ANN STRUYF

Contactgegevens ANN STRUYF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN STRUYF: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN STRUYF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSEBAAN 96; 2580; PUTTE, België

Telefoon (phone): 15754600 (+32-15754600) 15754600 (+32-15754600)

Fax (fax): +32 (82) 859-23-16 +32 (82) 859-23-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN STRUYF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN STRUYF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN STRUYF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN STRUYF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN STRUYF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN STRUYF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN STRUYF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN STRUYF
Products information ANN STRUYF

BTW identificatienummer (tax): BE08393249511
Ondernemingsnummer: 1316680908
Hoofdstad (capital): 697,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 811,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN STRUYF
(Get full report from official database of BE for ANN STRUYF)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN STRUYF
Addition kinds of activities for ANN STRUYF

359999. Industriële machines, nec, nec | Industrial machinery, nec, nec
01799903. Kokosnoot | Coconut grove
07520301. Diensten tonen, dieren- en dierenspecialiteiten | Showing services, pet and animal specialties
22980306. Slings, touw | Slings, rope
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
34849902. Pistolen (vuurwapens) of pistooldelen, 30 mm. | Guns (firearms) or gun parts, 30 mm. and below
39449912. Verf sets, kinderen | Paint sets, children's
50130201. Apparatuur voor auto-service station | Automobile service station equipment
50639902. Zaklampen | Flashlights

Werken bij ANN STRUYF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN STRUYF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN STRUYF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN STRUYF. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende weeglokaal (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: Konvert Interim Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van de grootste leveranciers van bakkerijgrondstoffen in Europa, zijn wij op zoek naar een bediende weeglokaal! Je registreert en ontvangt bezoekers, leveranciers en chauffeurs. Je verzorgt volgende administratieve taken: - registratie in SAP van alle inkomende goederen en leveranciers - afboeking van contracten - afdruk van CMR documenten

 • Meewerkend chauffeur C/CE (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio EKE zijn we op zoek naar een arbeider met rijbewijs C. Je zal ingezet worden voor werken op de openbare weg en meer specifiek het aanbrengen van wegmarkeringen. Je houdt ervan om dagelijks in de buitenlucht te werken. Je werkt graag samen met collega's en leert van hen de knepen van het vak.

 • Restaurateur monumenten (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Ranst zijn wij op zoek naar een RESTAURATEUR MONUMENTEN (M/V). 

 • Administratief commercieel bediende Gas en Elektriciteit Groepsaankoop (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen zoekt Adecco een Administratief commercieel bediende om dit project mee in goede banen te leiden M/V. Je staat in voor de organisatie van het provinciaal loket en voor de ondersteuning van de gemeentelijke loketten in het kader van de 8ste groepsaankoop groene stroom en aardgas van de Provincie West-Vlaanderen. De inschrijvingen en acceptaties verlopen zo veel mogelijk digitaal. Sommige burgers beschikken echter niet over internet, hebben hulp nodig bij het lezen van hun energiefactuur of bij het interpreteren van hun besparingsresultaat. Deze mensen kunnen terecht bij een medewerker van hun gemeente of Provincie die hen persoonlijk begeleidt. Bijna alle gemeenten richten zo'n loket in. Ook de Provincie zelf houdt een loket open. Naast de gemeentelijke loketten krijgen ook OCMW's, lokale en intergemeentelijke woonwinkels en energiehuizen de vraag om mee te werken aan de groepsaankoop. Taakinhoud: Je helpt burgers persoonlijk via het provinciaal loket om hun inschrijving of acceptatie in orde te brengen Je staat in voor de correcte verwerking van het dossier Je belt de burgers op wanneer hun gegevens niet volledig zijn Je bent het eerste aanspreekpunt voor de loketten wanneer ze vragen of problemen hebben (zowel telefonisch als via e-mail) Je helpt aan de voorbereiding van nieuwsbrieven, handleidingen en ander communicatiemateriaal voor gemeentelijke loketten Je zorgt voor de logistieke organisatie van infosessie(s) voor loketten Je werkt actief mee aan de evaluatie van de campagne door de gemeentes

 • Customer Service Specialist (m/v) 1286433 (LAKEN (BRUSSEL-STAD))

  Regio: LAKEN (BRUSSEL-STAD)

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Customer Care Specialist sta je in voor een gevarieerd takenpakket. Enerzijds ga je ondersteuning bieden aan de accountmanagers en anderzijds aan de klanten. - Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van een klantenportefeuille in België en Luxemburg; - Je bent volledig zelfstandig en kan de juiste klemtoon leggen op de nog te ondernemen actiepunten binnen je portefeuille en dit zowel naar binnen –en buitendienst, maar ook naar de klanten; - Je staat de klanten bij in geval van vragen of opmerkingen per telefoon en e-mail en neemt autonoom de juiste “call to action”; - Je onderhoudt nauwe contacten met het salesteam en de verschillende afdelingen binnen Professional; - Je maakt zelfstandig offertes/presentaties en controleert contracten op maat van de klant/prospect ; - Je staat in voor het opmaken/beheren van raamcontracten in nauw overleg met de National Account Manager; - Je staat in voor de communicatie naar klanten aangaande promo’s en assortimentswijzigingen; - Je bent verantwoordelijk voor het beheer van het netwerk (digitale data en informatie klant); - Je bent back-up voor de andere collega’s binnen de afdeling.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Koninksem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: Care

  Type: Studentenjob

  Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

 • STUDENT VERKOPER JACK & JONES Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  JACK & JONES OOSTENDE IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van JACK & JONES? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: • Service is bij JACK & JONES prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je maakt de klanten wegwijs in de verschillende collecties, je geeft hen styling advies op maat en informeert hen over de verschillende producten, fittings en materialen; • Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; • Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); • Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; • Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

 • Jobstudent: Junior Recruiter (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: MONITOR

  Type: Studentenjob

  Monitor Personeelsadvies, met kantoren te Wijnegem, Hasselt en Gent, is gespecialiseerd in HR Consultancy. Monitor legt zich reeds meer dan 15 jaar toe op werving en selectie van hooggekwalificeerd personeel, maar evenzeer op assessment en development, alsook HR projecten voor een brede waaier aan bedrijven en openbare besturen in België en daarbuiten. Als gezond en groeiend bedrijf bieden we steeds opnieuw een grote toegevoegde waarde door onze focus op kwaliteit, service, flexibiliteit en ondernemerschap. Monitor Personeelsadvies staat garant voor een objectieve, integere en no-nonsense aanpak. “Wie zoekt die vindt” is het motto in onze wervingsactiviteit. Onze klanten rekenen op Monitor om hun vacatures in te vullen. Onze specialisatie is om voor elke uitdaging in de arbeidsmarkt een gepaste oplossing te vinden. Voor meer info surf naar www.monitor.be of neem een kijkje achter de schermen via onze facebookpagina. Momenteel zoeken wij ter versterking van het team te Wijnegem een enthousiaste, vlotte m/v: Jobstudent - Junior Recruiter Je wordt ingeschakeld in lopende werving- en selectieopdrachten en biedt hierbij ondersteuning aan onze consultants. Je reikt hen interessante profielen aan door gerichte kandidaatsearches via verschillende kanalen en een eerste telefonische screening. Gedurende max 475 uren tijdens het academiejaar kom je ons versterken. Deze dagen zijn in te vullen van maandag tot donderdag tussen 13u en 19u.

 • STORINGSTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: MAXICON

  Type: Vaste Job

  Heb jij het inzicht om technische verbeteringen aan te brengen bij verschillende machineparken om zo het rendement te verhogen, maar ben je niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken? Wil je hiernaast ook nog een jonge en dynamische werkgever? Dan ben je bij Maxicon aan het juiste adres! Wij zoek een storingstechnieker dat zal instaan voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

 • Onderhoudstechnieker (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een basiskennis elektriciteit, pneumatica, verbrandingsmotoren en elektronica? Stel je dan kandidaat om als onderhoudstechnieker aan de slag te gaan bij onze klant, een vooraanstaand bedrijf uit Heusden-Zolder (maar met meerdere nationale en internationale vestigingen) dat actief is in de wegenbouw. Je zult er instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan machines.

Zoek naar antwoorden van ANN STRUYF in sociale netwerken
Look for responds of ANN STRUYF in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN STRUYF. Laat een reactie achter voor ANN STRUYF. ANN STRUYF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN STRUYF. Leave a respond for ANN STRUYF. ANN STRUYF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN STRUYF op de google maps. Adres en contacten ANN STRUYF
Location of ANN STRUYF on the google maps. Address and contacts of ANN STRUYF

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN STRUYF ANN STRUYF: GROEP ARGENTA | W. VERREYKEN | Community Help Service | FA. DELMOTTE | Faes (Huis)

Other related companies as ANN STRUYF: GROEP ARGENTA | W. VERREYKEN | Community Help Service | FA. DELMOTTE | Faes (Huis)

ANN STRUYF is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN STRUYF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08393249511. Het bedrijf ANN STRUYF bevindt zich op het adres: LEUVENSEBAAN 96; 2580; PUTTE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 697,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 811,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN STRUYF is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN STRUYF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN STRUYF, openstaande posities, locatie van ANN STRUYF op de kaart.

ANN STRUYF is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN STRUYF, company assigned to the tax number BE08393249511. The company ANN STRUYF is located at the address: LEUVENSEBAAN 96; 2580; PUTTE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 697,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 811,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN STRUYF is Automotive Repair, Services and Parking, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN STRUYF is not available. You also can look at reviews of ANN STRUYF, open positions, location of ANN STRUYF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN STRUYF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN STRUYF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN STRUYF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN STRUYF, employees, financial statistics.