ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER

Contactgegevens ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALEXANDRE-DAOUST 41; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222329 (+32-82222329) 82222329 (+32-82222329)

Fax (fax): +32 (15) 697-37-16 +32 (15) 697-37-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER
Products information ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER

BTW identificatienummer (tax): BE01804748535
Ondernemingsnummer: 6659332275
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER
(Get full report from official database of BE for ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER
Addition kinds of activities for ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER

305202. Plastic slang | Plastic hose
329904. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
382905. Nucleaire straling en testapparatuur | Nuclear radiation and testing apparatus
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
51490200. Huisdiervoer | Pet foods

Werken bij ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

  Regio: WUUSTWEZEL

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

 • CNC Plooibankbediener (M/V), regio Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Actief Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Brugge zijn wij dringend op zoek naar een plooibankbediener. Instellen van een hydraulische (Trumpf) plooibank Technisch plan kunnen lezen

 • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

 • HUISHOUDHULP Wachtebeke (WACHTEBEKE)

  Regio: WACHTEBEKE

  Bedrijf: DE MANGELAAR

  Type: Dienstenchequebaan

  Je gaat poetsen bij particulieren in regio Wachtebeke.

 • Huishoudhulp Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: IMAS

  Type: Dienstenchequebaan

  U staat in voor het onderhoud van verschillende woningen in de regio van Dilbeek en omstreken. Stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen...behoren tot uw taken. Strijken en voorbereidingen van maaltijden zijn een must bij sommige klanten. In het bezit van eigen vervoer.

 • jobstudent assistent landmeter (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: bvba landmeter-expert jo gosseye

  Type: Studentenjob

  assisteren van de landmeter op werven in Vlaanderen. wij zoeken mensen die gedurende gans het schooljaar en vakanties kunnen werken als jobstudent met interesse in bouw en landmeten. Het kunnen losse dagen in de week zijn, 1 dag per week of meerdere dagen.

 • Maintenance Engineer (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1671509-inline.html?cid=Partner_VDAB Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisatie

 • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

  Type: Vaste Job

  Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

 • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: STACI BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

 • CNC bediener (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

  Type: Vaste Job

  Uw taak wordt het aansturen, bedienen, onderhouden van onze gloednieuwe 5-assige CNC machine. Kreatief gebruik van ultramoderne hout en freeztechnieken . Zin voor orde en netheid is noodzakelijk.

 • Installateur Warmtepompen (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: ECO HEATING

  Type: Vaste Job

  Ecoheating zoekt installateur warmtepompen. Ecoheating is een groeiend bedrijf met een structuur toegespitst op geothermie. De volledige calculatie, installatie en service na verkoop verlopen in eigen beheer. Het is onze missie om geothermie voor iedereen toegankelijk te maken en daar werken wij als team elke dag opnieuw aan op een dynamische en gepassioneerde manier. Om onze missie verder te verwezenlijken, breiden wij uit en zijn wij op zoek naar een installateur voor het plaatsten van onze warmtepompen !

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Lier-Rumst) - Zelfstandige basis (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor een van onze klanten, een ziekenhuis uit regio Mechelen, zijn wij momenteel op zoek naar verpleeg- en zorgkundigen, die naast hun vaste job ervaring willen opdoen in een andere werkomgeving. Geef ons door wanneer je beschikbaar bent en welke afdelingen je verkiest en wij schakelen je in op basis van jouw voorkeuren.

Zoek naar antwoorden van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER in sociale netwerken
Look for responds of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Laat een reactie achter voor ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. Leave a respond for ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER. ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER op de google maps. Adres en contacten ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER
Location of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER on the google maps. Address and contacts of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: Onis Dia SA | VAN POUCKE | Vergauwen NV | GIROFLEX SA | Visionaris sprl

Other related companies as ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER: Onis Dia SA | VAN POUCKE | Vergauwen NV | GIROFLEX SA | Visionaris sprl

ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01804748535. Het bedrijf ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER bevindt zich op het adres: RUE ALEXANDRE-DAOUST 41; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, openstaande posities, locatie van ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER op de kaart.

ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, company assigned to the tax number BE01804748535. The company ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is located at the address: RUE ALEXANDRE-DAOUST 41; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER is not available. You also can look at reviews of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, open positions, location of ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE-CHRISTINE BUCHKREMER, employees, financial statistics.