ANN WELLENS

Contactgegevens ANN WELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN WELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN WELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRITSELEI 76; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32253100 32253100

Fax (fax): +32 (71) 384-90-74 +32 (71) 384-90-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN WELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN WELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN WELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN WELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN WELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN WELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN WELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN WELLENS
Products information ANN WELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE03329376220
Ondernemingsnummer: 1248291015
Hoofdstad (capital): 576,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 390,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN WELLENS
(Get full report from official database of BE for ANN WELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN WELLENS
Addition kinds of activities for ANN WELLENS

149906. Veenbouw en verwerking van veen | Peat mining and processing
252101. Houten kantoorstoelen, bankjes en ontlasting | Wood office chairs, benches and stools
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
30860000. Kunststof schuimproducten | Plastics foam products
33570101. Coaxiale kabel, nonferrous | Coaxial cable, nonferrous
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)
39140105. Holgware, zilver | Hollowware, silver

Werken bij ANN WELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN WELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN WELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN WELLENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Metser (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

 • Magazijnier (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een drukkerij te Mariakerke zijn wij op zoek naar een medewerker voor het magazijn. Jouw taken zijn: - Het receptioneren van karton (controle op schade, kwantiteit enz., en het administratief verwerken) - Het voorbereiden van paletten voor de drukpersen (of in uitzonderlijke gevallen voor de stansafdeling) - Het bedienen van de snijmachine en de stapelkeerder - Het besturen van een vorkheftruck

 • Huishoudhulpen regio HASSELT (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: TRIXXO HOME HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Boorsem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BOORSEM)

  Regio: BOORSEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • Student - bakkerij Blankenberge (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

  Type: Studentenjob

  Dag student! Op zoek naar een leuke job voor tijdens het schooljaar en schoolvakanties? Voor een bakkerij in Blankenberge zijn we op zoek naar verschillende studenten. Je taken als winkelbediende: Klanten bedienen Taarten en brood aanvullen De winkel proper houden Bestellingen klaar zetten Afwassen

 • Teamleader (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: ASAP SINT-TRUIDEN

  Type: Vaste Job

  Je hebt leiding over een team van 15 advisors. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten en de productiviteit van je team. Door je goede aansturing help je de advisors om hun objectieven en groeiplannen te behalen. Je ziet potentieel en haalt het beste uit je mensen naar boven. Hun ontwikkeling is jouw aandachtspunt. Met je aansturing slaag je erin een bevlogen team te ontwikkelen waardoor jullie samen gaan voor het beste resultaat. Je voert regelmatig evaluatie- en functioneringsgesprekken. Je rapporteert aan de operations manager wat betreft je vorderingen.

 • Voorman montage regio Heuvelland (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met vestigingen in Wetteren, Poperinge en Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, en anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies

 • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

 • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: Connexis Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

 • Elektricien Industrieel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Oevel zijn we dringend op zoek naar een elektricien, type industrieel. U voert de werken uit op de werven, verspreid over heel Vlaanderen U voert de werken uit adhv. de vooropgestelde plannen

 • DOCENTEN WISKUNDE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FULL MARKS

  Type: Zelfstandige activiteit

  FREELANCE. In een erkende privéschool geeft u op freelance basis wiskunde aan individuele studenten. Het kan gaan om de begeleiding van zowel studenten uit het a.s.o., bso of tso bij de voorbereiding voor de examens van de Examencommissie (Middenjury) en/of om studenten uit het hoger (universitair) onderwijs.

Zoek naar antwoorden van ANN WELLENS in sociale netwerken
Look for responds of ANN WELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN WELLENS. Laat een reactie achter voor ANN WELLENS. ANN WELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN WELLENS. Leave a respond for ANN WELLENS. ANN WELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN WELLENS op de google maps. Adres en contacten ANN WELLENS
Location of ANN WELLENS on the google maps. Address and contacts of ANN WELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN WELLENS ANN WELLENS: MEROLA | WASSERIJ LENAERTS | ADMINISTRATION COMMUNALE | J. STEENBERGEN | FA. PAMARO DIAMONDS

Other related companies as ANN WELLENS: MEROLA | WASSERIJ LENAERTS | ADMINISTRATION COMMUNALE | J. STEENBERGEN | FA. PAMARO DIAMONDS

ANN WELLENS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN WELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03329376220. Het bedrijf ANN WELLENS bevindt zich op het adres: BRITSELEI 76; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 576,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 390,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN WELLENS is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN WELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN WELLENS, openstaande posities, locatie van ANN WELLENS op de kaart.

ANN WELLENS is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN WELLENS, company assigned to the tax number BE03329376220. The company ANN WELLENS is located at the address: BRITSELEI 76; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 576,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 390,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN WELLENS is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN WELLENS is not available. You also can look at reviews of ANN WELLENS, open positions, location of ANN WELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN WELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN WELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN WELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN WELLENS, employees, financial statistics.