CHANTAL VAN DEN BOSCH

Contactgegevens CHANTAL VAN DEN BOSCH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHANTAL VAN DEN BOSCH: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHANTAL VAN DEN BOSCH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AUGUST VAN DE WIELELEI 346; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33249512 (+32-33249512) 33249512 (+32-33249512)

Fax (fax): +32 (87) 826-94-81 +32 (87) 826-94-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHANTAL VAN DEN BOSCH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHANTAL VAN DEN BOSCH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHANTAL VAN DEN BOSCH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHANTAL VAN DEN BOSCH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHANTAL VAN DEN BOSCH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHANTAL VAN DEN BOSCH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHANTAL VAN DEN BOSCH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHANTAL VAN DEN BOSCH
Products information CHANTAL VAN DEN BOSCH

BTW identificatienummer (tax): BE03742462158
Ondernemingsnummer: 9219970703
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 414,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHANTAL VAN DEN BOSCH
(Get full report from official database of BE for CHANTAL VAN DEN BOSCH)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHANTAL VAN DEN BOSCH
Addition kinds of activities for CHANTAL VAN DEN BOSCH

729901. Persoonlijke uitstralingsdiensten | Personal appearance services
22410203. Rubber draad en garens, stof bedekt | Rubber thread and yarns, fabric covered
24310603. Trim, hout | Trim, wood
24990106. Tailors 'drukblokken, hout | Tailors' pressing blocks, wood
28419904. Schuurverbindingen | Scouring compounds
36259912. Numerieke controles | Numerical controls
82119903. Middelbare school, junior of senior, nec | High school, junior or senior, nec

Werken bij CHANTAL VAN DEN BOSCH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHANTAL VAN DEN BOSCH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHANTAL VAN DEN BOSCH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHANTAL VAN DEN BOSCH. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Bree - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • POETSHULP ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Zomergem– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent houthandel (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een houthandel in Hooglede zijn we op zoek naar een student die vrij is op woensdag namiddag en/ of zaterdagvoormiddag van 9u-12u. Je helpt polyvalent mee in het bedrijf. Jouw taken zijn onder andere: Hout op de machine leggen, stukken hout zagen, bedrijf vegen en opruimen...

  • Student winkelbediende charcuterie Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt te Lokeren weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Jobstudent Orderverzameling (zaterdagwerk) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: HGC - HANOS ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent afdeling Orderverzameling voor zaterdag. In deze functie draag je zorg voor het correct verzamelen van klantorders. Je controleert de goederen op juistheid, houdbaarheidsdatum en beschadigingen. Goederen die niet aan de gestelde eisen voldoen, worden gemeld. Je zet de goederen klaar voor verzending en je helpt bij het lossen van de goederen van een binnengekomen vracht.

  • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

  • Junior/Medior System Engineer Linux (Diegem) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ElmosExpert

    Type: Vaste Job

    The System Engineer is part of the IT Systems department. IT Systems department provides design, monitoring, operation and implementation of computer based services. It ensures optimum availability, security and performance of server infrastructure within a global scope Duties. Role and duties: Guarantee the seamless availability of the server-side infrastructure components in a complex and dynamic environment; providing services on a global scale, while adhering to technical standards and strict security guidelines. Execute specialized tasks involved in maintaining all operating systems, servers and server-based applications in order to provide all sites with fully operational systems at the highest availability rate. Design and control the implementation of operating systems, server-based applications and servers to ensure that business requirements can be met throughout the short and longer term.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Lead Developer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van CHANTAL VAN DEN BOSCH in sociale netwerken
Look for responds of CHANTAL VAN DEN BOSCH in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHANTAL VAN DEN BOSCH. Laat een reactie achter voor CHANTAL VAN DEN BOSCH. CHANTAL VAN DEN BOSCH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHANTAL VAN DEN BOSCH. Leave a respond for CHANTAL VAN DEN BOSCH. CHANTAL VAN DEN BOSCH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHANTAL VAN DEN BOSCH op de google maps. Adres en contacten CHANTAL VAN DEN BOSCH
Location of CHANTAL VAN DEN BOSCH on the google maps. Address and contacts of CHANTAL VAN DEN BOSCH

Andere gerelateerde bedrijven als come CHANTAL VAN DEN BOSCH CHANTAL VAN DEN BOSCH: LA MANSARDE | Stoeterij 'T Mulke NV | BUREAU MAILLEUX & ASS. | ECOLE FOND. COMMUNALE | CHRISTIAN MOEYAERT

Other related companies as CHANTAL VAN DEN BOSCH: LA MANSARDE | Stoeterij 'T Mulke NV | BUREAU MAILLEUX & ASS. | ECOLE FOND. COMMUNALE | CHRISTIAN MOEYAERT

CHANTAL VAN DEN BOSCH is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHANTAL VAN DEN BOSCH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03742462158. Het bedrijf CHANTAL VAN DEN BOSCH bevindt zich op het adres: AUGUST VAN DE WIELELEI 346; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 414,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CHANTAL VAN DEN BOSCH is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHANTAL VAN DEN BOSCH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHANTAL VAN DEN BOSCH, openstaande posities, locatie van CHANTAL VAN DEN BOSCH op de kaart.

CHANTAL VAN DEN BOSCH is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHANTAL VAN DEN BOSCH, company assigned to the tax number BE03742462158. The company CHANTAL VAN DEN BOSCH is located at the address: AUGUST VAN DE WIELELEI 346; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 414,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CHANTAL VAN DEN BOSCH is Services, Not Elsewhere Classified, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CHANTAL VAN DEN BOSCH is not available. You also can look at reviews of CHANTAL VAN DEN BOSCH, open positions, location of CHANTAL VAN DEN BOSCH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHANTAL VAN DEN BOSCH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHANTAL VAN DEN BOSCH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHANTAL VAN DEN BOSCH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHANTAL VAN DEN BOSCH, employees, financial statistics.