Community Help Service

Contactgegevens Community Help Service: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Community Help Service: address, phone, fax, email, website, opening hours

Community Help Service

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Georges 102 Box 20; 1050; Bruxelles (Ixelles), België

Telefoon (phone): 02 647 67 80; 02 648 14 18 (+32-02 647 67 80; 02 648 14 18) 02 647 67 80; 02 648 14 18 (+32-02 647 67 80; 02 648 14 18)

Fax (fax): 02 646 72 73 (+32-02 646 72 73) 02 646 72 73 (+32-02 646 72 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Community Help Service: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Community Help Service"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Community Help Service"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Community Help Service, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Community Help Service. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Community Help Service, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Community Help Service. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Community Help Service
Products information Community Help Service

BTW identificatienummer (tax): BE03251922607
Ondernemingsnummer: 4816101074
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 435,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Community Help Service zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Community Help Service
(Get full report from official database of BE for Community Help Service)

Aanvulling soorten activiteiten voor Community Help Service
Addition kinds of activities for Community Help Service

0723. Crop voorbereiding diensten voor de markt | Crop preparation services for market
28349907. Poeders, farmaceutisch | Powders, pharmaceutical
34429901. Bewaar fronts, geprefabriceerde, metaal | Store fronts, prefabricated, metal
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
42260200. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
50919906. Go-carts | Go-carts
79991603. Toeristengids | Tourist guide
80110524. Vruchtbaarheidsspecialist, arts | Fertility specialist, physician

Werken bij Community Help Service: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Community Help Service: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Community Help Service. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Community Help Service. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur ventilatie (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ziekenhuizen, scholen, overheidsgebouwen,.... waar veel mensen samen komen is een goede luchtventilatie uitermate belangrijk. Voor een bedrijf gespecialiseerd in luchtbehandeling zijn we op zoek naar monteurs. Samen met uw ploegverantwoordelijke vertrek je vanop het depot naar de werf. Via verschillende plannen kan je zien hoe de ventilatiekanalen geplaatst moeten worden. Zwaar werk schrikt je niet af! Ventilatiekanalen worden meestal op het plafond geplaatst waardoor er vaak boven het hoofd moet gewerkt worden.

  • Medewerker bloementeelt (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jou taken zijn vrij gevarieerd. Het betreft alle werkzaamheden in de bloementeelt: * inpotten, verpotten * opkuiswerkzaamheden * bestellingen klaarzetten * stekjes steken *...

  • Huishoudelijke hulp Wilrijk - Aartselaar (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor enkele belangrijke klanten waar je meerdere dagen werkt, hebben we 2 zeer degelijke huishoudelijke hulpen nodig. Het aantal werkuren is onderling overeen te komen volgens privé en werkaanbod. Een combinatie van werkposten is mogelijk gaande van 15u contract tot 35u contract. Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • JOBSTUDENTEN ZAAL (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

    Type: Studentenjob

    Periode: weekends en vakantieperiodes Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerkers voor de bediening van onze klanten. U neemt de bestelling op, serveert gerechten en dranken en ontvangt ook geld. Interesse? Solliciteer snel.

  • Bijlesgever chemie (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student - Bakkerij Zwijnaarde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste student die in het weekend en/of op woensdagnamiddag kan bijspringen in een bakkerij in Zwijnaarde. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren.

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Ambitieuze Support Engineer (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Anankei

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd bedrijf met vestigingen regio Brussel en Antwerpen zoeken wij een Support Engineer met veel zin om bij te leren en te groeien! Naargelang jouw ervaring neem je in eerste instantie 1st - 2nd en/of 3rd line verantwoordelijkheden op, met oog hier in te groeien. Je krijgt dan ook de nodige opleiding om jezelf te kunnen ontwikkelen. Een leergierige geest die veel informatie kan verwerken zit hier zeker op zijn plaats. Technisch vereiste kennis: - Windows 10 - Basiskennis Apple Mac OS - Kennis van Adobe - Kennis van Quark Express en Indesign? Dat is mooi meegenomen! Zo neen, als ambitieuze ziel krijg je dit wel snel in de vingers...

  • Zelfstandig afgevaardigde (regio Limburg) (KRAAINEM)

    Regio: KRAAINEM

    Bedrijf: MAUEN P.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een bedrijf dat zich hoofdzakelijk bezig houdt met schuldinvorderingen voor kredietverzekeraars. Wij zijn officieel lid van het BVI. Categorie van het beroep: Betwiste zaken Je functie: Huisbezoeken uitvoeren zowel bij particulieren als bij bedrijven om een minnelijke schikking te treffen in verband met openstaande schuldvorderingen.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Gooik/St. Pieters-Leeuw/Lennik) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, woon- en zorgcentra regio Gooik - Lennik, zoeken wij verpleegkundigen. Dit voornamelijk op interimbasis - enerzijds langere opdrachten, anderzijds korte, losse (vervangings)opdrachten. Ook bijwerken (naast een vaste job) kan een optie zijn. Heb jij tijd en zin om af en toe in het woonzorgcentrum te werken? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! Je kiest zelf of je de voorkeur geeft aan vroegdiensten, laatdiensten, weekends en wanneer je wenst te werken.

  • Psycholoog / Psychologe (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van cliënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: burnout-opvolging angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van Community Help Service in sociale netwerken
Look for responds of Community Help Service in social networks

Lees alle opmerkingen voor Community Help Service. Laat een reactie achter voor Community Help Service. Community Help Service bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Community Help Service. Leave a respond for Community Help Service. Community Help Service on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Community Help Service op de google maps. Adres en contacten Community Help Service
Location of Community Help Service on the google maps. Address and contacts of Community Help Service

Andere gerelateerde bedrijven als come Community Help Service Community Help Service: LION (LE) DROGUERIE-BILLIET | HENRI FONTAINE | De Bruycker M | Wilann BVBA | STUDIO PINON

Other related companies as Community Help Service: LION (LE) DROGUERIE-BILLIET | HENRI FONTAINE | De Bruycker M | Wilann BVBA | STUDIO PINON

Community Help Service is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Community Help Service, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251922607. Het bedrijf Community Help Service bevindt zich op het adres: Rue Saint-Georges 102 Box 20; 1050; Bruxelles (Ixelles). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 435,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in Community Help Service zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Community Help Service is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Community Help Service is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Community Help Service, openstaande posities, locatie van Community Help Service op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Community Help Service is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Community Help Service, company assigned to the tax number BE03251922607. The company Community Help Service is located at the address: Rue Saint-Georges 102 Box 20; 1050; Bruxelles (Ixelles). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 435,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health centers. Products created in Community Help Service were not found.
The main activity of Community Help Service is Automotive Repair, Services and Parking, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Community Help Service is not available. You also can look at reviews of Community Help Service, open positions, location of Community Help Service on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Community Help Service, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Community Help Service, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Community Help Service, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Community Help Service, employees, financial statistics.