CAROLINE CRAPPE

Contactgegevens CAROLINE CRAPPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CAROLINE CRAPPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CAROLINE CRAPPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE ALBERT-IER 35; 5070; FOSSES-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71712868 (+32-71712868) 71712868 (+32-71712868)

Fax (fax): +32 (50) 238-97-96 +32 (50) 238-97-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CAROLINE CRAPPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CAROLINE CRAPPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CAROLINE CRAPPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CAROLINE CRAPPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CAROLINE CRAPPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CAROLINE CRAPPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CAROLINE CRAPPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CAROLINE CRAPPE
Products information CAROLINE CRAPPE

BTW identificatienummer (tax): BE05167114257
Ondernemingsnummer: 9180145263
Hoofdstad (capital): 705,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 548,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CAROLINE CRAPPE
(Get full report from official database of BE for CAROLINE CRAPPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CAROLINE CRAPPE
Addition kinds of activities for CAROLINE CRAPPE

22110512. Pocketing twill, katoen | Pocketing twill, cotton
25420102. Kluisjes, postdiensten: behalve hout | Locker boxes, postal service: except wood
34629906. Machinale smeedstukken, ferro | Machinery forgings, ferrous
35460100. Boren en boorgereedschappen | Drills and drilling tools
36940207. Vonkproppen, voor verbrandingsmotoren | Spark plugs, for internal combustion engines
50390201. Buitenplatte glas: plaat of raam | Exterior flat glass: plate or window
52510100. Gereedschap | Tools
73749904. Keypunch service | Keypunch service
76990703. Röntgenapparatuur reparatie | X-ray equipment repair

Werken bij CAROLINE CRAPPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CAROLINE CRAPPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CAROLINE CRAPPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CAROLINE CRAPPE. Looking for open vacancies in other companies

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Chauffeur D - afroepplanning shuttledienst (toerisme) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een busfirma is op zoek naar afroepchauffeurs D voor hun shuttledienst voor toerismetransport. Je rijdt tussen 2 ophaalpunten in Zeebrugge en Brugge. Dit is een job op afroep: je kan alle je beschikbare dagen voorgeven aan hen op maandbasis. Wanneer er opdrachten gepland zijn wordt je tijdig geinformeerd. Uitzonderlijk zijn er last minute aanvragen. Je rijdt met opgeboude bussen: 50 zittenden, 40 rechtopstaand. Je moet geen geld ontvangen. een collega staat er voor de ticketverkoopt.

  • magazijnier/ordericker lange opdracht (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Roeselare zoeken we een tijdelijke magazijnier/ orderpicker die de handen uit de mouwen wil teken en over een grote dosis verantwoordelijkheidsgevoel beschikt. Je bent verantwoordelijk om de bestellingen verzendklaar te maken voor distributie, dit a.d.h.v. bestelbonnen.

  • Carrossier (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een All-round medewerker carrossier (m/v) Je helpt mee daar waar nodig (schuren, plamuren, monteren, demonteren) maar vooral ook met het plaatbewerken. Een goede kennis plaatbewerking + enkele jaren ervaring zijn een must!Taken Je herstelt de carrosserie van personen-, bedrijfs- en vrachtwagens Je verpakt en sorteert gerecupereerde vloeistoffen Je controleert de geometrie van het chassis, de zelfdragende carrosserie of het onderstel en Je corrigeert of vervangt de vervormde carrosserie-onderdelen Je voert herstellingen of afwerkingen uit op aluminium en / of metaal Je (de)monteert verwijderbare carrosserieonderdelen, uitrusting,sluitingen en bekleding Je maakt het voertuig schoon om het aan de klant terug te bezorgen, maar tevens onderhoud je en ruim je de werkruimte (werkplaats, magazijn, ...) op Je voert de werkzaamheden uit volgens de behoeften of bestellingen van klanten  Je documenteert de werkorders ten einde alle informatie m.b.t. de werkzaamheden door te geven aan de betrokken diensten Indien je herstellingen of afwerkingen kunt uitvoeren zoals spotrepair, glasherstellingen, uitdeuken zonder spuiten is dit zeker

  • MAGAZIJNIER - HEFTRUCKBESTUURDER (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je komt terecht in een groeiend bedrijf, waar je ingezet wordt voor de algemene magazijnierstaken. Laden & lossen aan de hand van de heftruck, artikelen stockeren, verzamelen van in te laden materiaal... Een deel van het magazijn bevindt zich hierbij buiten.   In deze functie werk je optimaal samen met jouw collega's en ben je polyvalent inzetbaar. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf binnen de bouwsector zijn wij op zoek naar een voltijds HEFTRUCKBESTUURDER.

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op en we houden rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Ook het aantal uur is bespreekbaar: wanneer een voltijdse job voor jou niet haalbaar is, kan je werken in een deeltijds rooster van minimaal 13 uur per week. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Begijnendijk (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Aanvullers gezocht bij Albert Heijn voor flexibele pool, niet student of student! (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor Albert Heijn Brugge zijn wij op zoek naar aanvullers die op flexibele basis kunnen werken bij Albert Heijn! Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit een leuke opportuniteit voor jou! Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, het netjes houden van de winkel en klantgericht advies geven aan de klanten van Albert Heijn.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Bijverdienste weekend (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij in Roeselare zijn wij op zoek naar een extra hulp tijdens het weekend. Je helpt de zaterdag en/of zondag met de afwas het materiaal, het klaarzetten van de bestellingen en allerhande taken. Daarnaast helpt u de bakker waar nodig.

Zoek naar antwoorden van CAROLINE CRAPPE in sociale netwerken
Look for responds of CAROLINE CRAPPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CAROLINE CRAPPE. Laat een reactie achter voor CAROLINE CRAPPE. CAROLINE CRAPPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CAROLINE CRAPPE. Leave a respond for CAROLINE CRAPPE. CAROLINE CRAPPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CAROLINE CRAPPE op de google maps. Adres en contacten CAROLINE CRAPPE
Location of CAROLINE CRAPPE on the google maps. Address and contacts of CAROLINE CRAPPE

Andere gerelateerde bedrijven als come CAROLINE CRAPPE CAROLINE CRAPPE: Vandecasteele BVBA | K2 | Chatel Insure BVBA | DE BRUYNE M. | Nijsmans Carrosserie NV

Other related companies as CAROLINE CRAPPE: Vandecasteele BVBA | K2 | Chatel Insure BVBA | DE BRUYNE M. | Nijsmans Carrosserie NV

CAROLINE CRAPPE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CAROLINE CRAPPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05167114257. Het bedrijf CAROLINE CRAPPE bevindt zich op het adres: AVENUE ALBERT-IER 35; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 705,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 548,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van CAROLINE CRAPPE is Diverse reparatiediensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CAROLINE CRAPPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CAROLINE CRAPPE, openstaande posities, locatie van CAROLINE CRAPPE op de kaart.

CAROLINE CRAPPE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is CAROLINE CRAPPE, company assigned to the tax number BE05167114257. The company CAROLINE CRAPPE is located at the address: AVENUE ALBERT-IER 35; 5070; FOSSES-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 705,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 548,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of CAROLINE CRAPPE is Miscellaneous Repair Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CAROLINE CRAPPE is not available. You also can look at reviews of CAROLINE CRAPPE, open positions, location of CAROLINE CRAPPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CAROLINE CRAPPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CAROLINE CRAPPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CAROLINE CRAPPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CAROLINE CRAPPE, employees, financial statistics.