ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA

Contactgegevens ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES URSULINES 1B14; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81224479 (+32-81224479) 81224479 (+32-81224479)

Fax (fax): +32 (61) 369-10-98 +32 (61) 369-10-98

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA
Products information ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA

BTW identificatienummer (tax): BE08038391113
Ondernemingsnummer: 1194732666
Hoofdstad (capital): 558,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 349,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA
(Get full report from official database of BE for ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA
Addition kinds of activities for ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA

10949906. Vanadium-ertsmijnbouw, nec | Vanadium ore mining, nec
26210106. Sanitair tissuepapier | Sanitary tissue paper
36340401. Luchtreinigers, draagbaar | Air purifiers, portable
79991125. Massage instructie | Massage instruction
79991306. Off-track weddenschappen | Off-track betting

Werken bij ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Looking for open vacancies in other companies

 • arbeider, technieker (LILLE)

  Regio: LILLE

  Bedrijf: JANSENS

  Type: Vervanging brugpensioen

  1 ervaren technieker voor het reinigen en afstellen van CV-ketels met attest + het opstarten en uitvoeren van herstellingen aan huishoudelijke cv-installaties en sanitaire installaties. De te onderhouden installaties zijn enkel installaties die door ons eigen bedrijf werden geïnstalleerd bij een vast clïenteel. Onze huidige technieker kan de kanidaat nog een tijdje begeleiden want hij gaat binnen enkele maanden met brugpensioen.

 • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

 • Credit Controller voor transportbedrijf in Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is op zoek naar een Credit Controller voor een transportbedrijf in Berchem. Onze klant is actief in de transportsector te Berchem. Er heerst een dynamische sfeer en de collega's zullen je met een glimlach ontvangen. De klant is vlot te bereiken zowel met het openbaar vervoer als met de wagen. Als Credit Controller ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je verzamelt uitstaande vorderingen, belt B2B-klanten en volgt de gemaakte afspraken met de kredietverzamelaars op Je zal frequente contacten hebben met externe klanten en met collega's van de interne en externe verkoopafdeling Je bewaakt de kredietlimieten en bereidt bestanden voor om interne limieten per klant te bepalen Je beoordeelt de kredietwaardigheid van bestaande en nieuwe klanten door middel van risicoanalyses Je bent verantwoordelijk voor afstemmingscontroles Je volgt de gerechtelijke inzamelingen op Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Monteur glasband (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een zeer stabiel bedrijf, gelegen te Lokeren, dat sinds 1945 vol passie in hun productieafdeling houten buitenschrijnwerk van de hoogste kwaliteit vervaardigd zijn we op zoek naar een ervaren plaatser van sluitwerk of het plaatsen van glas dit graag te combineren met siliconen en kleinhouten kleven. Ben jij een vakman in hart en nieren? Werk jij graag mee aan het realiseren van het droomproject? Dan ben jij onze geschikte kandidaat!

 • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

 • Schilder (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in halen zijn we op zoek naar een ervaren schilder.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Jobstudent M/V metingen 5/11-12/11 (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een klant die metingen doet zoekt Adecco jobstudenten M/V om de week van 5/11 tem 12/11 fulltime te werken. Je zal metingen doen in een bankkantoor in centrum Gent. Hierbij volg je een lijst en stel je medewerkers van het kantoor verschillende vragen. Vervolgens voer je de antwoorden in op een Engelstalige iPad. Op die manier kan onze klant de bezetting in de kantoren meten.

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Jobstudent winkelbediende (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

  Type: Studentenjob

  Momenteel zijn wij op zoek naar een jobstudent winkelbediende: Je werkt aan de kassa, je ontvangt de betalingen. Je onthaalt de bezoekers en geeft hen advies over onze producten. Je vult de rekken aan. Je staat in voor het onderhouden van de winkel. ...

 • Dossierbeheer telecom NL/FR Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een dynamische en groeiende onderneming gespecialiseerd in affinity insurances, zoeken wij een tweetalige dossierbeheerder NL/FR. Volgende taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid: Je hebt technische affiniteit en kan basis technische vragen inzake telefonie oplossen. Het gaat hier vooral over hulp bij installeren van updates, verbindingen controleren en opstartproblemen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Je vervult verschillende bijhorende administratieve taken en je staat onder meer in voor de controle en het goedkeuren van herstellingen.

 • Boekhouder: pas afgestudeerd of met eerste werkervaring gezocht (AVELGEM)

  Regio: AVELGEM

  Bedrijf: Le Grand & Associates

  Type: Vaste Job

  Ben je pas afgestudeerd of Heb je een eerste ervaring in boekhouding? Op zoek naar iets nieuws? Solliciteer dan nu! Voor een toonaangevend bedrijf in regio kortrijk zijn we op zoek naar een gemotiveerde en leergierige boekhouder. Onze klant is een gevestigde waarde in hun niche en staat bekend voor hun innoverende werkwijze en vernieuwende aanpak wereldwijd. De hoofboekhouder staat klaar om jou te begeleiden en te ondersteunen. Wil je jezelf verder ontplooien in een internationale omgeving? Reageer dan nu! Functieomschrijving: Boekhouding A-Y Inboeken van aan-en verkoopfacturen Voorbereiden van maand- en jaarafsluitingen Meehelpen met voorbereiding van fiscale aangiftes Je werkt in ondersteuning van de hoofdboekhouder

Zoek naar antwoorden van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Laat een reactie achter voor ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. Leave a respond for ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA. ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA op de google maps. Adres en contacten ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA
Location of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA on the google maps. Address and contacts of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: BOSCH R. | GEERT VAN AELST | IT-DEVELOPMENTS | Tekenburo Harry Schuijt | ULM JT sprl

Other related companies as ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA: BOSCH R. | GEERT VAN AELST | IT-DEVELOPMENTS | Tekenburo Harry Schuijt | ULM JT sprl

ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08038391113. Het bedrijf ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA bevindt zich op het adres: RUE DES URSULINES 1B14; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 558,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 349,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, openstaande posities, locatie van ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA op de kaart.

ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, company assigned to the tax number BE08038391113. The company ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is located at the address: RUE DES URSULINES 1B14; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 558,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 349,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA is not available. You also can look at reviews of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, open positions, location of ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-MARIE MBUNGANI ENANGA, employees, financial statistics.