VIVIANE BLOEMMEN

Contactgegevens VIVIANE BLOEMMEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VIVIANE BLOEMMEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VIVIANE BLOEMMEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DES COMBATTANTS 59; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE, België

Telefoon (phone): 10613079 (+32-10613079) 10613079 (+32-10613079)

Fax (fax): +32 (2) 722-93-88 +32 (2) 722-93-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VIVIANE BLOEMMEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VIVIANE BLOEMMEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VIVIANE BLOEMMEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VIVIANE BLOEMMEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VIVIANE BLOEMMEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VIVIANE BLOEMMEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VIVIANE BLOEMMEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VIVIANE BLOEMMEN
Products information VIVIANE BLOEMMEN

BTW identificatienummer (tax): BE06351715087
Ondernemingsnummer: 6410766601
Hoofdstad (capital): 788,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 181,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in VIVIANE BLOEMMEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Benzinestations and brandstoffen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VIVIANE BLOEMMEN
(Get full report from official database of BE for VIVIANE BLOEMMEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VIVIANE BLOEMMEN
Addition kinds of activities for VIVIANE BLOEMMEN

149999. Diverse niet-metaalhoudende mineralen, nec | Miscellaneous nonmetallic minerals, nec
204899. Voorbereide feeds, nec, nec | Prepared feeds, nec, nec
364400. Niet-stroomdraende bedradingstoestellen | Noncurrent-carrying wiring devices
07249901. Katoen pickeriediensten | Cotton pickery services
34439913. Scroll omhulsels | Scroll casings
36340203. Voedselmixers, elektrisch: huishouden | Food mixers, electric: household
39140303. Ecclesiastische ware, tin | Ecclesiastical ware, pewter
39499909. Speeltoestellen | Playground equipment
39990109. Sterilisatoren, kapper en schoonheidssalon | Sterilizers, barber and beauty shop
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij VIVIANE BLOEMMEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VIVIANE BLOEMMEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VIVIANE BLOEMMEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VIVIANE BLOEMMEN. Looking for open vacancies in other companies

  • SERVICE TECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Site Engineer, maakt deel uit van het organisatiewerk voor onderhoud op mobiele werven voor een belangrijke operator in veiligheids- en beveiligingsnetwerken. Als onderhoudstechnicus staat u in voor het oplossen van problemen met radio-installaties en antennesystemen, wat in de meeste gevallen betekent dat u moet klimmen. Dit is een job waarvoor u werkt in een rotatiesysteem met uw collega's zodat een wachtdienst gegarandeerd kan worden. Als er tijdens de dag geen interventies gepland zijn of er geen dringende interventies opduiken, wordt u als field engineer betrokken bij de cyclus preventief onderhoud of installatiewerken die deel uitmaakt van het project.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bertem, 20 uur per week (BERTEM)

    Regio: BERTEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week, voor 2 gastgezinnen wonende te Bertem. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor een klant, een supermarkt in de regio Mechelen, zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelmedewerk(st)er / aanvul(l)(st)er. Je zal ingezet worden op maandag en woensdag.

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Verpleegkundige te Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Quietas te Dilbeek op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Magazijnbediende (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een grote en wereldwijde speler op het vlak van distributie van filtratiesystemen, pompen, compressoren,... Wegens groei zijn ze dringend op zoek naar een gemotiveerde magazijnbediende. Wat zijn je taken als logistiek medewerker/magazijnmedewerker? Als logistiek medewerker sta je in voor het lossen van containers die vanuit Amerika 2-wekelijks toekomen Ook het stockeren van deze goederen behoort tot je takenpakket Verder verwerk je binnenkomende bestellingen: orderpicking van de goederen, opmaak van bestelbonnen, goederen klaarmaken voor verzending,... Sommige filters moeten door jou als magazijnbediende nog in elkaar gezet worden in het magazijn zelf

  • Atos Graduate Program: BI Consultant (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ATOS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Pas afgestudeerd en gepassioneerd door innovatie en nieuwe technologie? Ben je (nog steeds) leergierig? En niet bang om in het diepe te springen? Maak dan eens kennis met Atos. Een grote internationale IT service provider, die oa de security verzorgt voor de Olympische Spelen. Voor onze afdeling in Brussel zijn we op zoek naar Junior BI Consultants. Afhankelijk van de doelstellingen en informatie behoefte van het bedrijf ben jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, bouwen en structureren van de BI omgeving. Door goed overleg met de managers en business analisten zul je de informatiebehoefte bepalen en hen ondersteunen bij de invoering van de solutions

  • JR / SR Dossierbeheerder die veel verantwoordelijkheid wilt (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe functie? Dit kan je hier verwachten: Je komt terecht in een grotere structuur dat het persoonlijke aspect naar klanten en medewerkers toe, niet uit het oog verloren is. Medewerkers kunnen rekenen op constante opleiding van het kantoor uit en dit in verschillende vormen: interne opleidingen, externe opleidingen, discussiegroepen, etc. Ze doen hun best om elk niveau dossierbeheerder verder op te leiden zodat je je professionele carrière kan optimaliseren. Er zijn verschillende opties om door te groeien: van Junior tot Senior, naar Manager, naar Vennoot, noem maar op. Indien je de juiste ingesteldheid en ambitie hebt, kan je het hier ver schoppen. Naast de opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn ook de meer persoonlijke aspecten van belang. Je wordt hier omringd door een dynamisch team van jonge mensen waarmee je al snel een band zal opbouwen. De aangename werksfeer en -omgeving zijn een extra stimulatie die ervoor zorgen dat je elke dag graag gaat werken. JR / SR Dossierbeheerder: functie Als dossierbeheerder, junior of senior, zal je je niet veel moeten bezig houden met het basis inputwerk. Dankzij de moderne aanpak van dit kantoor en de softwarepakketten die ze ter beschikking hebben, verlies je dus geen tijd aan inboekwerk, maar kan je je effectief bezighouden met de core business van dossiers (op boekhoudkundig & fiscaal vlak). Afhankelijk van je ervaring zal je vooral bezig zijn met de voorbereiding en / of afsluiting van dossiers. Ook adviezen en optimalisaties kunnen tot je takenpakket behoren. Het is dus uiteindelijk wel de bedoeling dat je doorgroeit tot A-Z dossierbeheerder. Ben je dit al? Dan staan er andere titels op jou te wachten wanneer je stijgt in je functie.

  • Recruiter/planner technische profielen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: CALLEWAERT INDUSTRIES

    Type: Vaste Job

    Callewaert industries is op zoek naar een recruiter met ervaring in planning. Om ons team te versterken zoeken we iemand die polyvalent inzetbaar is. Je hebt reeds ervaring met zoeken naar (technische) medewerkers via diverse kanalen en sociale media alsook met planningen wijzigen en invullen. Wanneer de planner en de recruiter in verlof zijn bent u in staat dit naadloos over te nemen.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network. Role The ideal Network Security Engineer will be responsible for Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field; Close contact with designers in order to improve the network. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Knowledge in technologies such as CheckPoint, Palo Alto, Cisco, F5. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: ASAP

  • WERKMAN E1-E3 (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Gemeentebestuur KOKSIJDE

    Type: Werfreserve

    Als werkman sta je in voor het onderhoud van het openbaar domein in de diverse technische uitvoerende diensten van het gemeentebestuur. Voor de volledige functiebeschrijving en meer info zie infobrochure op site van Gemeente Koksijde.

Zoek naar antwoorden van VIVIANE BLOEMMEN in sociale netwerken
Look for responds of VIVIANE BLOEMMEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VIVIANE BLOEMMEN. Laat een reactie achter voor VIVIANE BLOEMMEN. VIVIANE BLOEMMEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VIVIANE BLOEMMEN. Leave a respond for VIVIANE BLOEMMEN. VIVIANE BLOEMMEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VIVIANE BLOEMMEN op de google maps. Adres en contacten VIVIANE BLOEMMEN
Location of VIVIANE BLOEMMEN on the google maps. Address and contacts of VIVIANE BLOEMMEN

Andere gerelateerde bedrijven als come VIVIANE BLOEMMEN VIVIANE BLOEMMEN: Dumoulin | LES TROPIQUES | FREDDY ADAM | CORLEONE | PATCO DIAM BVBA

Other related companies as VIVIANE BLOEMMEN: Dumoulin | LES TROPIQUES | FREDDY ADAM | CORLEONE | PATCO DIAM BVBA

VIVIANE BLOEMMEN is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VIVIANE BLOEMMEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06351715087. Het bedrijf VIVIANE BLOEMMEN bevindt zich op het adres: AVENUE DES COMBATTANTS 59; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 788,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 181,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Benzinestations and brandstoffen. Producten gemaakt in VIVIANE BLOEMMEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VIVIANE BLOEMMEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VIVIANE BLOEMMEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VIVIANE BLOEMMEN, openstaande posities, locatie van VIVIANE BLOEMMEN op de kaart.

VIVIANE BLOEMMEN is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is VIVIANE BLOEMMEN, company assigned to the tax number BE06351715087. The company VIVIANE BLOEMMEN is located at the address: AVENUE DES COMBATTANTS 59; 1490; COURT-SAINT-ETIENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 788,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 181,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Benzinestations and brandstoffen. Products created in VIVIANE BLOEMMEN were not found.
The main activity of VIVIANE BLOEMMEN is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VIVIANE BLOEMMEN is not available. You also can look at reviews of VIVIANE BLOEMMEN, open positions, location of VIVIANE BLOEMMEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VIVIANE BLOEMMEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VIVIANE BLOEMMEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VIVIANE BLOEMMEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VIVIANE BLOEMMEN, employees, financial statistics.