ANN VAN NIEUWENHOVE

Particuliere bedrijvenBosbouw • ANN VAN NIEUWENHOVE
Private companiesForestry • ANN VAN NIEUWENHOVE

Contactgegevens ANN VAN NIEUWENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN NIEUWENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN NIEUWENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE LOUISE 32B33; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 25112042 (+32-25112042) 25112042 (+32-25112042)

Fax (fax): +32 (82) 870-62-71 +32 (82) 870-62-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN NIEUWENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN NIEUWENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN NIEUWENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN NIEUWENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN NIEUWENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN NIEUWENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN NIEUWENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN NIEUWENHOVE
Products information ANN VAN NIEUWENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE04237396240
Ondernemingsnummer: 8442687988
Hoofdstad (capital): 378,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 299,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN NIEUWENHOVE
(Get full report from official database of BE for ANN VAN NIEUWENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN NIEUWENHOVE
Addition kinds of activities for ANN VAN NIEUWENHOVE

16229901. Brugconstructie | Bridge construction
22819901. Gekarteld garen, gesponnen | Carded yarn, spun
27410300. Telefoon en andere directory publishing | Telephone and other directory publishing
38249903. Parkeermeters | Parking meters
59619901. Kunst en ambachten apparatuur en benodigdheden, postorder | Arts and crafts equipment and supplies, mail order

Werken bij ANN VAN NIEUWENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN NIEUWENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN NIEUWENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN NIEUWENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KU Leuven

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

 • Polyvalent helper (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ASAP

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  je bent  een onmisbare schakel in het vlot verloop van zowel de opbouw, als afbouw van stages (podium), de repetities als de show/event zelf. .Je helpt bij het laden en lossen, assisteert de techniekers tijdens op- en afbouw, zorgt voor aankleding van de backstage, cateringinfrastructuur, je assisteert de podiumbouwers. Je laadt en lost, sorteert en bouwt mee aan podia, catwalks, tribunes en PA-torens tot op max 3m hoogte. Als tenthand bouw je mee, onder supervisie van je crew chief en de klant, span- en kadertenten. Van laden/lossen, tot plaatsing van vloeren , tentkaders en -zeilen tot afwerking en uitlichting van de binnendecoratie. Dit zijn losse opdrachten, dus wanneer je een extra centje wil verdienen is dit een leuke uitdaging.

 • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

 • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

  Regio: BOOM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

 • Boekhouder (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Registreren van alle inkomende facturen in SAP Uitvoeren van de nodige controles van facturen met en/of zonder bestelbon in overleg met de aankoop afdeling. Opmaken van en controle op uitgaande facturen in SAP Fungeren als aanspreekpunt voor interne en externe klanten en leveranciers Behandelen van de betalingsherinneringen Opvolgen van verschillende kosten in Excel Daarnaast word je mee ingeschakeld tijdens de maandelijkse closing voor het boeken van general ledger boekingen. Bij afwezigheid van collega's spring je in voor bepaalde taken zoals voorbereiding van intrastat en BTW aangifte. Ten slotte werk je mee aan ad hoc projecten.

 • Medewerker broodjeszaak tankstation (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: move interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Broodjes en snacks maken en verkopen * Leveringen ontvangen * Bestellingen maken * Ontbijt- en dessertkoeken maken * Klanten bedienen * Zorgen voor een nette en propere toonbank

 • HUISHOUDHULP VOOR LOVENDEGEM (LOVENDEGEM)

  Regio: LOVENDEGEM

  Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Lovendegem.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Moerkerke - Damme (DAMME)

  Regio: DAMME

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Jobstudent weekend restaurant (AARSELE)

  Regio: AARSELE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een mooie zaak in de regio van Tielt zijn wij op zoek naar een jobstudent (m/v). Je wordt ingeschakeld in de zaal en werkt op zaterdagavond en zondagmiddag. Wil je graag een centje bijverdienen en ga je graag met klanten om? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 • Bekister regio Turnhout (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Studentenjob

  Uitvoeren van diverse karweiwerken op de werven zodat deze correct, efficiënt en tijdig uitgevoerd zijn. - Zowel traditionele als systeembekisting - plaatsen van wapening - betoneren - PVC-riolering - Klein metselwerk in betonblokken/snelbouw

 • Bijlesgever/Coach voor ECONOMIE/BOEKHOUDEN (m/v) regio WIJNEGEM/SCHOTEN (UKKEL)

  Regio: UKKEL

  Bedrijf: My Sherpa

  Type: Studentenjob

  Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

 • Huishoudhulp (part-time/fulltime) (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: AMBY

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Tewerkstelling in de regio Hasselt - Kuringen - Stevoort - Diepenbeek - Herk-de-Stad

Zoek naar antwoorden van ANN VAN NIEUWENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN NIEUWENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN NIEUWENHOVE. Laat een reactie achter voor ANN VAN NIEUWENHOVE. ANN VAN NIEUWENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN NIEUWENHOVE. Leave a respond for ANN VAN NIEUWENHOVE. ANN VAN NIEUWENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN NIEUWENHOVE op de google maps. Adres en contacten ANN VAN NIEUWENHOVE
Location of ANN VAN NIEUWENHOVE on the google maps. Address and contacts of ANN VAN NIEUWENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN NIEUWENHOVE ANN VAN NIEUWENHOVE: BOUCHERIE STERCK | TV LIMBURG | GABRIEL CLARISSE | BUGA ANTWERPEN NV | Modeco BVBA

Other related companies as ANN VAN NIEUWENHOVE: BOUCHERIE STERCK | TV LIMBURG | GABRIEL CLARISSE | BUGA ANTWERPEN NV | Modeco BVBA

ANN VAN NIEUWENHOVE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN NIEUWENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237396240. Het bedrijf ANN VAN NIEUWENHOVE bevindt zich op het adres: AVENUE LOUISE 32B33; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 378,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 299,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN NIEUWENHOVE is Bosbouw, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN NIEUWENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN NIEUWENHOVE, openstaande posities, locatie van ANN VAN NIEUWENHOVE op de kaart.

ANN VAN NIEUWENHOVE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN NIEUWENHOVE, company assigned to the tax number BE04237396240. The company ANN VAN NIEUWENHOVE is located at the address: AVENUE LOUISE 32B33; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 378,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 299,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN NIEUWENHOVE is Forestry, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN NIEUWENHOVE is not available. You also can look at reviews of ANN VAN NIEUWENHOVE, open positions, location of ANN VAN NIEUWENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN NIEUWENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN NIEUWENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN NIEUWENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN NIEUWENHOVE, employees, financial statistics.