ANN PLASKIE

Contactgegevens ANN PLASKIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN PLASKIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN PLASKIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRINS BOUDEWIJNLAAN 177; 2610; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 34493905 (+32-34493905) 34493905 (+32-34493905)

Fax (fax): +32 (51) 841-15-94 +32 (51) 841-15-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN PLASKIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN PLASKIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN PLASKIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN PLASKIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN PLASKIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN PLASKIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN PLASKIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN PLASKIE
Products information ANN PLASKIE

BTW identificatienummer (tax): BE05436828613
Ondernemingsnummer: 8436920166
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 418,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN PLASKIE
(Get full report from official database of BE for ANN PLASKIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN PLASKIE
Addition kinds of activities for ANN PLASKIE

356700. Industriële ovens en ovens | Industrial furnaces and ovens
807199. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
34959900. Wireveren, nec | Wire springs, nec
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
38429921. brancards | Stretchers
59990401. kijker | Binoculars

Werken bij ANN PLASKIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN PLASKIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN PLASKIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN PLASKIE. Looking for open vacancies in other companies

 • Receptie grondstoffen Colruyt Group (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Fine Food, de productieafdeling van Colruyt Group, maakt elke dag kwaliteitsvolle voedingsproducten voor onze eigen merken. Denk aan kaas, koffie, wijn en salades. Voor het gammaFine Food Meat zoeken we een gedreven receptionist. Jouw taak is om de binnengekomen goederen in te geven in het traceersysteem en ze daarna naar de juiste afdeling te versturen. Later zou je ook ingeschakeld worden om de goederen in ontvangst te nemen. Dit wil zeggen dat je als eerste in contact komt met de goederen die later verwerkt zullen worden.

 • verkoopmedewerker Fashion (ZANDHOVEN)

  Regio: ZANDHOVEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: je verwelkomt elke klant met een glimlach (niet pushend) je geeft advies en biedt mooie combinaties aan zodat de klant goed zijn/haar keuze kan maken Je staat in voor de vrouwenkleding en kinderkleding. je helpt ondertussen ook andere klanten verder en zorgt dat de winkel netjes blijft. je rekent af en zorgt ervoor dat de klant met een tevreden gevoel naar buiten gaat je hebt geen probleem met weekendwerk: zaterdag halve dag (1/2 weekend) iedere zondag hele dag

 • Lader-Losser vaste nachtpost van 3u-9u (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een distributiemagazijn te Lummen zijn we op zoek naar lossers/sorteerders. Je werkt van 3u 's nachts tot 9u 's ochtends. Je takenpakket bestaat uit het lossen van vrachtwagens en sorteren van pakketjes. Momenteel zijn we op zoek naar flexmedewerkers en dit wil zeggen dat je bewust op zoek bent naar een deeltijdse job of een bijverdienste. Je werkdagen kan je zelf kiezen, maar je bent 2 à 3 dagen per week beschikbaar. Er wordt gewerkt van maandag tem vrijdag, geen weekends.

 • Hoger Redder Sportoase be-MINE Beringen (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

  Regio: STEKENE

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

 • DevOps Engineer (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FOREACH

  Type: Vaste Job

  We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

 • Customer Service Officer (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS Z-VLAANDEREN

  Type: Vaste Job

  Voor een internationaal bedrijf gevestigd in Ronse gaan wij op zoek naar een gedreven Customer Service Officer. Je krijgt hierbij een centrale rol in de commerciële opvolging van de klanten en staat ook dagelijks in contact met de accountmanagers. Je wordt verantwoordelijk voor een correcte en snelle (administratieve) afhandeling van prijsoffertes, samples, bestellingen en klachten. Daarnaast ga je de aanvragen omzetten in orders door je proactieve opvolging en commerciële ingesteldheid. Je doet hierbij de nodige controle, volgt de levertermijnen op en communiceert proactief naar de klanten. Dagelijks sta je de klanten te woord en help je oplossingen zoeken. Je werkt nauw samen met collega's van verschillende afdelingen, namelijk planning, product management en verkoop.

 • Gepassioneerde financieel adviseur verzekeringen B2B! (M/V) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, een onafhankelijk en zeer goed draaiend verzekeringskantoor met een verfrissende en kwalitatieve aanpak, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega die als ervaren adviseur hun team wil komen versterken! * Als financieel adviseur sta je in voor een pro-actieve begeleiding van voornamelijk de bedrijfsleiders van grotere bedrijven. Je zorgt ervoor dat deze klanten nauwgezet worden opgevolgd en het juiste advies krijgen op vlak van oa. beleggingsmogelijkheden * Je bent de vlotte, betrouwbare gesprekspartner van jouw cliënten betreffende de financiële opvolging van hun dossiers. Je houdt alle dossier volledig op punt en helpt de cliënt verder bij mogelijke vragen of oplossingen. Kortom, een klant volledig 'ontzorgen' in zijn finaciële verzekeringszaken zit in jouw bloed!

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Mystery Shopper (Provincie Limburg)

  Regio: Provincie Limburg

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Ben je geïnteresseerd in klantenbeleving en ga je graag de baan op? Dan is mystery shopping zeker iets voor jou! Het geeft jou een unieke mogelijkheid om vrije uren in te vullen en iets extra bij te verdienen. Wij sturen op regelmatige basis uitnodigingen voor verschillende projecten door die in heel België plaatsvinden. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda. Op die manier blijf je de baas van jouw eigen agenda en geniet je van een enorme vrijheid. Wie wil dat nu niet?

 • kuisen/ afwas (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: FINESSE

  Type: Flexijob

  zaterdagwerk van 10 - 13u en van 13.30-18u. kuisen en afwassen 30 minuten pauze, eten op kosten van het werk

Zoek naar antwoorden van ANN PLASKIE in sociale netwerken
Look for responds of ANN PLASKIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN PLASKIE. Laat een reactie achter voor ANN PLASKIE. ANN PLASKIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN PLASKIE. Leave a respond for ANN PLASKIE. ANN PLASKIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN PLASKIE op de google maps. Adres en contacten ANN PLASKIE
Location of ANN PLASKIE on the google maps. Address and contacts of ANN PLASKIE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN PLASKIE ANN PLASKIE: JOOS MERGAERT | MANEGE DES VIGNES | Moreau Ch | MARIA WOUTERS | Windels

Other related companies as ANN PLASKIE: JOOS MERGAERT | MANEGE DES VIGNES | Moreau Ch | MARIA WOUTERS | Windels

ANN PLASKIE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN PLASKIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05436828613. Het bedrijf ANN PLASKIE bevindt zich op het adres: PRINS BOUDEWIJNLAAN 177; 2610; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 418,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN PLASKIE is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN PLASKIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN PLASKIE, openstaande posities, locatie van ANN PLASKIE op de kaart.

ANN PLASKIE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN PLASKIE, company assigned to the tax number BE05436828613. The company ANN PLASKIE is located at the address: PRINS BOUDEWIJNLAAN 177; 2610; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 418,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN PLASKIE is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN PLASKIE is not available. You also can look at reviews of ANN PLASKIE, open positions, location of ANN PLASKIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN PLASKIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN PLASKIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN PLASKIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN PLASKIE, employees, financial statistics.