ANN VAN BADEN

Particuliere bedrijvencommunicatie • ANN VAN BADEN
Private companiesCommunications • ANN VAN BADEN

Contactgegevens ANN VAN BADEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN VAN BADEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN VAN BADEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MELLINETPLEIN 8; 2600; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32036262 32036262

Fax (fax): +32 (11) 211-65-19 +32 (11) 211-65-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN VAN BADEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN VAN BADEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN VAN BADEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN VAN BADEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN VAN BADEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN VAN BADEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN VAN BADEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN VAN BADEN
Products information ANN VAN BADEN

BTW identificatienummer (tax): BE09896728515
Ondernemingsnummer: 8464935302
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 870,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN VAN BADEN
(Get full report from official database of BE for ANN VAN BADEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN VAN BADEN
Addition kinds of activities for ANN VAN BADEN

329205. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
769902. Tank reparatie en schoonmaakdiensten | Tank repair and cleaning services
20240300. Nondairy gebaseerde bevroren desserts | Nondairy based frozen desserts
23920400. Tafellakens en tafelinstellingen | Tablecloths and table settings

Werken bij ANN VAN BADEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN VAN BADEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN VAN BADEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN VAN BADEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Dakwerker - Onmiddelijke opstart (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U bent gemotiveerd om te werken en hebt een echte "hands-on" mentaliteit U bent een persoon met ambitie die zich nog wil bewijzen indien nodig. U heeft een vechtersmentaliteit. De opstarturen liggen tussen 6u en 7u 's morgens en vormen geen probleem voor u.

 • Onderhoudstechnieker (BOCHOLT)

  Regio: BOCHOLT

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker. Je takenpakket bestaat uit: - Onderhoud aan de machines - Mechanisch onderhoud - Elektrisch onderhoud - Storingen oplossen

 • BEDIENDE INTERNAL SALES (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio, dat instaat voor productie van dak- en wandprofielen zijn wij op zoek naar een bediende Internal Sales. Jouw takenpakket: - Je staat in voor het onthaal en de bediening van klanten. - Je verstrekt de nodige technische informatie over producten. - Je maakt offertes op basis van de vraag van de klant.

 • ONDERHOUDS TECHNICUS CENTRALE VERWARMING (ERPS-KWERPS)

  Regio: ERPS-KWERPS

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de herstellingen van sanitaire-, gas- en stookolie installaties bij onze klanten. Je zorgt voor een correcte rapportage van de uitgevoerde werken. Onze klant plaatst hoofdzakelijk CV- en sanitaire installaties bij particulieren in de omgeving van Kortenberg. Je bent klantvriendelijk en staat in voor het bewaken van kwaliteit van de afgeleverde werken.

 • Pistoolspuiter (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, berekent, produceert en levert staalconstructies op maat. Zij beschikken over een hoogwaardig machinepark welke voldoet aan de laatste technische vereisten. Voor hen zijn we op zoek naar een pistoolspuiter voor het spuiten (natlak) van metalen constructies op basis van luchtdruk en een verfpomp. Hier komt beperkt ook administratie bij. Zo dien je dagelijks een oplijsting te maken van de afgewerkte producten en het verfverbruik van die dag.

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Godveerdegem (GODVEERDEGEM)

  Regio: GODVEERDEGEM

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Bevel (BEVEL)

  Regio: BEVEL

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • STUDENTENJOB (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Hays Response Zaventem

  Type: Studentenjob

  * Machelen * Nederlands, Frans * Automotive sector Voor onze klant in Machelen is Hays Response op zoek naar een student dat tijdens het jaar beschikbaar is of minstens 1 week in de kerstvakantie. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde student om hun team te versterken. Als student ben je verantwoordelijk voor een breed administratief pakket. Je zal het departement op verschillende vlakken ondersteunen, zoals het invoeren van gegevens of het klasseren van dossiers. Bovendien zal je soms ingeschakeld worden bij de receptie van chauffeurs.

 • tuinonderhoud (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: LC & DV

  Type: Studentenjob

  je zal een paar uur per week een tuin onderhouden, gras maaien, onkruid verwijderen, snoeien, opruimen, bladeren verwijderen.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: CLEANDIENST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

 • Freelance Accountant (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van ANN VAN BADEN in sociale netwerken
Look for responds of ANN VAN BADEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN VAN BADEN. Laat een reactie achter voor ANN VAN BADEN. ANN VAN BADEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN VAN BADEN. Leave a respond for ANN VAN BADEN. ANN VAN BADEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN VAN BADEN op de google maps. Adres en contacten ANN VAN BADEN
Location of ANN VAN BADEN on the google maps. Address and contacts of ANN VAN BADEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN VAN BADEN ANN VAN BADEN: Bleumers H Etn | F.G. CARS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | P. DOUREE | VCLB RIJKSCENTRUM

Other related companies as ANN VAN BADEN: Bleumers H Etn | F.G. CARS | VRIJE KLEUTERSCHOOL | P. DOUREE | VCLB RIJKSCENTRUM

ANN VAN BADEN is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN VAN BADEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09896728515. Het bedrijf ANN VAN BADEN bevindt zich op het adres: MELLINETPLEIN 8; 2600; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 870,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN VAN BADEN is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN VAN BADEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN VAN BADEN, openstaande posities, locatie van ANN VAN BADEN op de kaart.

ANN VAN BADEN is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN VAN BADEN, company assigned to the tax number BE09896728515. The company ANN VAN BADEN is located at the address: MELLINETPLEIN 8; 2600; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 870,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN VAN BADEN is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN VAN BADEN is not available. You also can look at reviews of ANN VAN BADEN, open positions, location of ANN VAN BADEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN VAN BADEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN VAN BADEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN VAN BADEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN VAN BADEN, employees, financial statistics.