C. DUPONT

Contactgegevens C. DUPONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C. DUPONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

C. DUPONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PEPIN 26; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81228505 (+32-81228505) 81228505 (+32-81228505)

Fax (fax): +32 (50) 191-32-22 +32 (50) 191-32-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C. DUPONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C. DUPONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C. DUPONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C. DUPONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C. DUPONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C. DUPONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C. DUPONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C. DUPONT
Products information C. DUPONT

BTW identificatienummer (tax): BE02276062011
Ondernemingsnummer: 4480743408
Hoofdstad (capital): 282,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 367,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C. DUPONT
(Get full report from official database of BE for C. DUPONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor C. DUPONT
Addition kinds of activities for C. DUPONT

449101. Marine laden en lossen diensten | Marine loading and unloading services
729906. Persoonlijke document- en informatiediensten | Personal document and information services
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
20330404. Zuurkool: verpakt in blikjes, potten, enz. | Sauerkraut: packaged in cans, jars, etc.
20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
33219901. Kookgereedschap, gietijzer | Cooking utensils, cast iron

Werken bij C. DUPONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C. DUPONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C. DUPONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C. DUPONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinesteller M/V Puurs (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM BORNEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als machinesteller doe je omstellingen van UniBind specifieke productiemachines bij het veranderen van formaat of product en je verleent bijstand aan de operatoren tijdens de productie. Door je snel en efficiënt optreden zorg je voor verbeterde productie output en kwaliteit waardoor het afval tot een minimum beperkt blijft. Je werkt nauw samen met de operatoren en de lijnverantwoordelijken.

  • Mechanieker vrachtwagens (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een polyvalente medewerker voor het onderhouds- en reparatiewerk van vrachtwagens en opleggers.

  • jobstudent (e) verkoop (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in Ieper zoeken we een jobstudent(e) die instaat voor de verkoop en bediening op zaterdag of zondagvoormiddag. Interesse? Reageer snel!!

  • Commercieel studententalent gezocht! (Zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren? Is sociaal contact je ding? Aarzel dan niet en lees verder! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Student zaterdag regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste op zaterdag? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienen Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • jobstudent verkoop (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vriendelijk en spontaan iemand met een klantvriendelijke houding en een flair om te verkopen? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Voor een kleinere kledingzaak te Kuurne zijn we op zoek naar iemand die beschikbaar is op woensdagnamiddagen en zaterdagen om mee te helpen of soms zelfstandig deze winkel open te houden. Interesse? Stuur je CV naar [email protected] of bel 056/53.35.76

  • Expediteur mét ervaring Export - Noord-Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Antwerpen zijn we op zoek naar een Expediteur met Export-ervaring. - Je neemt en boekt zeevrachtboekingen aan (LCL & FCL) - Je checkt zendingen op uitvoerbaarheid en leveringsvoorwaarden - Je draagt zorg voor het correct voorschrijven van de file cover en billing sheet - Je voert data in de operationele systemen correct en volledig in - Je verstuurt boekingsbevestigingen naar klant en business units - Je maakt relevante documentatie op - Je update de track en trace systemen - Je zorgt voor de aanlevering van juiste gegevens en correcte communicatie zowel naar de klant als intern, ook met betrekking tot probleemdossiers en/of claims (in overleg met de operations supervisor) - Je verzorgt cross trade shipments - Je voert administratieve taken uit voor klanten en/of business units over de ganse wereld Heb je interesse? Stuur dan je CV naar [email protected]

  • Keukenmedewerker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: POULE & POULETTE

    Type: Vaste Job

    Het maken van de keuken mis en place volgens de Poule & Poulette normen Werken met het keukenmateriaal volgens de technische fiches Het maken van warme en koude gerechten volgens de technische fiches Ontvangen en controleren van levering ( HACCP) en FIFO stockeren Kuisen van de keuken tijdesn en na de shift met de juiste kuis producten

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • zelfstandig vertegenwoordiger technische orthopedie (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ORTHO MEDICA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ortho Medica bestaat sinds 2004 te Geraardsbergen. Sinds onze start leggen wij een belangrijke focus op onze patiënten. We streven een multidisciplinaire aanpak na waarbij de patiënt centraal staat en onderhouden hier voor een goede relatie met artsen-specialisten, verpleegkundigen, kinesisten en ergotherapeuten. We go the extra (s)mile. We zijn actief op het gebied van orthesen, prothesen, mobiliteit (scooters looprekjes en rolwagens), en bracing. Steeds kijken wij uit naar de optimale oplossing voor de patiënt, of dat nu met prefab is of met maatwerk, welke wij vervaardigen in eigen atelier.. Onze missie is om dé partner te zijn van artsen, instellingen en paramedici, zowel in ziekenhuizen als in de rest van de zorgsector om zo tot een optimale klanttevredenheid te komen. . Met sterke merken, eigen maatwerk zowel ambachtelijk als hoogtechnologisch maatwerk en een hoge toegevoegde waarde is Ortho Medica in staat om zich van de concurrentie te onderscheiden. Ortho Medica is stevig verankerd in de zorgsector en heeft de nodige back office om alles vlot te laten verlopen.. In het kader van de verdere uitbouw zijn wij op zoek naar een gemotiveerde: Sales op zelfstandige basis Als sales verantwoordelijke van Ortho Medica, sta je in voor het contact te maken en onderhouden met zorgverstrekers, artsen specialisten en instellingen actief in de zorgsector. Hierbij stel je de diensten en producten van Ortho Medica voor. Je onderhoud deze contacten en communiceert de wensen van de zorgverstrekkers en eventueel de patiënten naar ons toe. Je bezit een meer dan behoorlijke kennis van de producten of bent bereid daar een opleiding in te volgen. Je zorgt voor een vlotte communicatie tussen de verschillende partijen met het doel tot een vlotte en correcte patiëntbehandeling te komen. Functieomschrijving: Je staat in voor de dagelijkse organisatie van je agenda. Je fungeert als contactpersoon naar artsen, instellingen en zorgverstrekkers Je beheerst de verschillende facetten binnen de orthopedie. Dit allemaal met als doel op een uniforme manier te werken binnen het team. Je onderhandelt met klanten, zorginstellingen, zorgverstrekkers, artsen en treedt op als aanspreekpunt voor verschillende interne en externe partijen. Je houdt jezelf continu op de hoogte van de evoluties binnen het domein van de orthopedie. . Je rapporteert aan de CEO Interesse? Indien jouw verwachtingen en profiel beantwoorden aan deze vacature, gelieve jouw cv en motivatiebrief op te sturen via mail naar [email protected]

  • Verpleegkundige radiologie Roeselare (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige op de afdeling radiologie ondersteun je jouw collega's bij verschillende verpleegtechnische taken zoals o.a. het uitvoeren van klassieke RX of CT.

  • horecamedewerk(st)er (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: LA BRASSERIE

    Type: Flexijob

    flexijob allround medewerker gezocht voor bar,zaal,keuken,enkel op dinsdag drankjes en maaltijden bedienen aan klanten,afrekenen,afruimen zaal/terras,voorraadbeheer bar,vaat

Zoek naar antwoorden van C. DUPONT in sociale netwerken
Look for responds of C. DUPONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor C. DUPONT. Laat een reactie achter voor C. DUPONT. C. DUPONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C. DUPONT. Leave a respond for C. DUPONT. C. DUPONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C. DUPONT op de google maps. Adres en contacten C. DUPONT
Location of C. DUPONT on the google maps. Address and contacts of C. DUPONT

Andere gerelateerde bedrijven als come C. DUPONT C. DUPONT: B BUILDING | RICHARD SEVERS | GUSTAAF GEUDENS | Dumont F | Oud Drogenbos

Other related companies as C. DUPONT: B BUILDING | RICHARD SEVERS | GUSTAAF GEUDENS | Dumont F | Oud Drogenbos

C. DUPONT is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C. DUPONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02276062011. Het bedrijf C. DUPONT bevindt zich op het adres: RUE PEPIN 26; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 282,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 367,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van C. DUPONT is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C. DUPONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C. DUPONT, openstaande posities, locatie van C. DUPONT op de kaart.

C. DUPONT is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is C. DUPONT, company assigned to the tax number BE02276062011. The company C. DUPONT is located at the address: RUE PEPIN 26; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 282,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 367,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of C. DUPONT is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of C. DUPONT is not available. You also can look at reviews of C. DUPONT, open positions, location of C. DUPONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C. DUPONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C. DUPONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C. DUPONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C. DUPONT, employees, financial statistics.