ANNE FROMENT

Contactgegevens ANNE FROMENT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE FROMENT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE FROMENT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOULEVARD PIERRE MAYENCE 72; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71331131 (+32-71331131) 71331131 (+32-71331131)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE FROMENT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE FROMENT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE FROMENT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE FROMENT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE FROMENT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE FROMENT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE FROMENT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE FROMENT
Products information ANNE FROMENT

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE FROMENT
(Get full report from official database of BE for ANNE FROMENT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE FROMENT
Addition kinds of activities for ANNE FROMENT

4432. Vrachtvervoer op de grote meren | Freight transportation on the great lakes
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
501302. Apparatuur voor het onderhoud van auto's | Automotive servicing equipment
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
14590302. Nepheline syenietgroeve | Nepheline syenite quarrying
30890323. Geprefabriceerde kunststoffen gebouwen | Prefabricated plastics buildings
34430800. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
47319904. Spoorwegbureau | Railroad freight agency

Werken bij ANNE FROMENT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE FROMENT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE FROMENT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE FROMENT. Looking for open vacancies in other companies

 • HULPELECTRICIEN DAGWERK!!!! (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio van Waregem zijn we op zoek naar een hulpelectricien.

 • Productiearbeiders om z.s.m. op te starten! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Zonhoven zoeken wij dringend een aantal productiearbeiders om zo snel mogelijk op te starten in 2-ploegen of nachtpost!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Bellegem-Rollegem (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

  Regio: KALKEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • GEZOCHT: redders (student) voor zwemparadijs (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar geattesteerde redders! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Verkoper Non Food (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een kledijzaak in Melle zijn wij op zoek naar studenten die op woensdagnamiddag beschikbaar zijn om te werken. Jouw taken: Alarmeren van kleding Kleding plooien en goed zetten Af en toe bijspringen met de kassa

 • Projectleider (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Projectleider Voor onze klant te Turnhout zijn we op zoek naar een projectleider In overdrachtfase analyseer je de verkochte offerte Je werkt een project uit van A tot Z. Vanaf conceptfase tot en met de nazorg verantwoordelijk voor het ontwerp (zowel mechanisch als elektrisch), de aankoop en de opvolging van de installaties. Prijzen aanvragen van de verschillende componenten die nodig zijn voor een totaal werkend geheel De verschillende subcontractors worden door jou aangestuurd en opgevolgd Tijdens de projecten werk je de documenten uit en zorg je ervoor dat alle dossiers en toestellen aan de vooropgestelde criteria, normen en bedrijfsvoorschriften beantwoorden Je voert de communicatie tussen de klant en de uitvoerenden De opvolging doen naar veiligheid toe op de werven. Opstellen VDM plan, controle PBM's, invullen checklist (VCA) Toezicht op veilig werken

 • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: NOVADO

  Type: Vaste Job

  Passie voor IT en UI? Get hooked!

 • Leerkracht Nederlands (internationaal bedrijf - sector: logistics & inflight management) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  CLL is op zoek naar : Taaltrainers Nederlands Om intensieve lessen te geven binnen een internationaal bedrijf in Zaventem Sectors: logistics & inflight management Omschrijving: U staat in voor de lessen Nederlands voor de arbeiders van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten – niveau : beginner) ; U zorgt voor in-company trainingen en legt de nadruk op de professionele context ; U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en focust op de mondelinge vaardigheden ; U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject.

 • Centric - IT Delivery Manager (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Context IT eDevelopment is a subdepartment of IT Delivery. Its core activity is to develop and maintain different customer-facing communication channels, such as, Customer portal, e-shop, ... At IT eDevelopment, we focus on the customer and search for a perfect balance between flexibility and professionalism, resulting in qualitative deliveries while respecting the deadline. Mission The Delivery Manager is responsible for the operational impact of the IT eDevelopment department . eDevelopment is a combination of several Scrum teams, who are working in sprints of two weeks. The Delivery Manager is responsible for the overall operational coordination and delivery of these teamsn by interacting and engaging with the various Scrum masters and Senior profiles within those teams. Key Roles & Responsibilities Managing delivery, steer cross functional teams towards deliverables. Manage dependencies within different projects and other initiatives. Risk Management Stakeholder management (including change & conflict management, expectation mgmt. & aligment up to LT level) Profile Business Expertise: The Delivery Manager must understand the business, industry and corresponding technology. Besides Telecom knowledge, ICT knowledge is required too as lot of projects need IT adaptations or are dealing with deploying of applications. Knowledge must make it possible: to identify impact and stakeholders in the Telenet organisation, to guide the teams to define and build optimal solutions taking into account different expectations, to challenge each of the impacted teams, solutions & plans, to identify dependencies and conflicts between different teams and projects. Experience of the entire project/application LifeCycle, especially with regard to delivery, testing, default resolution and recognised development methodologies A good understanding of the company's organization and corresponding roles is needed as projects have links and stakeholder involvement with finance, purchasing, business, legal, IT,... Problem Solving Must guide the teams to build possible options and scenario's with respect to business case, technical solutions etc. in situations with: Known technology & business processes Solutions must be build on assumptions, which can change. Many conflicts of interests High time pressure, high expectations to deliver very quickly.Sparring partner for the key experts/professionals in the team ànd stakeholders. Interactions/Interpersonal Skills The following interpersonal skills are key at expert/ professional level: Stakeholder management and perception management Excellent influencing skills & negotiation skills. Ability to align cross functional stakeholders Abillity to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

 • Flexijob bar (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: SMASH CAFE

  Type: Flexijob

  We zoeken een bar medewerker die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken in de weekend en met de feestdagen!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van ANNE FROMENT in sociale netwerken
Look for responds of ANNE FROMENT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE FROMENT. Laat een reactie achter voor ANNE FROMENT. ANNE FROMENT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE FROMENT. Leave a respond for ANNE FROMENT. ANNE FROMENT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE FROMENT op de google maps. Adres en contacten ANNE FROMENT
Location of ANNE FROMENT on the google maps. Address and contacts of ANNE FROMENT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE FROMENT ANNE FROMENT: MEISTER COORDINATION CENTER SA | BUREAU TOTH | Net-O-Ron | GARAGE EJA | Van Gulck BVBA

Other related companies as ANNE FROMENT: MEISTER COORDINATION CENTER SA | BUREAU TOTH | Net-O-Ron | GARAGE EJA | Van Gulck BVBA

ANNE FROMENT is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE FROMENT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf ANNE FROMENT bevindt zich op het adres: BOULEVARD PIERRE MAYENCE 72; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE FROMENT is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE FROMENT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE FROMENT, openstaande posities, locatie van ANNE FROMENT op de kaart.

ANNE FROMENT is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE FROMENT, company assigned to the tax number BE07982635498. The company ANNE FROMENT is located at the address: BOULEVARD PIERRE MAYENCE 72; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE FROMENT is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE FROMENT is not available. You also can look at reviews of ANNE FROMENT, open positions, location of ANNE FROMENT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE FROMENT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE FROMENT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE FROMENT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE FROMENT, employees, financial statistics.