BUREAU TOTH

Contactgegevens BUREAU TOTH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU TOTH: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU TOTH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSTRAAT 26; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32872817 32872817

Fax (fax): +32 (4) 273-86-88 +32 (4) 273-86-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU TOTH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU TOTH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU TOTH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU TOTH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU TOTH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU TOTH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU TOTH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU TOTH
Products information BUREAU TOTH

BTW identificatienummer (tax): BE02280456542
Ondernemingsnummer: 8299591064
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 273,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in BUREAU TOTH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reclamebureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU TOTH
(Get full report from official database of BE for BUREAU TOTH)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU TOTH
Addition kinds of activities for BUREAU TOTH

874800. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
07210409. Pollinerende diensten | Pollinating services
22110402. Duvetyn, katoen | Duvetyn, cotton
22590401. Gordelbladen, elastisch, gebreid | Girdle blanks, elastic, knit
24991104. Marquette, hout | Marquetry, wood
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
54419901. Snoep | Candy
78330000. Inrijbewegende theaters | Drive-in motion picture theaters
83220606. Openbaar welzijnscentrum | Public welfare center

Werken bij BUREAU TOTH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU TOTH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU TOTH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU TOTH. Looking for open vacancies in other companies

  • coördinator kinderdagverblijven (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: KLAVERTJE 4

    Type: Vervanging brugpensioen

    vzw Klavertje 4 is op zoek naar een enthousiaste coördinator ! Als coördinator van twee kinderdagverblijven sta je in voor de dagelijkse opvolging van De Kleine Lotus in Berlaar en 't Vlindertje in Kessel. Je stimuleert en coacht de kinderbegeleiders in hun dagelijkse opdracht om zo het welbevinden van de kinderen en de medewerkers te verhogen. Je zorgt ervoor dat de uurrooster optimaal is afgestemd op de bezetting van het kinderdagverblijf. Als coördinator sta je in voor het onthaal van nieuwe ouders en kinderen en blijf je tijdens de opvang het aanspreekpunt voor ouders. Beleidsmatig en administratief word je ondersteund door de centrale zetel van vzw Dol-Fijn. Samen met je collega's van Kinderdagverblijven Dol-Fijn , werk je mee aan de toekomst en de professionalisering van de kinderdagverblijven van Scholengroep Fluxus!

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • Inside Sales (SINT-AGATHA-BERCHEM)

    Regio: SINT-AGATHA-BERCHEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als telesales medewerker verkoop je software programma's die de solvabiliteit van bedrijven kan nagaan. Je prospecten/klanten zijn bedrijven. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp regio Zonhoven (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASSIST AT HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor het werken bij gezinnen aan huis in de regio Zonhoven. Starten aan ongeveer 20u/week in oktober 2018.

  • STUDENT FRITUUR VRIJDAG - DESSELGEM (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een frituur in Desselgem gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) die vrij is om te werken op vrijdag. Je werkt 's middags van 11:45 tot 13:45 en van 17:30 tot 23:00.

  • Proces engineer (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Functie: Jouw takenpakket bestaat uit de personeelsplanning, de onderhoudsplanning en de opvolging. Daarnaast bepaal je de prioriteiten en kan jouw team steeds bij jou terecht voor vragen of problemen. Je bent vaak op de werkvloer aanwezig en je werkt actief mee aan het verhelpen van storingen. Verder analyseer je de problemen en doe je verbetervoorstellen. Tenslotte werk je mee aan nieuwe automatiseringsprojecten in samenwerking met de verantwoordelijke ingenieur. Werkuren: Maandag tot vrijdag: ploegensysteem - vroeg, dag en laat

  • Bewakingsagenten met EXE14 (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SAFETEC INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een grote speler op de markt zijn we dringend op zoek naar ervaren bewakingsagenten. Je zal o.a. instaan voor controlerondes, controlekamer, loket in-uit schrijvingen,... Je zal tewerkgesteld worden op een bedrijf te Linkeroever

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Kuringen (KURINGEN)

    Regio: KURINGEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Zelfstandige activiteit

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequesbedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons dan ook deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zelfstandig Vastgoedmakelaar met BIV nummer voor regio Londerzeel/Sint-Amands (BUGGENHOUT)

    Regio: BUGGENHOUT

    Bedrijf: BESSEMS VASTGOED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons kantoor te Buggenhout zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor uitbreiding van onze regio's. U beschikt over een BIV nummer of komt in aanmerking voor de stage. U bent dynamisch en gedreven. U heeft interesse in de vastgoedsector. U heeft kennis van de basisprincipes van de vastgoedsector. U heeft een vlotte communicatieve stijl, zowel mondeling als schriftelijk. U Kan zowel zelfstandig als in team werken. U heeft geen schrik van Avond- en weekendwerk. U hebt reeds enige ervaring in de vastgoedwereld, u bent stipt, en u hecht zeer veel waarde aan een persoonlijk gesprek. U weet ook dat het belangrijk is om verantwoordelijk te werken met uw klanten, het gaat immers over een zeer belangrijke transactie. Wij begeleiden u waar nodig en u krijgt een eigen ruime regio toegewezen. U doet de verhuur in uw eigen regio alsook de 'inkoop' en 'verkoop' van diverse panden. U kan werken vanuit ons kantoor te Buggenhout, maar meestal bent u buitenshuis aan het werk. Bij voorkeur reeds een eerste ervaring in de sector. U woont in de regio. U bent flexibel en zowel avond- werk als weekendwerk schrikken u niet af. U bent in het bezit van een eigen wagen. Een commerciële ingesteldheid met een grote dosis empathie is een must. Verzorgd voorkomen is vanzelfsprekend. Jobgerelateerde competenties De vastgoedtransactie onderhandelen en afsluiten Informatie en documenten verzamelen (inkomsten, mandaten, ...) De noden van de klant bepalen (prijs, oppervlakte, locatie, ...) en de aanvraag formaliseren Vastgoed en terreinen zoeken Klanten prospecteren De vastgoedmarkt volgen en analyseren De klant assisteren en adviseren tot de transactie afgerond is (financieringsplan, verwerving van administratieve documenten, ...) De waarde van een onroerend goed schatten De klant adviseren over aanpassingswerken en wettelijke verplichtingen Administratieve documenten van de activiteiten opvolgen en invullen De plaatsbeschrijving en waardering van het onroerend goed uitvoeren (plan, foto's, ...) Commerciële promotieacties voeren Een onroerend goed aan een klant voorstellen De klant over de aankoopvoorwaarden informeren Persoonsgebonden competenties Resultaatgerichtheid Samenwerken in een team Commercieel zijn Zelfstandig werken Omgaan met stress Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Klantgerichtheid Plannen (= ordenen) Solliciteer nu Vereiste studies Prof. bach. vastgoed - makelaardij BIV vastgoedmakelaars ( M/V ) Talenkennis Engels (goed) Frans (goed) Nederlands (zeer goed) Werkervaring Minstens 2 jaar ervaring Rijbewijs B Contract Vaste Job Contract van onbepaalde duur Voltijds

  • Trainer Duits (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Oliver James Associates - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    As a headhunter, I am specialized in the placement of Senior Freelance in Change and Project Management troughout the Belgian Financial Sector. I am currently working on an exclusive opportunity in Brussels to join my clients team on a very long term assignment. I am looking for a Functional Analyst. Requirements Experience as Functional Analyst Previous experience in signing authentification Technical backround Trilingual (FR - ENG - NL) My client is ready to interview candidates next week. If you are interested or know someone who is interested, let me know when is the best time to reach the person. Thanks in advance for your feedback!

Zoek naar antwoorden van BUREAU TOTH in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU TOTH in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU TOTH. Laat een reactie achter voor BUREAU TOTH. BUREAU TOTH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU TOTH. Leave a respond for BUREAU TOTH. BUREAU TOTH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU TOTH op de google maps. Adres en contacten BUREAU TOTH
Location of BUREAU TOTH on the google maps. Address and contacts of BUREAU TOTH

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU TOTH BUREAU TOTH: BLOEMEN FLORANDE | CHRIST DETREMMERIE | COIFFURE DORINE | FA. VAN VLIERBERGEN | A. PONCELET

Other related companies as BUREAU TOTH: BLOEMEN FLORANDE | CHRIST DETREMMERIE | COIFFURE DORINE | FA. VAN VLIERBERGEN | A. PONCELET

BUREAU TOTH is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU TOTH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02280456542. Het bedrijf BUREAU TOTH bevindt zich op het adres: WATERLOOSTRAAT 26; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 273,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Reclamebureaus. Producten gemaakt in BUREAU TOTH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU TOTH is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU TOTH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU TOTH, openstaande posities, locatie van BUREAU TOTH op de kaart.

BUREAU TOTH is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU TOTH, company assigned to the tax number BE02280456542. The company BUREAU TOTH is located at the address: WATERLOOSTRAAT 26; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 273,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Reclamebureaus. Products created in BUREAU TOTH were not found.
The main activity of BUREAU TOTH is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU TOTH is not available. You also can look at reviews of BUREAU TOTH, open positions, location of BUREAU TOTH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU TOTH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU TOTH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU TOTH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU TOTH, employees, financial statistics.