ANNE JANNONE

Contactgegevens ANNE JANNONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE JANNONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE JANNONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. G?N?RAL EISENHOWER 167; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22420827 (+32-22420827) 22420827 (+32-22420827)

Fax (fax): +32 (55) 417-13-96 +32 (55) 417-13-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE JANNONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE JANNONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE JANNONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE JANNONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE JANNONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE JANNONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE JANNONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE JANNONE
Products information ANNE JANNONE

BTW identificatienummer (tax): BE09971710205
Ondernemingsnummer: 8936523437
Hoofdstad (capital): 145,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 878,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE JANNONE
(Get full report from official database of BE for ANNE JANNONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE JANNONE
Addition kinds of activities for ANNE JANNONE

364102. Elektrische lampen en onderdelen voor gespecialiseerde toepassingen | Electric lamps and parts for specialized applications
07210401. Citrus grove teelt diensten | Citrus grove cultivation services
16239902. Manhole constructie | Manhole construction
22110610. Tapestry stoffen, katoen | Tapestry fabrics, cotton
32720323. Muurbasis, prefab terrazzo | Wall base, precast terrazzo
76992600. Raamblind reparatie | Window blind repair services
79991205. Zadelharenverhuur | Saddlehorse rental
89990503. Weer aanpassing | Weather modification

Werken bij ANNE JANNONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE JANNONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE JANNONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE JANNONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Diepvrieschauffeur (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het halen van producten uit de juiste koelruimte Je levert de producten aan op de verschillende verpakkingslijnen Je zorgt ervoor dat de leveringen van de producten vlot en tijdig verloopt Je neemt de verantwoordelijkheid bij controle van het product

 • Operator bouwsector - 3 ploegen (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in de bouwsector in Kallo, ben ik op zoek naar een productie operator die in 3 ploegen kan werken. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Bedienen van computergestuurde productiemachines Manuele bijsturingen en controles Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen, manueel en met heftruck Uitvoeren van kwaliteitscontroles ... 

 • Logistiek medewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze toonaangevende klant op vlak van kunststofprofielen, gaat op zoek naar een logistiek, polyvalent medewerker. Taken: laden en lossen van vrachtwagens met voorlader grondstoffen aanvoeren je voert containers af en aan met zijlader bestellingen klaarzetten je staat daarnaast ook in voor picking, werkt met de scanner, beperkte administratie algemeen heftruckwerk Je werkt in een 2-ploegenstelsel: vroege ploeg: 6u - 14u late ploeg: 14u - 22u Spreekt een job in het logistieke jou aan en kan je vinden in bovenstaande taken? Wij stellen jou graag voor aan onze klant!

 • Jobstudent ENTRIO - kantorenschoonmaak (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: ENTRIO

  Type: Studentenjob

  ENTRIO is een professioneel schoonmaakbedrijf met een team van een 130-tal vaste medewerkers. We zijn voornamelijk actief in de kantorenschoonmaak. Vooral in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen (regio Aalter, Deinze, Gent). We zijn voor diverse regio's steeds op zoek naar ENTRIO-jobstudenten. Met veel enthousiasme zorg je er voor netjes opgeruimde werkplekken. En daar mag je trots op zijn! Als je ruimte hebt in jouw lesrooster tijdens de week, mag je dat steeds laten weten. Ideaal voor losse opdrachten. Ook in de schoolvakanties doen wij beroep op enthousiaste jobstudenten. We voelen ons dan op slag wat jonger ;-)

 • Back-end developer (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: Intersentia

  Type: Vaste Job

  Als getalenteerde softwareontwikkelaar creëer je niet alleen kwaliteitssoftware, je bent ook in staat om mee na te denken over softwareoplossingen voor de financiële en juridische professional. Je staat in voor het analyseren, implementeren en onderhouden van nieuwe en bestaande functionaliteiten van onze financiële software (www.firstsoftware.be). Je denkt mee bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen die zullen zorgen voor de verdere digitalisering van al onze activiteiten.

 • Operator Meer m/v (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

  Type: Vaste Job

  Operator en op zoek naar een nieuwe job in regio Hoogstraten? We zoeken een gemotiveerde machine operator voor onze klant te Meer. De firma is gespecialiseerd in het bedrukken van flessen en glazen, is hypermodern en je werkt in een sterk geautomatiseerde omgeving! Je zult constante controles uitvoeren op de producten en de drukmachine en de inpakmachine bedienen en ombouwen. Je werkt in 3 ploegen en hebt ervaring met inpakwerk en onderhouds / ombouwwerken. Je bent technisch aangelegd.

 • Android ontwikkelaar (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Voor een van onze klanten gelegen in de regio van Leuven zijn we op zoek naar een gemotiveerde Android ontwikkelaar. Je zal worden ingezet voor het onderhoud en ontwikkeling van apps.

 • Monteur-lasser luchtkanalen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Als monteur-lasser HVAC ben je mede verantwoordelijk voor het samenbouwen van een HVAC-installatie. Dit houdt, onder meer, in: • Het plaatsen en aansluiten van koelmachines, luchtbehandelingskasten, ketels,… • Het plaatsen en aansluiten van eind-units zoals ventilo's, radiatoren, roosters, koelplafonds,… • Het monteren van leidingsnetwerken met alle toebehoren, zowel in staal als kunststof, gebruikmakende van allerlei verbindingstechnieken zoals: Tig-lassen, flensverbindingen, erskoppelingen, schroefverbindingen, knelfittings, lijmverbindingen,… • Het monteren van luchtkanalennetwerken met alle toebehoren, zoals brandkleppen, flexibels, roosters, ontspandozen. Deze werkzaamheden dienen op een werf te gebeuren, aan de hand van uitvoeringstekeningen, schema's, technische fiches enz. en onder de leiding van een ervaren Site Manager. Alle nodige middelen om dit op een efficiënte en veilige manier tot een goed einde te brengen, worden U ter beschikking gesteld.

 • Bankmedewerker “daily banking” (commercieel/administratief) (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Remaut Verzekeringen nv

  Type: Vaste Job

  Je bent het eerste aanspreekpunt met de bankklanten en staat in voor hun dagelijkse bankzaken en hebt zo een afwisselende en boeiende job, zowel commercieel als administratief. In je dagelijks contact streef je een uitstekende serviceverlening na die jou en de kanten voldoening geeft en probeer je zo het verschil te maken. Naast het klantencontact sta je in voor de adminstratieve afhandeling van het dagelijks bankieren; het beheer van de dagelijkse bankverrichtingen, het openen van bank- en spaarrekeningen, opvolging van vervaldata … Je staat de zaakvoerders administratief en commercieel bij het behandelen en afhandelen van spaar- en beleggingsproducten. Je staat de zaakvoerders administratief bij de afhandeling en opvolging van kredietaanvragen. Je bent een dienstverlener. Je bent bereid om je ten volle in te zetten voor een deskundige en vriendelijke dienstverlening en hierin uit te blinken. Je bent stressbestendig, werkt autonoom, georganiseerd en zorgvuldig. Je voert alle daarmee samenhangende administratieve taken correct en tijdig uit. Je zorgt voor een professionele en degelijke communicatie met klanten. Je levert feedback aan je medewerkers en klanten over het aanbod en rendement van de diverse spaar- en beleggingsproducten. Je hebt aandacht voor signalen van klanten : klachten, opportuniteiten … om zo de klantenervaring te optimaliseren. Je komt terecht in een dynamisch, gemotiveerd en ervaren team.

 • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV de Molen

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

 • Chauffeur CE (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: XWIFT

  Type: Vaste Job

  Xwift is op zoek naar nieuwe chauffeurs om ons groeiend team te versterken! Bij Xwift ben je geen nummer en wij hechten belang aan het menselijke verhaal achter iedere werknemer. Zo sta je onder begeleiding van een eigen HR-traject coach en heb je steeds een persoonlijk aanspreekpunt. Wil jij ons transportteam vervoegen als chauffeur CE? Aarzel dan niet om ons te contacteren. CHAUFFEUR bij Xwift: Vertrek vanuit de eigen woonplaats Je werkt 10 à 13 uur per dag Bereid zijn om zelf te laden en te lossen Werken met bache Je krijgt de mogelijkheid om opleidingen te volgen

 • Zaalpersoneel gezocht ! (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: SERVAIS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken iemand om ons team te vervolledigen op donderdag ( markdag). Liefst een student/flexijob maar mag ook extra zijn! Je staat in de zaal en bedient het cliënteel : bestellingen opnemen, drank serveren en eten serveren. Alsook afruimen van de tafels en reinigen van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ANNE JANNONE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE JANNONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE JANNONE. Laat een reactie achter voor ANNE JANNONE. ANNE JANNONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE JANNONE. Leave a respond for ANNE JANNONE. ANNE JANNONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE JANNONE op de google maps. Adres en contacten ANNE JANNONE
Location of ANNE JANNONE on the google maps. Address and contacts of ANNE JANNONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE JANNONE ANNE JANNONE: YVES VANDERVINNE | BEHANGSHOP DECRAENE | E. TALLON | M.S. LOCATION | FA. BIRCKEN

Other related companies as ANNE JANNONE: YVES VANDERVINNE | BEHANGSHOP DECRAENE | E. TALLON | M.S. LOCATION | FA. BIRCKEN

ANNE JANNONE is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE JANNONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971710205. Het bedrijf ANNE JANNONE bevindt zich op het adres: AV. G?N?RAL EISENHOWER 167; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 145,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 878,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE JANNONE is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE JANNONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE JANNONE, openstaande posities, locatie van ANNE JANNONE op de kaart.

ANNE JANNONE is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE JANNONE, company assigned to the tax number BE09971710205. The company ANNE JANNONE is located at the address: AV. G?N?RAL EISENHOWER 167; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 145,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 878,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE JANNONE is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE JANNONE is not available. You also can look at reviews of ANNE JANNONE, open positions, location of ANNE JANNONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE JANNONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE JANNONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE JANNONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE JANNONE, employees, financial statistics.