CHARLEY VALLET

Contactgegevens CHARLEY VALLET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLEY VALLET: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLEY VALLET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINKLIJKELAAN 32; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32034300 32034300

Fax (fax): +32 (63) 281-65-51 +32 (63) 281-65-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLEY VALLET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLEY VALLET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLEY VALLET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLEY VALLET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLEY VALLET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLEY VALLET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLEY VALLET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLEY VALLET
Products information CHARLEY VALLET

BTW identificatienummer (tax): BE05409637451
Ondernemingsnummer: 7870300292
Hoofdstad (capital): 103,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLEY VALLET
(Get full report from official database of BE for CHARLEY VALLET)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLEY VALLET
Addition kinds of activities for CHARLEY VALLET

3151. Leren handschoenen en mittens | Leather gloves and mittens
249916. Omheining, dokken en andere openstaande houtstructuurproducten | Fencing, docks, and other outdoor wood structural products
01190402. Boekweit boerderij | Buckwheat farm
16290505. Afvalwater- en afvalwaterzuiveringsinstallaties | Waste water and sewage treatment plant construction
20449909. Gepolijst rijst | Polished rice
25420210. Showcases (niet gekoeld): behalve hout | Showcases (not refrigerated): except wood
36470000. Voertuigverlichting | Vehicular lighting equipment
38430201. Cement, tandheelkunde | Cement, dental

Werken bij CHARLEY VALLET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLEY VALLET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLEY VALLET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLEY VALLET. Looking for open vacancies in other companies

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Teamleader Warehouse (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor de dagelijkse operationele werking van het magazijn. Je coördineert, organiseert en stemt volgende activiteiten op elkaar af : * Ontvangst van goederen, geleverd door externe leveranciers * Tijdelijke stockering van goederen in het Warehouse * Orderpicking volgens de dagelijkse bestellingen van klanten * Verzamelen van goederen op de laadkades * Laden van vrachtwagens met zeer strikte en korte deadlines * stuffen en strippen van containers

  • Kwaliteitsgerichte en communicatieve Medewerker Bank (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij administratief aangelegd, zeer nauwgezet en heb je ervaring binnen een bank? Ben je bovendien communicatief en servicegericht? Dan ben jij de BANCAIRE MEDEWERKER die we zoeken!   Jouw verantwoordelijkheden: Kwaliteitscontrole van klantendossiers Samenzitten met account managers en private bankers om ontbrekende klantengegevens bij hen op te vragen Plannen en organiseren van herzieningskalender Voorbereiden van meetings, waarbij de verschillende klantendossiers besproken worden Agenda opmaak en notuleren tijdens deze meeting Veelvuldige interne contacten (telefonisch + per mail)   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de banksector.Voor hun kantoor te Antwerpen zoeken wij een Administratief Medewerker die verantwoordelijk is voor de kwaliteitscontrole van klantendossiers.

  • Heftruckchauffeur twee ploegen m/v (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ervaren heftruckchauffeur, op zoek naar een nieuwe uitdaging in twee ploegen te regio Waregem? Dan is deze job iets voor jou! Als heftruckchauffeur ga je aan de slag bij een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productfamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. Het is een Belgische fabrikant, die sinds 1968 in België aanwezig is. De heftruckchauffeur staat in voor het transporteren (met de heftruck) van de afgewerkte producten van het einde van de lijn. Daarnaast dient de heftruckchauffeur vrachtwagens te laden met afgewerkte producten. Je controleert de producten. Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens.

  • Halfautomaat - TIG lasser (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in plaat- en metaalbewerking zijn wij dringend op zoek naar een halfautomaat - TIG lasser. Jouw takenpakket zal bestaan uit: - Het registreren van de opvolggegevens van interventies en deze info doorgeven aan de betrokken dienst - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Het controleren van de conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages - Het controleren van het materiaal en de lasparameters (intensiteit, debiet,...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Het evalueren van fouten en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, etc.) - Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen,... - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen - Laswerken uitvoeren volgens een proces: Tungsten Inert Gas (TIG) - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Het uitvoeren van deze verbindingen: Hoeknaad- en plaatverbindingen - Werken op verschillende plaatdiktes: 0,5 - 5 mm, 5-20 mm, 20+ mm - Werken met materialen: koper, nikkel, aluminium en legeringen, staal en legeringen, inox

  • stock beheerder (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: ?Evalueren van de bestaande parameters voor het plaatsen van bestellingen (levertermijn betrouwbaarheid van de leveringen minimale bestelhoeveelheid minimum stock seizoensgebondenheid van bestellingen?) ?Optimaliseren van het gebruik van de software voor het plaatsen van bestellingen ?Leveranciersbestellingen plaatsen op basis van gekregen parameters ?Order tracking (bevestiging levertijd backorders...) ?Tracking transport ?Beheer retours leveranciers en creditnota?s ?Beheer dossiers (prijsverschillen fouten of ontbrekende leveringen...) ?Beheer aankoopprijzen ?Verzamelen interpreteren en presenteren van gegevens om forecasts op te stellen in overleg met de commerciële afdelingen en de boekhouding ?Bijdragen aan de stockreductie samen met de financiële en commerciële diensten ?Bijdragen aan de verhoging van de marge door het optimaliseren van de transportverwerking en ?kosten. ?Beheren van noodsituaties ; stockbreuk foute bestellingen? ?Voorstellen doen om de procedures controles en communicatie te verbeteren. ?Uitschrijven en controle van de procedures ?Assisteren bij het opvolgen van te ontvangen facturen en creditnota?s.

  • HVAC monteur (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Zwevegem zijn wij op zoek naar een HVAC monteur. Ervaring is geen must, maar een zekere leergierigheid wel! Je komt terecht in een bedrijf dat investeert in jouw toekomst en waar je vooral zal instaan voor renovatie en herstellingswerken. Je komt vooral terecht bij particulieren en je werkt je project af van A tot Z. Dit kan gaan van mazoutketels vervangen tot gasketels, nieuwbouwprojecten, herstellingen, kleine elektriciteitswerken, tegels zetten als een valse wand bouwen. Hoe polyvalenter je bent hoe beter, en een rijbewijs B is een must zodat je vlot bij de klant geraakt. Heb je enkel ervaring in een van deze takken, aarzel dan zeker niet, het is vooral je mentaliteit en de wil om bij te leren die belangrijk zijn!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zonhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Stagiair Vertalingen (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: LIDL Belgium & Co

    Type: Studentenjob

    Het vertaalteam van 2 personen staat in voor de vertalingen van het Nederlands naar het Frans en van het Duits naar het Nederlands. Binnen stevige deadlines, leveren ze aan onze medewerkers op hoofdkantoor perfect vertaalde teksten aan!

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Tekenaar Trappen en Balustrades (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar (m/v) in dit bedrijf actief in trappen, balustrades & tal van andere metaalconstructies, sta jij in voor het uittekenen van alle projecten. - Je gaat opmeten op de werf. - Je tekent het volledige project uit a.d.h.v. de gegevens van de opmeting enerzijds en de wensen van de klanten anderzijds. - Aan de hand van de tekeningen zorg je voor een correcte berekening van de nodige materialen (staal, inox en andere benodigdheden). - Je onderhoudt contacten met interne collega's omtrent planning, technische uitvoering en kwaliteitsbewaking. - Je hebt ook nauwe contacten met werfleiders: denk aan werfvergaderingen voor en tijdens de uitvoering van een project. - In de toekomst hou je je ook bezig met de waterstraalmachine; van offerte over tekening tot effectieve realisatie.

  • Koetswerkherstellers / carrossiers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Garage TRAEN NOEL

    Type: Werfreserve

    Je brengt een herstelling van het koetswerk van voertuigen tot een goed einde Je herstelt of vervangt beschadigde stukken, soms volgens een expertiseverslag verkregen via de verzekeringsmaatschappij Je voert activiteiten uit op het gebied van plaatwerk, richten, voorbereiden, eventueel spuiten en afwerken Je meet en controleert met meetgereedschappen, meter, wieluitlijning, ...

Zoek naar antwoorden van CHARLEY VALLET in sociale netwerken
Look for responds of CHARLEY VALLET in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLEY VALLET. Laat een reactie achter voor CHARLEY VALLET. CHARLEY VALLET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLEY VALLET. Leave a respond for CHARLEY VALLET. CHARLEY VALLET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLEY VALLET op de google maps. Adres en contacten CHARLEY VALLET
Location of CHARLEY VALLET on the google maps. Address and contacts of CHARLEY VALLET

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLEY VALLET CHARLEY VALLET: OPENBARE BIBLIOTHEKEN BRASSCHAAT | VANDENBUSSCHE | PAREE (Ets) | DE CONINCK DANNY | EMIEL VAN DE VEIRE

Other related companies as CHARLEY VALLET: OPENBARE BIBLIOTHEKEN BRASSCHAAT | VANDENBUSSCHE | PAREE (Ets) | DE CONINCK DANNY | EMIEL VAN DE VEIRE

CHARLEY VALLET is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLEY VALLET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05409637451. Het bedrijf CHARLEY VALLET bevindt zich op het adres: KONINKLIJKELAAN 32; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 103,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CHARLEY VALLET is Holding and Other Investment Offices, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLEY VALLET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLEY VALLET, openstaande posities, locatie van CHARLEY VALLET op de kaart.

CHARLEY VALLET is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLEY VALLET, company assigned to the tax number BE05409637451. The company CHARLEY VALLET is located at the address: KONINKLIJKELAAN 32; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 103,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CHARLEY VALLET is Holding and Other Investment Offices, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLEY VALLET is not available. You also can look at reviews of CHARLEY VALLET, open positions, location of CHARLEY VALLET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLEY VALLET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLEY VALLET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLEY VALLET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLEY VALLET, employees, financial statistics.