ANN SCHRIJVERS

Contactgegevens ANN SCHRIJVERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN SCHRIJVERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN SCHRIJVERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWSTRAAT 21; 3665; AS, België

Telefoon (phone): 89656868 (+32-89656868) 89656868 (+32-89656868)

Fax (fax): +32 (55) 312-60-19 +32 (55) 312-60-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN SCHRIJVERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN SCHRIJVERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN SCHRIJVERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN SCHRIJVERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN SCHRIJVERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN SCHRIJVERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN SCHRIJVERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN SCHRIJVERS
Products information ANN SCHRIJVERS

BTW identificatienummer (tax): BE04891357421
Ondernemingsnummer: 5797454833
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 807,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN SCHRIJVERS
(Get full report from official database of BE for ANN SCHRIJVERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN SCHRIJVERS
Addition kinds of activities for ANN SCHRIJVERS

242603. Voorraden: pistool, handvat, voertuig, enz. | Stocks: gun, handle, vehicle, etc.
598499. Liquefied petroleumgas dealers, nec | Liquefied petroleum gas dealers, nec
26799905. Pin kaartjes, papier: gemaakt van gekocht papier | Pin tickets, paper: made from purchased paper
27529902. Modeplaten, gelithografeerd | Fashion plates, lithographed
28699927. siliconen | Silicones
79990205. Miniatuur golfbaan operatie | Miniature golf course operation
96119902. Economisch ontwikkelingsbureau, overheid | Economic development agency, government

Werken bij ANN SCHRIJVERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN SCHRIJVERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN SCHRIJVERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN SCHRIJVERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent tussen 5u en 6u30 op de depot. Eenmaal daar bekijk je de planning en vertrek je met je collega’s naar de werf om van start te gaan. Radio aan, thermos erbij en hops! Wat houdt jouw takenpakket juist in? - Materialen voor lage spanning plaatsen en aansluiten (schakelaars, stopcontacten, …) - De elektrische installatie in werking stellen en controles uitvoeren - De kabels van industriële elektrische uitrusting aansluiten op machines, verlichtingspunten of stopcontacten - Tracés realiseren voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dichtplamuren, …) - Een industriële elektriciteitskast plaatsen en uitrusten - Opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen plaatsen

 • Heftruckchauffeur (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je neemt geproduceerde palletten van de rollenband. - Je controleert de palletten en plaatst ze in de buffer. - Je voorziet de palletten van het juiste label. - Je meldt aan de vrachwagenchauffeur de plaats van laden. - Je laadt de wagens volgens de pickinglijst. - Nadat de vrachtwagenchauffeur zijn palletten afgeriemd heeft, overhandig je de documenten aan de chauffeur.

 • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

 • Werken als huishoudhulp regio Westerlo? Kies voor Domestic Services! (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

  Regio: AFFLIGEM

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

 • Jobstudent verkoopsmedewerker (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Als medewerker verkoop m/v vervul je in je filiaal een belangrijke rol. 1. Omgaan met goederen Presentatie Het is je taak om ervoor te zorgen dat de winkel er steeds netjes, proper en verzorgd uitziet. Naast een degelijk dagelijks onderhoud, zorg je ervoor dat de binnenkomende en uitgaande zendingen op de juiste manier verwerkt worden. Als verkoopster ben je verantwoordelijk voor de presentatie van de goederen in het filiaal, het aanvullen, het spiegelen, het uitzetten van het actieplan. Je doet dit in onderling overleg met je collega's en onder direct toezicht en op aanwijzen van de filiaalmanager. Door deze taken krijg je een goed beeld van hoeveel er verkocht wordt, hoe regelmatig er besteld wordt, zodat je spoedig in staat zal zijn zelf op vraag van de filiaalmanager bestellingen te plaatsen bij de leveranciers. 2. Advies en kassa Klanten zullen beroep op je doen voor informatie over producten en hun toepassingen. We rekenen erop dat je dit op een vriendelijke, hulpvaardige manier doet en tevens je productkennis steeds verder opbouwt door ervaring en interesse. Het met zorg inpakken of verpakken van de goederen en een vriendelijke "dank je wel en tot weerziens" met de glimlach, maken daar deel van uit. 3. Administratie Naarmate je langer werkzaam bent zal je ook meer en meer betrokken worden bij de administratieve taken in het filiaal. Onder het motto "iedere medewerker kent iedere taak" zullen je collega's je inwijden in de administratie. Zo zal je kunnen instaan voor de kassa-opmaak en het invullen van het kasboek en het dagontvangstenboek, naast andere af te handelen taken van organisatie en administratie. Het is bovendien de taak van iedereen in het filiaal om erop toe te zien dat de filiaalbenodigdheden voldoende voorradig zijn. 4. Ploeg vormen Het is belangrijk om samen met je collega's en je filiaalmanager een sterke ploeg te vormen: kunnen rekenen en steunen op elkaar om zoveel mogelijk voldoening te halen uit je job, rekening houdend met elkaars kwaliteiten en minder sterke eigenschappen.

 • Jobstudenten februari en april Mystery Shopping (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Ben jij 15 of 16 jaar in 2018 en wil je graag werken in de periode van maandag 04/02/19 tot en met zaterdag 02/03/19 en/of van maandag 01/04/19 tot en met zaterdag 27/04/19? Dan hebben wij DE studentenjob voor jou! Als mystery shopper zal je aan de hand van een voorgeschreven scenario een bezoek moeten brengen aan bepaalde winkelpunten. Je zal dit op een anonieme manier moeten doen en niet te opvallend. Dit alles gebeurt in het bijzijn van een meerderjarige mystery shopper die met jou naar winkelpunten rijdt. Voor de ouders is er ook een brief voorzien met enkele richtlijnen in. Het is wel belangrijk dat je als student beschikbaar bent tijdens week 2 van januari om naar een (betaald) infomoment te gaan. De winkelpunten die je zal bezoeken bevinden zich in de regio Aalst. Wij zijn op zoek naar 3 gemotiveerde jobstudenten.

 • AFWASHULP (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: PUCCINI

  Type: Studentenjob

  Puccini, een gekend restaurant op de Pauwengraaf, zoekt een afwashulp. U heeft oog voor orde en netheid.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • AANKOPER - WERKVOORBEREIDER - Regio Kalmthout (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Het lanceren van prijsaanvragen, prijsvergelijkingen en inkopen van materialen Het opvolgen van afgesproken levertermijnen, kwaliteit en het melden van bottlenecks Je werkt nauw samen met de kostprijsberekenaar bij het uitwerken van projecten Je werkt in teamverband om eventuele problemen op te lossen Je beheert de volledige administratie rond het project Je rapporteert aan de projectleider en de zaakvoerder AutoCad, Stabicad, Dialux,etc klinken je bekend in je oren

 • pizza maker (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Domino's Pizza

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste mensen die willen koerieren of in de keuken willen werken door het maken van pizza's. Je job is heel afwisseld. Je leert alle aspecten in de winkel, zowel kassa als pizza's maken, oven, ... Wij hebben op dit moment een heel jong en dynamisch team en zijn nog op zoek naar jonge mensen om ons team te komen versterken.

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van ANN SCHRIJVERS in sociale netwerken
Look for responds of ANN SCHRIJVERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN SCHRIJVERS. Laat een reactie achter voor ANN SCHRIJVERS. ANN SCHRIJVERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN SCHRIJVERS. Leave a respond for ANN SCHRIJVERS. ANN SCHRIJVERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN SCHRIJVERS op de google maps. Adres en contacten ANN SCHRIJVERS
Location of ANN SCHRIJVERS on the google maps. Address and contacts of ANN SCHRIJVERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN SCHRIJVERS ANN SCHRIJVERS: GALERIE ALBERT IER | Axent | LABO LOMBART | BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE | RECITAL COMPANY PRODUCT.

Other related companies as ANN SCHRIJVERS: GALERIE ALBERT IER | Axent | LABO LOMBART | BRUGMAN TECHNICAL TRADING OFFICE | RECITAL COMPANY PRODUCT.

ANN SCHRIJVERS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN SCHRIJVERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04891357421. Het bedrijf ANN SCHRIJVERS bevindt zich op het adres: NIEUWSTRAAT 21; 3665; AS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 807,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN SCHRIJVERS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN SCHRIJVERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN SCHRIJVERS, openstaande posities, locatie van ANN SCHRIJVERS op de kaart.

ANN SCHRIJVERS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN SCHRIJVERS, company assigned to the tax number BE04891357421. The company ANN SCHRIJVERS is located at the address: NIEUWSTRAAT 21; 3665; AS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 807,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN SCHRIJVERS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN SCHRIJVERS is not available. You also can look at reviews of ANN SCHRIJVERS, open positions, location of ANN SCHRIJVERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN SCHRIJVERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN SCHRIJVERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN SCHRIJVERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN SCHRIJVERS, employees, financial statistics.