ANNE-CHRISTINE MAHAUX

Contactgegevens ANNE-CHRISTINE MAHAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-CHRISTINE MAHAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-CHRISTINE MAHAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE WINSTON CHURCHILL 118; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23444441 (+32-23444441) 23444441 (+32-23444441)

Fax (fax): +32 (19) 412-81-22 +32 (19) 412-81-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-CHRISTINE MAHAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-CHRISTINE MAHAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-CHRISTINE MAHAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-CHRISTINE MAHAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-CHRISTINE MAHAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-CHRISTINE MAHAUX
Products information ANNE-CHRISTINE MAHAUX

BTW identificatienummer (tax): BE04045410156
Ondernemingsnummer: 4169281005
Hoofdstad (capital): 838,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 378,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-CHRISTINE MAHAUX
(Get full report from official database of BE for ANNE-CHRISTINE MAHAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-CHRISTINE MAHAUX
Addition kinds of activities for ANNE-CHRISTINE MAHAUX

359902. Flexibele metalen slang, buizen en balg | Flexible metal hose, tubing, and bellows
20910330. Zalm, gedroogd | Salmon, dried
22730100. Vliegtuig- en automobielvloeren | Aircraft and automobile floor coverings
31310301. Rands | Rands
35829902. Veerreiniging en sterilisatie machines | Feather cleaning and sterilizing machinery
39499916. wapenstokken | Batons
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec
76220101. Reparatie van radioapparatuur voor vliegtuigen | Aircraft radio equipment repair
76999907. Rubberproduct reparatie | Rubber product repair

Werken bij ANNE-CHRISTINE MAHAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-CHRISTINE MAHAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • CNC-frezer (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 • Mecanicien vrachtwagens (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Konvert Interim Genk

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Opglabbeek zoeken we een mecanicien voor vrachtwagens. Je hebt ervaring als mecanicien of je hebt een studie gevolgd als mecanicien. Je bent gemotiveerd en je wil bijleren. Je bent flexibel en kan goed om met een team. Ben jij de kandidaat die we zoeken? Stuur zeker je cv naar [email protected]

 • Vrachtwagenbestuurders CE (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een transportbedrijf in de regio van Ham zijn wij op zoek naar vrachtwagenchauffeurs BULK CE Als chauffeur sta je in voor verschillende ritten over heel België. Je rijdt voornamelijk met een combi vrachtwagen. Je werkt van maandag tot vrijdag en je komt terecht in een stabiel en groeiend bedrijf. Openstaan om te overnachten indien nodig. Heb jij interesse in de vacature? Contacteer dan Konvert Interim Tessenderlo!

 • Field Service Engineer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Konvert Office Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor techniek en hou je van klantencontact? Ben je graag op de baan? Dan is deze functie misschien wel de ideale uitdaging voor je. Je staat voornamelijk in voor de installatie en het onderhoud van de elektronische betaaloplossingen bij de klanten in regio Brussel en je doet interventies voor acute storingen. Als vlotte communicator licht je de klant in over het gebruik van onze toepassingen en het voorkomen van storingen. Je ziet opportuniteiten bij de klanten en je kan hen informeren over welke toepassingen nog meer comfort bieden. Je kan in deze functie rekenen op een stevige back-up voor zowel planning en materiaal als voor technische ondersteuning door ons team van experten.

 • Poetshulp regio Aalter SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: EASY LIFE AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag je klanten tevreden stellen? Dan is werken voor Easy Life zeker iets voor jou! Spring gerust even binnen.

 • Huishoudhulp Ekeren - Brasschaat (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rijkevorsel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RIJKEVORSEL)

  Regio: RIJKEVORSEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent weekendwerk (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: COLMAR

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

 • Project manager (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

  Type: Vaste Job

  Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

 • klinisch psycholoog - psychotherapeut op zelfstandige basis (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: ACT Academie

  Type: Zelfstandige activiteit

  Opdracht: Er zijn verschillende mogelijkheden: Geven van individuele begeleiding d.m.v. ACT, eventueel gebruik makend van andere therapeutische modellen Geven van individuele begeleiding d.m.v. voedingspsychologie

 • afarax - Senior .NET / SharePoint 2016 Developer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet and collaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2016 On Premise and O365 to strengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, the implementation and the delivery of projects/sites with success. Objective of the mission Develop Web applications based on functional input documents Developer new Web projects in SharePoint 2016 and apps for SP online Provide work estimations Write technical design documents and/or technical analyses for other developers Perform pre-integration testing Offer coaching and/or technical support in the team Profile Good analytical skills Work in an organized and structured way Team player Able to work in a large complex organisation Flexible Problem solving attitude Good coaching and communication skills Professional experience in an IT Services environment Technical Skills Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 2013/2016 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) Advanced knowledge of developing for SharePoint Online Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies Visual Studio Client side development: JavaScript, JQuery, CSOM, Angular Experience with websites and applications design (CSS) Understanding of relevant technologies and development life cycles Experienced user of MS Office tools Additional Skills (not mandatory) Experience with SPFx Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area

 • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van ANNE-CHRISTINE MAHAUX in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-CHRISTINE MAHAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Laat een reactie achter voor ANNE-CHRISTINE MAHAUX. ANNE-CHRISTINE MAHAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-CHRISTINE MAHAUX. Leave a respond for ANNE-CHRISTINE MAHAUX. ANNE-CHRISTINE MAHAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-CHRISTINE MAHAUX op de google maps. Adres en contacten ANNE-CHRISTINE MAHAUX
Location of ANNE-CHRISTINE MAHAUX on the google maps. Address and contacts of ANNE-CHRISTINE MAHAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-CHRISTINE MAHAUX ANNE-CHRISTINE MAHAUX: DE JAGERS | K.B.S. | GRAPHOSYNTHESE | BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI | GODFRIED CALLEWAERT

Other related companies as ANNE-CHRISTINE MAHAUX: DE JAGERS | K.B.S. | GRAPHOSYNTHESE | BACARDI-MARTINI BELGIUM/BACARDI-MARTINI | GODFRIED CALLEWAERT

ANNE-CHRISTINE MAHAUX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-CHRISTINE MAHAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04045410156. Het bedrijf ANNE-CHRISTINE MAHAUX bevindt zich op het adres: AVENUE WINSTON CHURCHILL 118; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 838,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 378,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-CHRISTINE MAHAUX is Nondepository Credit Institutions, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-CHRISTINE MAHAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-CHRISTINE MAHAUX, openstaande posities, locatie van ANNE-CHRISTINE MAHAUX op de kaart.

ANNE-CHRISTINE MAHAUX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-CHRISTINE MAHAUX, company assigned to the tax number BE04045410156. The company ANNE-CHRISTINE MAHAUX is located at the address: AVENUE WINSTON CHURCHILL 118; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 838,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 378,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-CHRISTINE MAHAUX is Nondepository Credit Institutions, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-CHRISTINE MAHAUX is not available. You also can look at reviews of ANNE-CHRISTINE MAHAUX, open positions, location of ANNE-CHRISTINE MAHAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-CHRISTINE MAHAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-CHRISTINE MAHAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-CHRISTINE MAHAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-CHRISTINE MAHAUX, employees, financial statistics.