ANN VAN DER MAAT

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • ANN VAN DER MAAT

Contactgegevens ANN VAN DER MAAT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN DER MAAT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN DER MAAT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROOD KRUISSTRAAT 62; 2300; TURNHOUT, België

Telefoon (phone): 14428504 (+32-14428504) 14428504 (+32-14428504)

Fax (fax): +32 (87) 420-52-97 +32 (87) 420-52-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN DER MAAT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN DER MAAT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN DER MAAT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN DER MAAT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN DER MAAT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN DER MAAT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN DER MAAT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN DER MAAT
Products information ANN VAN DER MAAT

BTW identificatienummer (tax): BE05535705566
Ondernemingsnummer: 8860992431
Hoofdstad (capital): 141,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 718,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN DER MAAT
(Get full report from official database of BE for ANN VAN DER MAAT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN DER MAAT
Addition kinds of activities for ANN VAN DER MAAT

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
364100. Elektrische lampen | Electric lamps
491199. Elektrische diensten, niet inbegrepen | Electric services, nec
22819902. Gecombineerd garen, gesponnen | Combed yarn, spun
22960201. Koord voor het versterken van de industriële riem | Cord for reinforcing industrial belting
27520100. Offset- en fotolithografische drukwerk | Offset and photolithographic printing
32950104. Magnesiet, ruw: grond, gecalcineerd of verbrand | Magnesite, crude: ground, calcined, or dead-burned
36130204. Distributieuitkuttingen | Distribution cutouts
51599901. varkenshaar | Bristles
51930200. Bloemen en kwekerijvoorraad | Flowers and nursery stock

Werken bij ANN VAN DER MAAT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN DER MAAT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN DER MAAT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN DER MAAT. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Actief Construct Wetteren

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwbedrijf in Serskamp zijn we op zoek naar een: DAKDEKKER (M/V) Functie Voorbereiding op werkplaats Samen met collega's vertrekken naar bouwplaats / werf Dakbedekking vnl hellende daken * Dakpannen, leistenen, staalplaten, op maat brengen en plaatsen * De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten, roeflatten, daklatten) * Dakbedekkingselementen plaatsen: Dakpannen * Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen * Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen

 • Heftruckchauffeur (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ASAP OUDENAARDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een lader/losser met heftruckattest. Bij deze functie zal je vrachtwagens helpen laden en lossen met behulp van een heftruck0. Terwijl je dit doet blijf je natuurlijk waken over de kwaliteit van de goederen.

 • Operator Heftruck Impermo 2-ploegen (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP XL Essers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  - Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. - Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. - Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij  onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.

 • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulpen/poetshulpen met dienstencheques voor Sthep Care (zorg voor ouderen) - Bree/Bocholt (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp/ poetshulp/ schoonmaakster m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Vakantiestudent(e) (niet onderworpen) (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Studentenjob

  Nog op zoek naar wat extra centjes als jobstudent? Wij zoeken een jobstudent voor een horecazaak in Ichtegem. Je helpt met opdienen, afwas, opruimen,.... Je wordt zowel in de zaal als in de keuken ingezet. Je werkt op vrijdag en zaterdag van 19u tot rond 22u en op zondag van 12u tot 14u.

 • student verkoop (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: t-interim Oudenaarde

  Type: Studentenjob

  Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

 • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

 • Installateur en onderhoud sanitair (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een medewerker Installatie en Onderhoud sanitair / verwarming -Vervangen en controleren van ketels -Ventilatie plaatsen -Vloerverwarming plaatsen -Aansluiten leidingwerk -...

 • Allround dossierbeheerder / Fiduciary/ Regio Waregem (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: BLAKE & PARTNERS

  Type: Vaste Job

  Jouw takenpakket bestaat eruit: De volledige boekhouding A-Z van je eigen klantenbestand voor jouw rekening te nemen. De verschillende facetten van de boekhouding uit te voeren, waardoor je takenpakket ernorm afwisselend is. Je eigen klanten bij te staan in elke mogelijke levens-/bedrijfsfase. Na een korte inwerkfase en afhankelijk van jouw ambitie, ook de eindbesprekingen zelfstandig uit te voeren en je klanten te voorzien van fiscaal advies.

 • Bedelers bezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio ASSENEDE (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: BD MYSHOPI

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

 • Bachelor in de logopedie (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN DER MAAT in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN DER MAAT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN DER MAAT. Laat een reactie achter voor ANN VAN DER MAAT. ANN VAN DER MAAT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN DER MAAT. Leave a respond for ANN VAN DER MAAT. ANN VAN DER MAAT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN DER MAAT op de google maps. Adres en contacten ANN VAN DER MAAT
Location of ANN VAN DER MAAT on the google maps. Address and contacts of ANN VAN DER MAAT

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN DER MAAT ANN VAN DER MAAT: RESTAURANT TER STREEP | Master Info | DIRK MINGNEAU | Banneway (Le) | Longchamp Carrosserie

Other related companies as ANN VAN DER MAAT: RESTAURANT TER STREEP | Master Info | DIRK MINGNEAU | Banneway (Le) | Longchamp Carrosserie

ANN VAN DER MAAT is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN DER MAAT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05535705566. Het bedrijf ANN VAN DER MAAT bevindt zich op het adres: ROOD KRUISSTRAAT 62; 2300; TURNHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 141,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 718,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN DER MAAT is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN DER MAAT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN DER MAAT, openstaande posities, locatie van ANN VAN DER MAAT op de kaart.

ANN VAN DER MAAT is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN DER MAAT, company assigned to the tax number BE05535705566. The company ANN VAN DER MAAT is located at the address: ROOD KRUISSTRAAT 62; 2300; TURNHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 141,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 718,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN DER MAAT is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN DER MAAT is not available. You also can look at reviews of ANN VAN DER MAAT, open positions, location of ANN VAN DER MAAT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN DER MAAT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN DER MAAT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN DER MAAT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN DER MAAT, employees, financial statistics.