ANN VAN DE STEEN

Contactgegevens ANN VAN DE STEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN DE STEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN DE STEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 32BA; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53773635 (+32-53773635) 53773635 (+32-53773635)

Fax (fax): +32 (67) 450-96-81 +32 (67) 450-96-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN DE STEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN DE STEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN DE STEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN DE STEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN DE STEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN DE STEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN DE STEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN DE STEEN
Products information ANN VAN DE STEEN

BTW identificatienummer (tax): BE01210662841
Ondernemingsnummer: 8461364746
Hoofdstad (capital): 140,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 601,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN DE STEEN
(Get full report from official database of BE for ANN VAN DE STEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN DE STEEN
Addition kinds of activities for ANN VAN DE STEEN

344101. Vervaardigd constructiemetaal voor schepen | Fabricated structural metal for ships
864199. Civiele en sociale verenigingen, nv | Civic and social associations, nec
33310202. Billets (primair), koper | Billets (primary), copper
35630202. Robots voor industriële spuiten, schilderen, enz. | Robots for industrial spraying, painting, etc.
50230207. handdoeken | Towels

Werken bij ANN VAN DE STEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN DE STEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN DE STEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN DE STEEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Junior medewerker HR (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant een internationaal bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar een HR medewerker. Je zal instaan voor de planning van het personeel en gegevens ingeven in het uurregistratiesysteem, verder werk je ondersteunend voor de HR.

 • Heftruckchauffeur regio Gent gezocht (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je plaatst geproduceerde pallets in de buffer, voorziet de pallets van de juiste label. Je stockeert de gebufferde pallets. Je laadt de vrachtwagens. Je vult correct en nauwkeurig de documenten in.

 • HR Consultant m/v (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

 • Poederlakker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES TIELT - PITTEM - EGEM (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: ABC CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Ervaren medewerker dienstencheques voor schoonmaak bij mensen thuis. Deeltijds of voltijds. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne. U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen

 • Jobstudent orderpicker/inpakker (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: Konvert Interim Dendermonde

  Type: Studentenjob

  Voor een firma in de regio van Dendermonde zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent die tijdens het volgende academiejaar elke week één of twee dagen vrij heeft om te werken. In deze functie sta je in voor het algemeen onderhoud van het magazijn, maken van touwrolletjes, ... Kortom, een afwisselende en interessante functie! Ben jij de persoon die we zoeken, stuur dan snel jouw CV naar [email protected] of contacteer ons op 052/25.85.00.

 • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

 • Verkoopmedewerker (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: 4711 BRUGES

  Type: Studentenjob

  4711 is dé oudste Eau de Cologne ter wereld en opende haar eerste bijhuis in Brugge. Heb jij interesse in geuren, aromatherapy en hou je ook wel van wat geschiedenis, dan zal ons aanbod je interesseren. Voor 2 zaterdagen per maand kijken wij uit naar een enthousiaste persoon die graag omgaat met mensen - multiculturele mensen, dus je kan vlot verschillende talen spreken. Op zaterdag is de 4711 shop jouw verantwoordelijkheid dus we rekenen erop dat je vooral stipt en assertief bent, hands-on (met afwachten verkoop je immers niets), flexibel en vooral achter het merk 4711 staat. Ken je 4711 nog niet check dan zeker 4711.com of kom de geuren ontdekken in onze shop, gelegen op de Markt van Brugge (onder het Belfort en naast het Dali Museum). Dienstverband: Tijdelijk (November - December - Januari)

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • Mecanicien, tijdelijke functie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je werkt voor een bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van zelfwarmende/zelfkoelende verpakkingen. Voor de opbouw en montage van een machine zijn we op zoek naar een mecanicien die zich gedurende 1 a 2 maanden kan vrijmaken. Sta je mechanisch sterk in je schoenen? Lees je vlot technische plannen? Heb je eventueel voeling met pneumatica en/of hydraulica? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

Zoek naar antwoorden van ANN VAN DE STEEN in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN DE STEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN DE STEEN. Laat een reactie achter voor ANN VAN DE STEEN. ANN VAN DE STEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN DE STEEN. Leave a respond for ANN VAN DE STEEN. ANN VAN DE STEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN DE STEEN op de google maps. Adres en contacten ANN VAN DE STEEN
Location of ANN VAN DE STEEN on the google maps. Address and contacts of ANN VAN DE STEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN DE STEEN ANN VAN DE STEEN: FUNDP-D?PART. DE G?OLOGIE | E. HERREGODTS | PANIER AUX MILLE SENTEURS | Guiot | Salle de Vente Roth

Other related companies as ANN VAN DE STEEN: FUNDP-D?PART. DE G?OLOGIE | E. HERREGODTS | PANIER AUX MILLE SENTEURS | Guiot | Salle de Vente Roth

ANN VAN DE STEEN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN DE STEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01210662841. Het bedrijf ANN VAN DE STEEN bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 32BA; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 140,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 601,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN DE STEEN is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN DE STEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN DE STEEN, openstaande posities, locatie van ANN VAN DE STEEN op de kaart.

ANN VAN DE STEEN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN DE STEEN, company assigned to the tax number BE01210662841. The company ANN VAN DE STEEN is located at the address: LEOPOLDLAAN 32BA; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 140,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 601,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN DE STEEN is National Security and International Affairs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN DE STEEN is not available. You also can look at reviews of ANN VAN DE STEEN, open positions, location of ANN VAN DE STEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN DE STEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN DE STEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN DE STEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN DE STEEN, employees, financial statistics.