BIANCA DE STAERCKE

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • BIANCA DE STAERCKE
Private companiesReal Estate • BIANCA DE STAERCKE

Contactgegevens BIANCA DE STAERCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIANCA DE STAERCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIANCA DE STAERCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEPELSTRAAT 57; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55423204 (+32-55423204) 55423204 (+32-55423204)

Fax (fax): +32 (58) 818-59-46 +32 (58) 818-59-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIANCA DE STAERCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIANCA DE STAERCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIANCA DE STAERCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIANCA DE STAERCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIANCA DE STAERCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIANCA DE STAERCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIANCA DE STAERCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIANCA DE STAERCKE
Products information BIANCA DE STAERCKE

BTW identificatienummer (tax): BE06664001464
Ondernemingsnummer: 6100128173
Hoofdstad (capital): 499,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 748,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIANCA DE STAERCKE
(Get full report from official database of BE for BIANCA DE STAERCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIANCA DE STAERCKE
Addition kinds of activities for BIANCA DE STAERCKE

325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
344401. Culverts, flumes en pijpen | Culverts, flumes, and pipes
20990501. Dips, behalve op basis van kaas en zure room | Dips, except cheese and sour cream based
24990102. Doekspinnen, hout | Clothespins, wood
73829900. Beveiligingssystemen diensten, nec | Security systems services, nec

Werken bij BIANCA DE STAERCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIANCA DE STAERCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIANCA DE STAERCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIANCA DE STAERCKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Aluminium Lasser (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: ADECCO BREE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wens je te werken als aluminium lasser? Heb je ervaring en ben je beschikbaar in de regio van Meeuwen? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Voor een metaalverwerkend bedrijf te Meeuwen zijn wij op zoek naar aluminium lasser voor het maken van silo's. Je komt terecht op de RVS en Inox afdeling waarbij je aan de hand van een plan je stukken dient samen te stellen en te lassen. Je werkt hierbij uitsluitend met aluminium onderdelen.

  • Jobstudent Vaper (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Ben jij onze dampende expert? Heb jij ervaring met vapen en dampen? Dan ben jij de ideale kandidaat die wij zoeken voor een toffe studentenjob!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • VERPLEEGKUNDIGE (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: VINCENTHOF

    Type: Vaste Job

    HBO5 (A2) of bachelor (A1)

  • Drukafwerker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een grafisch bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar geen gemotiveerde afwerker voor in de drukkerij! Als drukafwerker stel je de snij- en vulmachine in en bedien je beide machines zonder probleem. Daarnaast sta je in voor het snijden, vouwen, klaarzetten van bestellingen en wikkelen van palletten. Je beheerst het Nederlands en je hebt een achtergrond in de grafische sector.

  • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

  • Hospitality Manager Brouwerij De Koninck (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Duvel Moortgat

    Type: Vaste Job

    Brouwerij De Koninck is reeds enkele jaren in volle evolutie. Met de vernieuwing van de brouwzaal, de opening van het bezoekerscentrum, de introductie van de ambachten, … spreken we niet alleen meer over een stadsbrouwerij maar over de nieuwe place-to-be op het Nieuw Zuid in Antwerpen. Het brouwerijmuseum staat niet alleen gekend voor de brouwerijtour, maar ook voor de shop met al onze bieren en gadgets, de gezellige bar en binnenstraat en een ideale evenementenlocatie. Als Hospitality Manager, leid je alles in goede banen zodat bezoekers in een toekomst een nog betere score geven op Tripadvisor dan de huidige 4,5! Ons smaakprofiel: Je stuurt een team van een 8tal vaste medewerkers aan die instaan voor het dagelijks reilen en zeilen van het bezoekerscentrum. Je wordt hierbij ondersteund door onder andere een operationeel, -event en shopmanager. Het team wordt geregeld versterkt met tijdelijke extra medewerkers (bar, events, shop). Je volgt de financiële resultaten en andere KPI’s (aantal bezoekers, events, …) nauwgezet op en onderneemt de nodige acties om de doelstellingen te bereiken. Je bent verantwoordelijk voor een nog betere positionering en groei van de brouwerij en onderneemt commerciële initiatieven om dit te bereiken. Je werkt hiervoor nauw samen met verschillende partners binnen de Duvel Moortgat groep alsook extern (reisbureaus, toeristische verenigingen, stad Antwerpen, media, …) Je bent dé ambassadeur van brouwerij De Koninck en draagt het merk uit. Je leidt of werkt mee aan projecten die de brouwerij verder doen evolueren. Dit kan over zeer uiteenlopende thema’s gaan zoals veiligheid, vernieuwingen in de brouwerijtour, ticketsysteem, nieuwe shopartikelen, inrichting, … Je rapporteert aan de algemeen directeur van de site in Antwerpen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASPER (ASPER)

    Regio: ASPER

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Installateur sanitair Antwerpen regio Kalmthout - Schoten -Zoersel (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Dit kan partime of fulltime. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Zelfstandig bankagent Regio Limburg (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig agent (vennoot of medevennoot) neem je een bestaande AXA bankportefeuille in jouw regio over. Je runt jouw eigen zaak als een ware ondernemer en je mikt daarbij op duurzame klantenrelaties en commerciële groei. Het is jouw opdracht om de lokale verankering verder te bestendigen en jouw kantoor onder de aandacht te houden als serviceverlener en kenniscentrum. Verder ben je een people manager die zich weet te omringen met een gemotiveerd en performant team van adviseurs. Het is jouw doel om samen met je team de uitbouw van de klantenportefeuille te realiseren d.m.v. gerichte acties. Om dit te faciliteren, zorg je voor een efficiënte kantoororganisatie, waar de taakverdeling, doelstellingen en verwachtingen voor iedereen duidelijk zijn.

  • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1666392-inline.html?cid=Partner_VDAB Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s. • Actualiseren van liggingsplannen (gas- en electriciteitsnetwerk) • Tekenen, aanpassen en aanvullen van de plannen in de bijhorende databanken • Het Up-To-Date houden van de technische databanken • Controleren van de data in de GIS-systemen en eventuele onregelmatigheden oplossen • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

  • Busbegeleid(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: GO! MPI POTTELBERG KORTRIJK

    Type: Werfreserve

    Begeleider van busvervoer leerlingen buitengewoon onderwijs ('s morgens en 's avonds en op woensdagmiddag)

Zoek naar antwoorden van BIANCA DE STAERCKE in sociale netwerken
Look for responds of BIANCA DE STAERCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIANCA DE STAERCKE. Laat een reactie achter voor BIANCA DE STAERCKE. BIANCA DE STAERCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIANCA DE STAERCKE. Leave a respond for BIANCA DE STAERCKE. BIANCA DE STAERCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIANCA DE STAERCKE op de google maps. Adres en contacten BIANCA DE STAERCKE
Location of BIANCA DE STAERCKE on the google maps. Address and contacts of BIANCA DE STAERCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BIANCA DE STAERCKE BIANCA DE STAERCKE: COIFFURE ANDRة | Annonceur Régional Publi 2000 (L') | TRANSPORT EN HANDEL G B L | Express | Recytex Wipping

Other related companies as BIANCA DE STAERCKE: COIFFURE ANDRة | Annonceur Régional Publi 2000 (L') | TRANSPORT EN HANDEL G B L | Express | Recytex Wipping

BIANCA DE STAERCKE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIANCA DE STAERCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06664001464. Het bedrijf BIANCA DE STAERCKE bevindt zich op het adres: LEPELSTRAAT 57; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 499,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 748,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van BIANCA DE STAERCKE is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIANCA DE STAERCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIANCA DE STAERCKE, openstaande posities, locatie van BIANCA DE STAERCKE op de kaart.

BIANCA DE STAERCKE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIANCA DE STAERCKE, company assigned to the tax number BE06664001464. The company BIANCA DE STAERCKE is located at the address: LEPELSTRAAT 57; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 499,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 748,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of BIANCA DE STAERCKE is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIANCA DE STAERCKE is not available. You also can look at reviews of BIANCA DE STAERCKE, open positions, location of BIANCA DE STAERCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIANCA DE STAERCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIANCA DE STAERCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIANCA DE STAERCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIANCA DE STAERCKE, employees, financial statistics.