ANN SWINNEN

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • ANN SWINNEN
Private companiesReal Estate • ANN SWINNEN

Contactgegevens ANN SWINNEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN SWINNEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN SWINNEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): FRANS HALSVEST 33B1; 2800; MECHELEN, België

Telefoon (phone): 15212420 (+32-15212420) 15212420 (+32-15212420)

Fax (fax): +32 (4) 679-49-78 +32 (4) 679-49-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN SWINNEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN SWINNEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN SWINNEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN SWINNEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN SWINNEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN SWINNEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN SWINNEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN SWINNEN
Products information ANN SWINNEN

BTW identificatienummer (tax): BE05504119873
Ondernemingsnummer: 4475524902
Hoofdstad (capital): 230,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN SWINNEN
(Get full report from official database of BE for ANN SWINNEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN SWINNEN
Addition kinds of activities for ANN SWINNEN

282400. Organische vezels, noncellulosic | Organic fibers, noncellulosic
13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
20389902. Dinners, bevroren en verpakt | Dinners, frozen and packaged
31439903. Orthopedische schoenen, mannen | Orthopedic shoes, men's
51690202. aërosolen | Aerosols
72160000. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs

Werken bij ANN SWINNEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN SWINNEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN SWINNEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN SWINNEN. Looking for open vacancies in other companies

 • POSTSORTEERDERS GEZOCHT EINDEJAARSPERIODE 7291053 / 224 C (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: MANPOWER Onsite BPost Gent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In een sorteercentrum komen alle brieven en pakketten samen om vervolgens hun weg te vinden naar de juiste bestemming. Sorteerders verwerken in het centrum alle brieven en pakketten, die vervolgens door hun collega's naar lokale mailcenters en andere sorteercentra worden gevoerd. . Je sorteert verschillende soorten brieven en pakketten met de hand, maar ook met behulp van een machine (sorteermachines en scanners). Je hebt oog voor orde en nauwkeurigheid. Je werkt in vaste ploegen: elk sorteercentrum kent een ochtend-, middag- en nachtshift.

 • Assistent ploegbaas (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP EVERGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als assistent van de ploegbaas ben je verantwoordelijk voor volgende taken: - Planningen opmaken - Team van operatoren aansturen - Opvangen van het verlof van ploegbazen - Processen opvolgen en verbeteringen voorstellen

 • Vacature Gevelwerker Brugge (ASSEBROEK)

  Regio: ASSEBROEK

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Gevelreiniging, onderhoud, stralen + gommen, kleine metselwerken, uithakken + voegen, kaleien, scheurherstel, natuursteenherstel, ...

 • BAKKERSHULP NACHT BRUGGE (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als bakkershulp nacht Brugge : werk start je om 19/20u. ervaring in de bakkerij is een pluspunt willen werken is een must ben je bereid full-time of part-time te werken

 • Sinterklaas en zwarte piet gezocht! (Sint-Niklaas) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Heb jij altijd al je stoute schoenen willen aantrekken en in de huid van Sinterklaas of Zwarte Piet willen kruipen? Heb je de nodige affiniteit met kinderen? Dan ben jij diegene die wij zoeken!

 • Host/hostesses en promoteam (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

  Type: Studentenjob

  Jij bent hét uithangbord voor diverse topmerken! Je straalt de hele dag door en bent heel flexibel ingesteld... (Wij zoeken geen studenten die enkel tijdens de vakanties willen werken! Enkel kandidaten die het hele jaar door beschikbaar zijn komen in aanmerking!) Wij van BC Hospitality Services geloven in een open communicatie waarbij zowel de klanten als de werknemers op de eerste plaats staan. Door deze persoonlijke aanpak word je niet als een nummer behandeld, maar als een medewerker van ons team! Onthaal, vestiairebeheer, flyering en demonstraties zijn slechts enkele voorbeelden van het uitgebreide takenpakket. Ben jij enkele dagen in de werkweek (maandag-vrijdag) vrij en schrikt weekendwerk je niet af? Heb je een rijbewijs + wagen ter beschikking? Solliciteer dan nu! Sollicitaties moeten verstuurd worden via het online sollicitatieformulier. Stuur zeker je CV + enkele recente foto's. Anders kunnen we je kandidatuur niet behandelen.

 • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

 • Service Advisor = Aftersales Engineer + Logistiek Medewerker (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: GARAGE CARROSSERIE SCHOKKAERT

  Type: Vaste Job

  Wij zijn een Garage-Carrosserie, omgeving Ninove en zijn op zoek naar een Service Advisor. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor klanten die hun auto voor reparatie of keuring achterlaten. Je informeert op klantvriendelijke en servicegerichte wijze de klant over de reparatie- en onderhoudswerkzaamheden met de daarbij horende kosten. Vervolgens geef je nauwgezet deze instructies door aan de monteurs. Je coördineert, stuurt en bewaakt de werkplaatsverrichtingen. Niet alleen dien je dus te beschikken over de nodige technische kennis, maar ook over de sociale skills om met klanten om te gaan.

 • Test Engineer (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

 • Beheerder Onderschrijver BOAR (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: WinBee HRC

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een groot verzekeringsbedrijf, zijn we op zoek naar verschillende kandidaten voor Beheerder Onderschrijver BOAR functie te Brussel. Hoofdactiviteiten: Onderschrijving • Analyseert en aanvaardt de risico’s binnen het kader van de gedelegeerde onderschrijvingsbevoegdheden • Bepaalt de verzekeringsvoorwaarden (dekking, premie, vrijstelling...) en brengt offertes uit • Staat in voor de opvolging, de controle en het toezicht op verzekeringscontracten (preventie, verzekeringsvoorwaarden, schadestatistiek) • Valideert de nieuwe zaken via ProLink.NG • Moedigt de makelaar proactief aan om Prolink NG/ Prolink.NET, de mandaten (productiebevoegdheden) te gebruiken Beheer • Staat in voor de administratieve en technische voorbereiding en de opmaak van het verzekeringscontract en zijn bijvoegsels • Verricht beheersdaden met betrekking tot verzekeringscontracten • Neemt actief deel aan tests ter voorbereiding van de introductie van nieuwe programma’s, processen etc… • Genereert ideeën om doelstellingen te kunnen bereiken • Beheer van de mailboxen van de betrokken diensten (NL/FR)

 • Klinisch Psycholoog volwassenen Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid om te werken in de vestiging Brussel van Faresa • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Borgloon)

  Regio: Regio Borgloon

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

Zoek naar antwoorden van ANN SWINNEN in sociale netwerken
Look for responds of ANN SWINNEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN SWINNEN. Laat een reactie achter voor ANN SWINNEN. ANN SWINNEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN SWINNEN. Leave a respond for ANN SWINNEN. ANN SWINNEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN SWINNEN op de google maps. Adres en contacten ANN SWINNEN
Location of ANN SWINNEN on the google maps. Address and contacts of ANN SWINNEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN SWINNEN ANN SWINNEN: BACOB | HUIS FLORIADE | Universal Technologie SA | GILBERTE GHISLAIN | Bon Coin (Au)

Other related companies as ANN SWINNEN: BACOB | HUIS FLORIADE | Universal Technologie SA | GILBERTE GHISLAIN | Bon Coin (Au)

ANN SWINNEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN SWINNEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05504119873. Het bedrijf ANN SWINNEN bevindt zich op het adres: FRANS HALSVEST 33B1; 2800; MECHELEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 230,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 589,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
De hoofdactiviteit van ANN SWINNEN is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN SWINNEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN SWINNEN, openstaande posities, locatie van ANN SWINNEN op de kaart.

ANN SWINNEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN SWINNEN, company assigned to the tax number BE05504119873. The company ANN SWINNEN is located at the address: FRANS HALSVEST 33B1; 2800; MECHELEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 230,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 589,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale..
The main activity of ANN SWINNEN is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN SWINNEN is not available. You also can look at reviews of ANN SWINNEN, open positions, location of ANN SWINNEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN SWINNEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN SWINNEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN SWINNEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN SWINNEN, employees, financial statistics.