ANNE DETAILLE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ANNE DETAILLE
Private companiesForestry • ANNE DETAILLE

Contactgegevens ANNE DETAILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNE DETAILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNE DETAILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE NA?M? 1; 6852; PALISEUL, België

Telefoon (phone): 61534137 (+32-61534137) 61534137 (+32-61534137)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNE DETAILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNE DETAILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNE DETAILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNE DETAILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNE DETAILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNE DETAILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNE DETAILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNE DETAILLE
Products information ANNE DETAILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNE DETAILLE
(Get full report from official database of BE for ANNE DETAILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNE DETAILLE
Addition kinds of activities for ANNE DETAILLE

371401. Motorvoertuigen motoren en onderdelen | Motor vehicle engines and parts
961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
20240308. Tofu-desserts, bevroren | Tofu desserts, frozen
20990702. Cole slaw, in bulk | Cole slaw, in bulk
23310000. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
24399901. Bogen, gelamineerd timmerhout | Arches, laminated lumber
27540600. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
62110202. Investeringsbankiers | Investment bankers

Werken bij ANNE DETAILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNE DETAILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNE DETAILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNE DETAILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - ophaling afval (DENDERLEEUW)

  Regio: DENDERLEEUW

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Denderleeuw, zoeken we chauffeurs C die de ophaling doen van dierlijk afval. Dit kan in slachterijen zijn of bij boerderijen of particulieren. Het laden kan met een kraan of met bakken zijn. In principe is deze functie tot september 2018 maar goede chauffeurs maken zeker een kans om te blijven! Nationaal transport Afvaltransport Kraanbediening op de vrachtwachtwagen Laden/lossen

 • Sales Promotors voor de Philips Airfryer (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor de promotie van de Philips Airfryer zijn wij op zoek naar een enthousiaste demonstrator. Wil je op een amusante manier informatie overbrengen naar potentiële klanten? Reageer dan nu op deze unieke vacature!

 • Monteur (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Arendonk zijn we dringend op zoek naar een monteur U monteert, controleert en test industriële hogedrukreinigers (elektrisch of brandstofmotor aangedreven) U werkt zelfstandig of in een klein team

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES VOOR OOSTERZELE - DEELTIJDS (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: NET VOOR U

  Type: Dienstenchequebaan

  NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Oosterzele en omgeving.

 • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

  Regio: GROTE-BROGEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Huishoudhulp regio Aalter - voltijds / deeltijds (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Aalter zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

 • HUISHOUDHULP KRUISHOUTEM (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: DOMOCURA

  Type: Dienstenchequebaan

  DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

 • Huishoudhulp - KAPELLE OP DEN BOS (KAPELLE-OP-DEN-BOS)

  Regio: KAPELLE-OP-DEN-BOS

  Bedrijf: [email protected]

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

  Regio: HANSBEKE

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

 • FULLTIME REISCONSULENT(E) LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MARETOURS

  Type: Vaste Job

  U staat in voor de verkoop van reizen uit reisbrochures en vakanties op maat. U zorgt, samen met uw collega's en kantoorhoofd, voor een toegevoegde waarde op het resultaat van je kantoor. ERVARING VEREIST

 • Senior Sales Representative (WOMMELGEM)

  Regio: WOMMELGEM

  Bedrijf: OMETA

  Type: Vaste Job

  Als Senior Sales Representative sta jij in voor de verkoop van onze technologie. Deze technologie houdt een Framework in, dat data ontsluit uit applicaties en weergeeft in Microsoft SharePoint. Je krijgt de leads aangeboden en werkt nauw samen met de marketingverantwoordelijke die jij ook mee aanstuurt bij sales acties. Samen staan jullie in voor de verkoop en opvolging. Naast de bagage aan aangeboden leads, verzorg jij zelf je pipeline. Rapporteren doe je rechtstreeks aan de zaakvoerder. Voor deze functie verdiep je je in het technische verhaal van onze technologie en kan jij dit verhaal op een heldere en verkoopsgerichte wijze naar de prospecten overbrengen. Uiteraard is hierbij voortdurend contact met onze bestaande en potentiële klanten van belang: graag telefoneren is een must voor deze functie.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ANNE DETAILLE in sociale netwerken
Look for responds of ANNE DETAILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNE DETAILLE. Laat een reactie achter voor ANNE DETAILLE. ANNE DETAILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNE DETAILLE. Leave a respond for ANNE DETAILLE. ANNE DETAILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNE DETAILLE op de google maps. Adres en contacten ANNE DETAILLE
Location of ANNE DETAILLE on the google maps. Address and contacts of ANNE DETAILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNE DETAILLE ANNE DETAILLE: Eddy Peeters BVBA | MIDAS | HAARMODE | New Car's Line | Hugo Helsen

Other related companies as ANNE DETAILLE: Eddy Peeters BVBA | MIDAS | HAARMODE | New Car's Line | Hugo Helsen

ANNE DETAILLE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNE DETAILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf ANNE DETAILLE bevindt zich op het adres: RUE DE NA?M? 1; 6852; PALISEUL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNE DETAILLE is Bosbouw, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNE DETAILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNE DETAILLE, openstaande posities, locatie van ANNE DETAILLE op de kaart.

ANNE DETAILLE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNE DETAILLE, company assigned to the tax number BE06587646484. The company ANNE DETAILLE is located at the address: RUE DE NA?M? 1; 6852; PALISEUL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNE DETAILLE is Forestry, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNE DETAILLE is not available. You also can look at reviews of ANNE DETAILLE, open positions, location of ANNE DETAILLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNE DETAILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNE DETAILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNE DETAILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNE DETAILLE, employees, financial statistics.