JOOS MERGAERT

Contactgegevens JOOS MERGAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOOS MERGAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOOS MERGAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZWARTESTRAAT 3; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422203 (+32-57422203) 57422203 (+32-57422203)

Fax (fax): +32 (60) 517-75-84 +32 (60) 517-75-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOOS MERGAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOOS MERGAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOOS MERGAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOOS MERGAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOOS MERGAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOOS MERGAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOOS MERGAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOOS MERGAERT
Products information JOOS MERGAERT

BTW identificatienummer (tax): BE03932525634
Ondernemingsnummer: 5635131835
Hoofdstad (capital): 881,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in JOOS MERGAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rundveehouders; Varkenskwekers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOOS MERGAERT
(Get full report from official database of BE for JOOS MERGAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOOS MERGAERT
Addition kinds of activities for JOOS MERGAERT

15420301. Garagebouw | Garage construction
26210907. Gebouw papier, schede | Building paper, sheathing
28330212. Morfine en derivaten | Morphine and derivatives
34480104. Garages, draagbaar: geprefabriceerd metaal | Garages, portable: prefabricated metal
35599926. Screening apparatuur, elektrisch | Screening equipment, electric
38619900. Fotografische apparatuur en benodigdheden, nec | Photographic equipment and supplies, nec
57190201. Lampen en lampjes | Lamps and lamp shades
72170201. Tapijt- en tapijtreiniging en reparatie van planten | Carpet and rug cleaning and repairing plant

Werken bij JOOS MERGAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOOS MERGAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOOS MERGAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOOS MERGAERT. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorg jij mee voor de schaduw in huis? (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als handige Harry die zowel op mechanisch als elektrisch gebied zijn plan kan trekken en met de nodige verantwoordelijkheid om zelfstandig te kunnen werken, ben je dagelijks met de glimlach op de baan naar jouw klanten. Je hebt een waterdichte huid, want een regenbui of wat wind houden jou niet tegen. Eenmaal ter plaatse zorg je voor de montage van nieuwe zonneweringen en (elektrische) rolluiken of bestaande zonneweringen of voer je het onderhoud of herstellingen uit aan elektrische poorten. Het spreekt voor zich dat een ladder een veel gebruikt werkinstrument is en dat deze je dus zeker geen schrik mag aanjagen. Elke dag opnieuw keer je ’s avonds trots op jouw werk terug naar het bedrijf en ben je in gedachten al terug bezig met jouw klanten van morgen. Je weet immers dat jouw klanten steeds aan jou terug zullen denken wanneer ze op een warme dag in de schaduw kunnen genieten van jouw werk.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Rozebeke (ROZEBEKE)

    Regio: ROZEBEKE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WAARSCHOOT (WAARSCHOOT)

    Regio: WAARSCHOOT

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Waarschoot en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Wolvertem (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS WOLVERTEM

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling omvat Wolvertem, Londerzeel, Kapelle-op-den Bos, Meise, Grimbergen en Wemmel

  • Student with knowledge of Slovenian (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Slovenian language. The job requires to do data quality checks in Slovenian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • PA (m/v) voor CEO (masterniveau) - Antwerpen (1291150) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Secretary Plus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als high level personal assistant (m/v) ondersteun je de CEO op administratief en organisatorisch vlak teneinde op een confidentiële wijze bij te dragen tot een vlot verloop de dagelijkse werkzaamheden. Jobinhoud: * Je beheert de agenda en staat in voor de coördinatie van activiteiten van het directielid; * Je verzorgt de correspondentie en staat in voor het mailboxbeheer; * Je bent verantwoordelijk voor de praktische en organisatorische voorbereiding en opvolging van vergaderingen en dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het organiseren en opvolgen van diverse activiteiten en events; * Je staat in voor de opvolging van een aantal toegewezen dossiers; * Je bent verantwoordelijk voor het documentbeheer; * Office management voor een 20-tal collega's. De functie kan nog uitgebreid worden afhankelijk van de competenties en interesses van de persoon die wordt aangeworven.

  • Structural Engineer (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Als Structural Engineer maak je deel uit van het engineeringteam en sta je in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies. Je zoekt met collega’s en externe partners naar technische oplossingen. Je staat in voor : • expertise in bouwkundige normen en voorschriften, in het bijzonder de Eurocode . • het uitwerken van project-specifieke ontwerpen en het uitvoeren van constructieve studies met behulp van gespecialiseerde software (RSTAB,…) . • het ontwikkelen en onderhouden van eigen berekeningsroutines. • het opstellen van ontwerp- en berekeningsnota’s die je bespreekt met klanten en controle-organismen. • het geven van advies over het technische ontwerp van staal- en betonconstructies. • het mee opstellen van interne standaarden voor het ontwerp en de uitvoering van stalen constructies.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van JOOS MERGAERT in sociale netwerken
Look for responds of JOOS MERGAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOOS MERGAERT. Laat een reactie achter voor JOOS MERGAERT. JOOS MERGAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOOS MERGAERT. Leave a respond for JOOS MERGAERT. JOOS MERGAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOOS MERGAERT op de google maps. Adres en contacten JOOS MERGAERT
Location of JOOS MERGAERT on the google maps. Address and contacts of JOOS MERGAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come JOOS MERGAERT JOOS MERGAERT: BACOB | SLAGERIJ FRANKEL | Jesco | HUIS BOZTON | LIMOCO NV

Other related companies as JOOS MERGAERT: BACOB | SLAGERIJ FRANKEL | Jesco | HUIS BOZTON | LIMOCO NV

JOOS MERGAERT is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOOS MERGAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932525634. Het bedrijf JOOS MERGAERT bevindt zich op het adres: ZWARTESTRAAT 3; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 881,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 376,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Rundveehouders; Varkenskwekers. Producten gemaakt in JOOS MERGAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOOS MERGAERT is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOOS MERGAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOOS MERGAERT, openstaande posities, locatie van JOOS MERGAERT op de kaart.

JOOS MERGAERT is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOOS MERGAERT, company assigned to the tax number BE03932525634. The company JOOS MERGAERT is located at the address: ZWARTESTRAAT 3; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 881,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 376,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Rundveehouders; Varkenskwekers. Products created in JOOS MERGAERT were not found.
The main activity of JOOS MERGAERT is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JOOS MERGAERT is not available. You also can look at reviews of JOOS MERGAERT, open positions, location of JOOS MERGAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOOS MERGAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOOS MERGAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOOS MERGAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOOS MERGAERT, employees, financial statistics.