ARNOLD DE ROECK

Contactgegevens ARNOLD DE ROECK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARNOLD DE ROECK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARNOLD DE ROECK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPENPLEIN 13; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92285732 (+32-92285732) 92285732 (+32-92285732)

Fax (fax): +32 (61) 711-71-96 +32 (61) 711-71-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARNOLD DE ROECK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARNOLD DE ROECK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARNOLD DE ROECK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARNOLD DE ROECK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARNOLD DE ROECK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARNOLD DE ROECK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARNOLD DE ROECK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARNOLD DE ROECK
Products information ARNOLD DE ROECK

BTW identificatienummer (tax): BE04280517578
Ondernemingsnummer: 5977630615
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 183,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARNOLD DE ROECK
(Get full report from official database of BE for ARNOLD DE ROECK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARNOLD DE ROECK
Addition kinds of activities for ARNOLD DE ROECK

28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
35420403. Spline rollende machines | Spline rolling machines
35450316. Boren (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Drills (machine tool accessories)
39440314. puzzels | Puzzles
50630220. Bedrading apparaten | Wiring devices
50729909. Washers (hardware) | Washers (hardware)
50840801. Transportsystemen | Conveyor systems
55110000. Nieuwe en gebruikte autodealers | New and used car dealers
87420107. Kwaliteitszorg consultant | Quality assurance consultant

Werken bij ARNOLD DE ROECK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARNOLD DE ROECK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARNOLD DE ROECK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARNOLD DE ROECK. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek Medewerker (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klaten in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een logistieke medewerker die het volledige warehouse mee zou kunnen beheren en organiseren, alsook alle gekoppelde transacties in ons ERP systeem. De persoon zou rapporteren aan de supply chain manager, die de verantwoordelijkheid heeft over zowel warehouse, logistieke transacties, alsook de aankoop van grondstoffen en verpakkingen.

  • Productiemedewerker Oproepbasis (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Momenteel heeft onze klant een vermeerdering van werk tijdens deze drukke zomermaanden. Daarvoor zoeken ze iemand (voornamelijk nachtdienst) die op oproepbasis kan komen staan op één van de verschillende afdelingen: - Als reiniger - Als productie-operator: kwaliteitscontrole, messen vervangen - Als inpakker - Als batchmenger; operator - Als rijder van transpallet voor bulk te vervoeren - Als uitlezer van het product waarbij je een visuele controle uitvoert

  • Douanedeclarant (m/v) | Antwerpen | Voltijds (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal logistiek bedrijf, gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een Douanedeclarant. Als douanedeclarant heb je een uitgebreid takenpakket, waaronder: De opmaak van import- en exportdocumenten. Diverse certificaten uitstellen. Opvolging en aanvraag van importvergunningen. Communicatie met diverse afdelingen binnen de firma.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Scherpenheuvel Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Huishoudhulp - Deeltijds (Regio Oostkamp - Beernem) (M/V) (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: UW HELPENDE HAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb je zin voor orde en netheid ? Dan ben je bij ons aan het juiste adres ! Als huishoudhulp bestaat uw taak voornamelijk uit het schoonmaken van privé-woningen. Volgens uw mogelijkheden kan dit aangevuld worden met strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken (verstelwerk) en koken. Vanuit het kantoor krijg je de nodige ondersteuning en opvolging. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, afkomst, geaardheid of handicap, ook 45-plussers zijn welkom.

  • Storingstechnieker volcontinu regio Beveren (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gerenommeerd voedingsbedrijf in de regio van Beveren, is AGO Technics op zoek naar een storingstechnieker - volcontinu, ter uitbreiding van de firma. Als storingstechnieker sta je in voor het oplossen van allerlei technische storingen, zowel preventief als curatief. Uw takenpakket: - Je staat in voor het zelfstandig analyseren en oplossen van elektrische en mechanische storingen conform de veiligheids- en hygiëneregels. - Je staat in voor het onderhoud en de revisie van het productieapparaat zodat de technische storingen kunnen voorkomen worden. - Je formuleert en implementeert technische verbeteringen. - Je werkt actief mee naar verbeteringen omtrent kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • BIV-stagiair of erkend BIV-makelaar inkoop verkoop (M/V) (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: VM RENTMEESTERSCHAP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Na een inwerkperiode en een gedegen opleiding ga je zelfstandig op zoek naar potentiële kandidaat kopers en verkopers voor onze portefeuille. Je zal hierin worden bijgestaan door de medewerkers binnen het kantoor. Je hebt o.a. volgende verantwoordelijkheden: Onderhouden van klantencontact inzake verkoop van vastgoed in onze bestaande portefeuille Voorbereiding van de verkoopovereenkomst en daarnaast zorg je ook voor de ondertekeningen en begeleiding ervan Samen met de CEO leg je afspraken vast met ontwikkelaars met het oog op een langdurige samenwerking Je volgt interne leads op en werd deze uit tot concrete dossiers. Actieve prospectie met als doel uitbreiding van de portefeuille zal niet je grootste tijdsbesteding zijn

  • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

    Type: Werfreserve

    Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

Zoek naar antwoorden van ARNOLD DE ROECK in sociale netwerken
Look for responds of ARNOLD DE ROECK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARNOLD DE ROECK. Laat een reactie achter voor ARNOLD DE ROECK. ARNOLD DE ROECK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARNOLD DE ROECK. Leave a respond for ARNOLD DE ROECK. ARNOLD DE ROECK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARNOLD DE ROECK op de google maps. Adres en contacten ARNOLD DE ROECK
Location of ARNOLD DE ROECK on the google maps. Address and contacts of ARNOLD DE ROECK

Andere gerelateerde bedrijven als come ARNOLD DE ROECK ARNOLD DE ROECK: LISELOTTE SCHUETZ | V.D.K. SPAARBANK | DREEZEN BETON | GOLDMAN NUMBER ONE | SYLVAIN LI?GEOIS

Other related companies as ARNOLD DE ROECK: LISELOTTE SCHUETZ | V.D.K. SPAARBANK | DREEZEN BETON | GOLDMAN NUMBER ONE | SYLVAIN LI?GEOIS

ARNOLD DE ROECK is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARNOLD DE ROECK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04280517578. Het bedrijf ARNOLD DE ROECK bevindt zich op het adres: ANTWERPENPLEIN 13; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 183,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ARNOLD DE ROECK is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARNOLD DE ROECK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARNOLD DE ROECK, openstaande posities, locatie van ARNOLD DE ROECK op de kaart.

ARNOLD DE ROECK is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARNOLD DE ROECK, company assigned to the tax number BE04280517578. The company ARNOLD DE ROECK is located at the address: ANTWERPENPLEIN 13; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 183,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ARNOLD DE ROECK is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ARNOLD DE ROECK is not available. You also can look at reviews of ARNOLD DE ROECK, open positions, location of ARNOLD DE ROECK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARNOLD DE ROECK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARNOLD DE ROECK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARNOLD DE ROECK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARNOLD DE ROECK, employees, financial statistics.