ANN VERLAENEN

Contactgegevens ANN VERLAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VERLAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VERLAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ANTOINE DANSAERT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22892580 (+32-22892580) 22892580 (+32-22892580)

Fax (fax): +32 (15) 575-77-63 +32 (15) 575-77-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VERLAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VERLAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VERLAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VERLAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VERLAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VERLAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VERLAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VERLAENEN
Products information ANN VERLAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE06903228759
Ondernemingsnummer: 4176147460
Hoofdstad (capital): 102,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 465,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VERLAENEN
(Get full report from official database of BE for ANN VERLAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VERLAENEN
Addition kinds of activities for ANN VERLAENEN

305300. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
17999905. Kabel splitsing service | Cable splicing service
20150206. Eenden, geslacht en gekleed | Ducks, slaughtered and dressed
24930101. Bouwbord, behalve gips, NSK | Building board, except gypsum, nsk
32950216. Schaal, uitgebreid | Shale, expanded
36630105. Burgersband (cb) radio | Citizens' band (cb) radio
39530110. Tijdstempels, hand: rubber of metaal | Time stamps, hand: rubber or metal
59639903. Cosmetische verkoop, huis-naar-huis | Cosmetic sales, house-to-house
96419907. Regeling en inspectie van landbouwproducten, govt. | Regulation and inspection of agricultural products, govt.

Werken bij ANN VERLAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VERLAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VERLAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VERLAENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker in Filling & assembly zal je logistieke processen begeleiden aan de produktielijn en logistieke activiteiten uitvoeren, zowel fysiek als in SAP. Je zal componenten klaarzetten voor een proces order, goods issues uitvoeren in SAP, restverwerking doen en controles uitvoeren aan de produktielijn. Op rustige momenten kan je ingezet worden als teamoperator aan de produktielijnen in Filling & assembly. Steeds zal je werken volgens de kwaliteit-, milieu- en veiligheidsnormen. Ook zal je mee instaan voor het verzorgen van de orde en netheid in je eigen werkomgeving.

 • Chapediender (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

 • Voltijds tot 80% verpleegkundige afdeling geriatrie - ziekenhuis regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je een gemotiveerde verpleegkundige? Op zoek naar een tijdelijk en uitdagende job binnen een ziekenhuis in regio Gent? Dan hebben wij een leuke vacature! Dit ziekenhuis in regio Gent is momenteel op zoek naar een voltijds verpleegkundige voor op de afdeling geriatrie. Als verpleegkundige sta je in voor de realisatie van een professionele, kwalitatieve en veilige patiëntenzorg met oog voor zorgbehoeften. Het betreft een tijdelijke opdracht van minstens 3 maanden met eventuele kans op verlenging. Je staat in voor de algemene uitvoering van de verpleeg- en zorgactiviteiten Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier Je draagt bij tot de kwalitatieve zorgverlening door het beleid van het ziekenhuis loyaal uit te voeren Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysische, psychische en sociale noden Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening

 • Huishoudhulpen DEELTIJDS Brugge centrum (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: GREENHOUSE BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Brugge zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • SCHOONMAAK(ST)ER GRIMBERGEN DEELTIJDS (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

 • TECHNISCH OPERATOR METAALSECTOR - 2 PLOEGEN (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Studentenjob

  Als TECHNISCH OPERATOR bestaat je takenpakket uit: Het bedienen en instellen van verschillende machines in de productiehal; oplossen van kleine storingen aan de machines; mechanisch ombouwen van de machines; je bewaakt constant de kwaliteit van de producten. Trefwoorden: mechanisch , mechanica , operator , productie , productieoperator , productiemedewerker , productieomgeving , shiften , ploegen , vroege , late , 2 ploegen , technisch , techniek , metaal , metaalindustrie , ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.   Onze klant is een internationaal productiebedrijf actief in de metaalsector, gevestigd regio Geel. Voor hen zijn we nu op zoek naar een TECHNISCH OPERATOR om mee te werken in 2 ploegen.   Ben je minimum in het bezit van een technisch A2 diploma? Ben je flexibel ingesteld en bereid te werken in een 2 ploegensysteem? Dan ben jij de productieoperator die we zoeken!   Interesse? U kan ons telefonisch bereiken op het nummer 014/56 50 06 of stuur een mailtje naar [email protected]

 • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

  Regio: LAARNE

  Bedrijf: National Retail Unit

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

 • Jobstudenten -zaalpersoneel (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een leuke brasserie op de Grote Markt van Ieper zoeken we jobstudenten om in het weekend op te dienen. Bediening massa Afruimen

 • BEENHOUWER (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: MUES GEORGES & CO

  Type: Vaste Job

  In de beenhouwerij sta je in voor het ganse traject van A tot Z: De karkassen (runderen en varkens) komen in zijn geheel binnen, die je vervolgens versnijdt, ontbeent,... tot steaks, koteletten, gehakt,... Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud van de werkplek - het schoonmaken van de beenhouwerij volgens de hygiënische normen is heel belangrijk.

 • ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) - Regio Vlaamse Ardennen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1654061-inline.html?cid=Partner_VDAB ‘’Ik ben een echte ondernemer. Mijn vaardigheden en expertise, die heb ik gekoppeld aan de strategische en tactische kracht van Beobank’’   Beobank heeft mijn commerciële ervaring, enthousiasme, loyaliteit en integriteit geanalyseerd. Na enkele ontmoetingen hebben ze mijn drijfveren en mijn wil om een succesvolle carrière op te bouwen geëvalueerd. En uiteindelijk hebben ze mij de functie van ZELFSTANDIG DIRECTEUR BANKAGENTSCHAP (M/V) voorgesteld. Mijn missie? Mijn agentschap uitbouwen met behulp van mijn organisatorische vaardigheden, mijn grondige marktkennis en proactieve visie ten dienste van mijn klanten, zowel particulieren als professionals (individuele ondernemers en kmo’s). Mijn rol? Hun dagelijkse leven verbeteren met oplossingen op maat. En waken over hun economische belangen en de verwezenlijking van hun projecten. Mijn job? Met veel dynamiek een team leiden en stimuleren, om onze kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken. Samen met mijn medewerkers breng ik de mogelijkheden in mijn regio in kaart en ontwikkel ik een commercieel plan om de optimale groei van mijn agentschap te verzekeren.

 • zaal- en barmedewerker (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: KENZ

  Type: Flexijob

  U noteert de bestellingen van de klanten, dient op en ruimt af. U werkt op zaterdag en zondag van omstreeks 17 uur tot omstreeks 22 uur. U mag onmiddellijk starten.

Zoek naar antwoorden van ANN VERLAENEN in sociale netwerken
Look for responds of ANN VERLAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VERLAENEN. Laat een reactie achter voor ANN VERLAENEN. ANN VERLAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VERLAENEN. Leave a respond for ANN VERLAENEN. ANN VERLAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VERLAENEN op de google maps. Adres en contacten ANN VERLAENEN
Location of ANN VERLAENEN on the google maps. Address and contacts of ANN VERLAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VERLAENEN ANN VERLAENEN: Club Dior | Jongerenhuis VZW | Hertz Belgium Transports Servais & Fils NV | N. VLEUGELS | D. RIGAUX

Other related companies as ANN VERLAENEN: Club Dior | Jongerenhuis VZW | Hertz Belgium Transports Servais & Fils NV | N. VLEUGELS | D. RIGAUX

ANN VERLAENEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VERLAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06903228759. Het bedrijf ANN VERLAENEN bevindt zich op het adres: RUE ANTOINE DANSAERT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 102,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 465,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VERLAENEN is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VERLAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VERLAENEN, openstaande posities, locatie van ANN VERLAENEN op de kaart.

ANN VERLAENEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VERLAENEN, company assigned to the tax number BE06903228759. The company ANN VERLAENEN is located at the address: RUE ANTOINE DANSAERT 92; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 102,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 465,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VERLAENEN is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VERLAENEN is not available. You also can look at reviews of ANN VERLAENEN, open positions, location of ANN VERLAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VERLAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VERLAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VERLAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VERLAENEN, employees, financial statistics.