijnen. Dit voornamelijk elektrisch en mechanisch.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hoevenen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOEVENEN)

    Regio: HOEVENEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Zemst (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken

  • Allround winkelmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je werkt als allround medewerker Je zorgt voor een correcte afrekening aan de kassa Je houdt de afdelingen op orde en springt bij waar nodig Verwerken van leveringen Presenteren van de goederen  Bakkerijafdeling:1 keer per week bak je brood en ontbijtkoeken af  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt te Kortrijk zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopmedewerker. Je komt terecht in een dynamisch team die vooruit denkt en wil groeien binnen de onderneming zelf.

  • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

  • VERKOPER-MAGAZIJNIER (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: PHILIPPAERTS

    Type: Vaste Job

    Ons tuincenter bestaat uit diverse afdelingen, o.a.: tuinbenodigdheden, dierenafdeling, plantenafdeling, bakbenodigdheden, enz. Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: uitpakken van binnenkomende goederen het prijzen van producten alsook het controleren op juistheid (facturen en bestelbons nakijken) helpen bij het laden en lossen ordenen en poetsen van rekken kassawerk, bedienen van de klanten en uitleg verschaffen i.v.m. producten stockbeheer plaatsen van bestellingen etalages opbouwen meehelpen in het benzinestation ...

  • Veiligheidscoördinator NIV. I (ETTERBEEK)

    Regio: ETTERBEEK

    Bedrijf: Teqoia Antwerpen

    Type: Vaste Job

    De Veiligheidscoördinator dient volgende taken uit te voeren : Hij moet erop toezien dat de bouwdirectie-ontwerp tijdens de ontwerp-, studie- en uitwerkingsfase van het ontwerp, de algemene preventiebeginselen in acht neemt bij de bouwkundige, technische of organisatorische keuzen, in verband met de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd of na elkaar plaatsvinden evenals bij de raming van de duur van de verwezenlijking van deze verschillende werken of werkfasen. Hij stelt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan op, en neemt er de keuzen, bedoeld in artikel 17 van de wet in op, alsook de voor de veiligheid en de gezondheid kritieke fasen waarop de coördinator-verwezenlijking tenminste op de bouwplaats aanwezig moet zijn. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aan, bij elke wijziging aangebracht aan het ontwerp. Hij maakt de elementen uit het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan over aan de tussenkomende partijen voor zover deze elementen hen betreffen. Hij adviseert de opdrachtgevers inzake de overeenstemming van het document gevoegd bij de offerte, bedoeld in artikel 30, tweede lid 1°, met het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan en stelt hen in kennis van eventuele niet-overeenstemmingen. Hij opent het coördinatiedagboek en postinterventiedossier, houdt ze bij en vult ze aan Hij draagt het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan, het coördinatiedagboek en het postinterventiedossier over aan de opdrachtgevers en stelt die overdracht en het einde van het ontwerp van bouwwerk vast in het coördinatiedagboek en in een afzonderlijk document. Taken veiligheidscoördinator verwezenlijking: Hijcoördineert de tenuitvoerlegging van de algemene preventie- enveiligheidsbeginselen bij de technische of organisatorische keuzen, met het oogop de planning van de verschillende werken of werkfasen die tegelijkertijd ofna elkaar worden uitgevoerd evenals bij de raming van de duur van de uitvoeringvan deze verschillende werken of werkfasen. Hij coördineert de tenuitvoerlegging van de relevantebepalingen om ervoor te zorgen dat de contractanten de algemenepreventiebeginselen en de na te leven beginselen tijdens de verwezenlijkingcoherent toepassen, alsook het veiligheids- en gezondheids- en milieuplantoepassen.  Hij organiseert desamenwerking en de coördinatie van de contractanten die tegelijkertijd of na elkaarop de bouwplaats opvolgen. Hij treft de nodige maatregelen opdat alleenbevoegde personen de bouwplaats kunnen betreden. Hij past het veiligheids-, gezondheids- en milieuplan aanovereenkomstig de bijlage I, deel A, Afdeling II, tweede lid, en maakt deelementen van het aangepaste veiligheids/gezondheids- en milieuplan over aan detussenkomende partijen voor zover deze elementen hen aanbelangen.

  • Electrical Engineer (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Geraardsbergen gaan we op zoek naar een Electrical Engineer (m/v). Een greep uit je takenpakket: - Je staat in voor de ontwikkeling en design van het elektrische en pneumatische deel van de machines en installaties Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van de elektrische kant van de machines en installaties in overeenstemming met het vereiste veiligheidsniveau Je assisteert bij de start-up van machines en installaties - Je ondersteunt Service & Support in vakgerelateerde zaken Je werkt nauw samen met de collega’s in andere vestigingen

  • Kinderopvang(st)er (ALSEMBERG)

    Regio: ALSEMBERG

    Bedrijf: SCHOLENGEMEENSCHAP ZONIENRAND

    Type: Werfreserve

    In onze scholengemeenschap Zoniënrand zijn we regelmatig op zoek naar vervangers. Ben jij kinderopvang(st)er en wens je automatisch op de hoogte gebracht te worden van de aangeboden vacatures in onze scholengemeenschap (scholen gelegen in Alsemberg, Beersel, Dworp en Sint-Genesius-Rode)? Stuur dan je emailadres door naar [email protected].

Zoek naar antwoorden van DAVID NAPOLITANO in sociale netwerken
Look for responds of DAVID NAPOLITANO in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVID NAPOLITANO. Laat een reactie achter voor DAVID NAPOLITANO. DAVID NAPOLITANO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVID NAPOLITANO. Leave a respond for DAVID NAPOLITANO. DAVID NAPOLITANO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVID NAPOLITANO op de google maps. Adres en contacten DAVID NAPOLITANO
Location of DAVID NAPOLITANO on the google maps. Address and contacts of DAVID NAPOLITANO

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVID NAPOLITANO DAVID NAPOLITANO: AUTOS 240 | Kitchy Bell | De Vries Marc | PHS Consulting & Proto BVBA | POLICE F?D?RALE

Other related companies as DAVID NAPOLITANO: AUTOS 240 | Kitchy Bell | De Vries Marc | PHS Consulting & Proto BVBA | POLICE F?D?RALE

DAVID NAPOLITANO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVID NAPOLITANO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01947845458. Het bedrijf DAVID NAPOLITANO bevindt zich op het adres: RUE DE LA BONT? 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 812,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van DAVID NAPOLITANO is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVID NAPOLITANO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVID NAPOLITANO, openstaande posities, locatie van DAVID NAPOLITANO op de kaart.

DAVID NAPOLITANO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVID NAPOLITANO, company assigned to the tax number BE01947845458. The company DAVID NAPOLITANO is located at the address: RUE DE LA BONT? 5; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 812,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of DAVID NAPOLITANO is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVID NAPOLITANO is not available. You also can look at reviews of DAVID NAPOLITANO, open positions, location of DAVID NAPOLITANO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVID NAPOLITANO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVID NAPOLITANO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVID NAPOLITANO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVID NAPOLITANO, employees, financial statistics.