ANNABEL DEHOUBERT

Contactgegevens ANNABEL DEHOUBERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNABEL DEHOUBERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNABEL DEHOUBERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE BAUDOUIN LEPRINCE 91; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES, België

Telefoon (phone): 71220805 (+32-71220805) 71220805 (+32-71220805)

Fax (fax): +32 (64) 845-84-30 +32 (64) 845-84-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNABEL DEHOUBERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNABEL DEHOUBERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNABEL DEHOUBERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNABEL DEHOUBERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNABEL DEHOUBERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNABEL DEHOUBERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNABEL DEHOUBERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNABEL DEHOUBERT
Products information ANNABEL DEHOUBERT

BTW identificatienummer (tax): BE03925933837
Ondernemingsnummer: 4406860351
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNABEL DEHOUBERT
(Get full report from official database of BE for ANNABEL DEHOUBERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNABEL DEHOUBERT
Addition kinds of activities for ANNABEL DEHOUBERT

354203. Sterven casting en extruding machines | Die casting and extruding machines
22530401. Jurken, handbrei | Dresses, hand knit
24290102. Rubriek, vat (coöperatievoorraad): gesaagd of gesplitst | Heading, barrel (cooperage stock): sawed or split
28120105. Soda-as, natriumcarbonaat (watervrij) | Soda ash, sodium carbonate (anhydrous)
62829903. Beleggingsadviseurs | Investment counselors
73899931. Meterlezers, afstandsbediening | Meter readers, remote
83999900. Sociale diensten, nec, nec | Social services, nec, nec
87420202. Incentive of award programma consultant | Incentive or award program consultant

Werken bij ANNABEL DEHOUBERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNABEL DEHOUBERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNABEL DEHOUBERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNABEL DEHOUBERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Informant (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als informant werk je tussen 19 en 27 januari 2019 voor Mitsubishi op het autosalon op de Heysel in Brussels Expo. Je staat er in voor het informeren van bezoekers over een aantal modellen uit het Mitsubishi-gamma en je maakt ook offertes op voor geïnteresseerde en potentiële klanten. We zoeken enthousiaste en commercieel ingestelde informanten, met enige affiniteit voor auto\\\'s en het merk.

 • Software Developer (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als software developer sta je in voor het analyseren en ontwikkelen van nieuwe ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software om deze zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de werking van de organisatie. Je toont interesse in de programmeertaal Progress, die jou wordt aangeleerd. Je geeft adviezen en fungeert als intern aanspreekpunt in verband met lopende software projecten voor verschillende sites. Hierbij ondersteun je de ERP gebruikers maximaal en garandeert een vlot gebruik van onze nieuwe systemen. Hierbij overleg je met externe leveranciers voor verdere ontwikkeling van deze toepassingen en ga je op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zo goed mogelijk aan de behoefte van de organisatie te voldoen. Tevens sta je in voor de opmaak van alle technische documentatie en handleidingen betreffende de software projecten om te verzekeren dat alle wijzigingen in de bestaande ERP toepassingen gedocumenteerd worden en steeds constateerbaar zijn. Je bent zelf continu op de hoogte van ontwikkelingen en evoluties op het gebied van hardware en ICT, je kan hier steeds beroep op doen tijdens het uitoefenen van je functie. Je neemt deel aan het ISO-proces (kwaliteit en/of milieu), past deze voorschriften toe en werkt mee om deze up to date te houden. · Ontwikkelen of aanpassen van functionaliteiten binnen het systeem. · Opmaken flowcharts & detailanalyses. · Testen van eigen ontwikkelingen en/of bestaande programma's. Implementeren van de ERP toepassingen en andere intern ontwikkelde software. · Geven van opleidingen aan nieuwe gebruikers. · Geven van eerste- en tweedelijnsadvies. · Detecteren en analyseren van veelvoorkomende problemen. Verbetervoorstellen doen ter optimalisatie van de toepassingen. · Analyseren en omschrijven van het probleem. · Overleggen met externe leveranciers om tot de meest geschikte oplossing te komen. · Opstellen van de planning (wie doet wat?) · Opmaken en up to date houden van de technische documentatie. · Opmaken en up to date houden van gebruikershandleidingen. · Opvolgen van de actualiteit binnen het eigen vakgebied door middel van zelfstudie, het lezen van vakliteratuur,… Openstaan voor opleiding om bestaande kennis uit te breiden en "up to date" te blijven bij nieuwe projecten.

 • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

 • Pistoolspuiter (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je op zoek naar werk als pistoolspuiter? Wens je te werken in de regio van Bree? Solliciteer dan bij Adecco Bree. Als pistoolspuiter worden alle activiteiten in de voorbereiding reeds uitgevoerd zoals hetontvetten, slissen, schuren, plamuren, afplakken, .... Het is aan jou als pistoolspuiter de taak om alle onderdelen van de chassis en trailers te spuiten. Je voert hierna controle uit en zorgt voor een 100% correcte afwerking van alle onderdelen.

 • Elektromecanicien (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onderhouds-electricien 3 ploegen U lost storingen op waarbij een brede kennis (op mechanisch, elektrisch, hydraulisch, pneumatisch & beperkt op elektrotechnisch gebied) een duidelijke meerwaarde biedt. U voert periodieke onderhoudswerkzaamheden zodat pannes en productiestilstanden vermeden worden. U staat in voor de herstellingen van onderdelen en hulpstukken. U leeft de geldende hygiëne- & veiligheidsregels strikt na tijdens de uitvoering van de werkzaamheden.

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO AALTER (Regio Aalter-Deinze)

  Regio: Regio Aalter-Deinze

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Huishoudhulp Melle/Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: PUUUR WETTEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren? Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Rijschoolinstructeur auto en/of motor (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: erasmusrijschool.be - Drivelicious

  Type: Vaste Job

  Ten gevolge van onze structurele groei hebben wij meerdere vacatures voor praktijklesgever cat B (auto) en/of AM+A (bromfiets+motor). U wordt tewerkgesteld in ons kantoor te Leuven, Aarschot of Diest, voltijds of deeltijds (verschillende tewerkstellingsbreuken mogelijk). U bent in het bezit van een stagetoelating praktijklesgever of het gehomologeerde brevet praktijklesgever.

 • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: SNOEZEL XL

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

 • Tekenaar Revit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een tekenaar Revit met ervaring in het uittekenen van bouwkunde of technische installaties. Dit is een functie op een studiebureau. De werklocatie ligt in de Noordrand van Brussel.

 • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

  Regio: BURCHT

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van ANNABEL DEHOUBERT in sociale netwerken
Look for responds of ANNABEL DEHOUBERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNABEL DEHOUBERT. Laat een reactie achter voor ANNABEL DEHOUBERT. ANNABEL DEHOUBERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNABEL DEHOUBERT. Leave a respond for ANNABEL DEHOUBERT. ANNABEL DEHOUBERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNABEL DEHOUBERT op de google maps. Adres en contacten ANNABEL DEHOUBERT
Location of ANNABEL DEHOUBERT on the google maps. Address and contacts of ANNABEL DEHOUBERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNABEL DEHOUBERT ANNABEL DEHOUBERT: A NEIRYNCK & FILS/ZOON | LI?GEOIS TENNIS CLUB | JEAN-PAUL GOGUIN | RENE MOMBAERTS | PIZZARELLA

Other related companies as ANNABEL DEHOUBERT: A NEIRYNCK & FILS/ZOON | LI?GEOIS TENNIS CLUB | JEAN-PAUL GOGUIN | RENE MOMBAERTS | PIZZARELLA

ANNABEL DEHOUBERT is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNABEL DEHOUBERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03925933837. Het bedrijf ANNABEL DEHOUBERT bevindt zich op het adres: RUE BAUDOUIN LEPRINCE 91; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 516,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANNABEL DEHOUBERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNABEL DEHOUBERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNABEL DEHOUBERT, openstaande posities, locatie van ANNABEL DEHOUBERT op de kaart.

ANNABEL DEHOUBERT is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNABEL DEHOUBERT, company assigned to the tax number BE03925933837. The company ANNABEL DEHOUBERT is located at the address: RUE BAUDOUIN LEPRINCE 91; 6120; HAM-SUR-HEURE-NALINNES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 516,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANNABEL DEHOUBERT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNABEL DEHOUBERT is not available. You also can look at reviews of ANNABEL DEHOUBERT, open positions, location of ANNABEL DEHOUBERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNABEL DEHOUBERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNABEL DEHOUBERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNABEL DEHOUBERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNABEL DEHOUBERT, employees, financial statistics.