ANN LANSSENS

Contactgegevens ANN LANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN LANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN LANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EMILE MAX 149; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 27365990 (+32-27365990) 27365990 (+32-27365990)

Fax (fax): +32 (9) 375-79-69 +32 (9) 375-79-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN LANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN LANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN LANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN LANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN LANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN LANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN LANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN LANSSENS
Products information ANN LANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06779907226
Ondernemingsnummer: 6697235107
Hoofdstad (capital): 643,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 685,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN LANSSENS
(Get full report from official database of BE for ANN LANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN LANSSENS
Addition kinds of activities for ANN LANSSENS

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
23990102. Militaire insignes, textiel | Military insignia, textile
25220101. Banken, kantoor: behalve hout | Benches, office: except wood
33120201. Ijzer, varken | Iron, pig
87310203. Computer (hardware) ontwikkeling | Computer (hardware) development

Werken bij ANN LANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN LANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN LANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN LANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektrisch en Instrumentatie Technieker (M/V) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het analyseren en herstellen van elektrische storingen van geautomatiseerde regelsystemen in productie. Je lokaliseert de storing en identificeert de oorzaak zowel op het vlak van lokale PLC-sturing, digitale sturing, elektrotechnische sturing en pneumatische & hydraulische regelapparatuur. Je staat ook in voor het uitvoeren van preventieve controles op de goede werking van regelapparatuur en het vervangen van elektronische en mechanische onderdelen, zoals o.a. printplaten, sensoren, kleppen, luchtdrukmotoren,… Je staat samen met je collega’s in voor het preventief & curatief elektrisch onderhoud van één of meerdere papiermachines. Je bent verantwoordelijk voor het nakijken & herstellen van alle mogelijke elektronische onderdelen van de machine. Je doet inspectierondes en zoekt naar fouten. Je werkt in dagdienst. Na je opleidingsperiode, draai je mee in een systeem van permanentie.

 • Ploegbaas (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een ploegbaas regio Beringen: - Nemen van de leiding op een werf voor het installeren van elektrische installaties, gaande van    montage, bekabeling t.e.m het aansluiten - Plannen en voorbereiden van werkzaamheden in samenspraak met de projectleider - Productief meewerken op de werf, tijdig bestellen van de nodige materialen en hulpmiddelen -Werkinstructies geven aan je team en toezien op de correcte uitvoering van de werkzaamheden tegen het vooropgestelde rendement - Bewaken van de veiligheid op de werf.  

 • Warmhartige monteur (EKEREN)

  Regio: EKEREN

  Bedrijf: ASAP Kempen Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Zorg jij voor de warme sfeer tijdens de komende feestdagen? Ben jij het zonnetje in huis? Een familiebedrijf in Ekeren is namelijk nog op zoek naar een echte verwarmingsheld die zowel in teamverband als zelfstandig de temperatuur kan doen stijgen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u , combineren met andere gezinnen is mogelijk! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Continuïteit & spontaniteit is hier heel belangrijk bij dit gezin.De uren zijn als volgt ; ma.di.woe van 16:00-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00.Bent u een betrouwbaar persoon , rustgevend & punctueel, dan ben je hier zeker aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zoerle-Parwijs – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZOERLE-PARWIJS)

  Regio: ZOERLE-PARWIJS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Bijrijder Humbeek (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: Start People Mechelen

  Type: Studentenjob

  Samen met de vrachtwagenchauffeur zal je instaan om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

 • Jobstudent herfstvakantie (m/v) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar 3 student-enquêteurs voor de herfstvakantie De enquêtes worden afgenomen in het Shopping 1 te Genk, met behulp van Ipads. Je hebt bij voorkeur een marketing- of communicatie-achtergrond, en een goed besef van de belangrijkheid van enquêtes.

 • Bijlesgever wiskunde (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Jobstudenten voor het weekend (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PRIMARK

  Type: Studentenjob

  Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 250 filialen in: Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal en Spanje. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Jij zult als verkoopmedewerk(st)er verantwoordelijk zijn voor je eigen sectie. Dit houdt in: het beheren van voorraad, merchandising, verkoop en service. Jij bent in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk ingesteld en zeer stressbestendig. Ook ben je fysiek in staat om een aantal uren te staan en te lopen.

 • Senior Solution Architect (KALLO)

  Regio: KALLO

  Bedrijf: Katoen Natie

  Type: Vaste Job

  Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier Werkervaring: 1 jaar

 • Werkvoorbereider veelzijdige mechanische constructies regio Gent (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: vind! Engineering Gent

  Type: Vaste Job

  Als werkvoorbereider doe je de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant, Je verzamelt alle data, plannen en schema's die noodzakelijk zijn voor een efficiënte en correcte uitvoering, Je maakt lastenboeken op, Je volgt de bestellingen van het materiaal op, Je kan offertes calculeren.

 • verkopers (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

Zoek naar antwoorden van ANN LANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of ANN LANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN LANSSENS. Laat een reactie achter voor ANN LANSSENS. ANN LANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN LANSSENS. Leave a respond for ANN LANSSENS. ANN LANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN LANSSENS op de google maps. Adres en contacten ANN LANSSENS
Location of ANN LANSSENS on the google maps. Address and contacts of ANN LANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN LANSSENS ANN LANSSENS: TRIB. PREMI?RE INSTANCE | ROGER MISSINE | Voet L | VAN CAUW | MONARCH S.A.

Other related companies as ANN LANSSENS: TRIB. PREMI?RE INSTANCE | ROGER MISSINE | Voet L | VAN CAUW | MONARCH S.A.

ANN LANSSENS is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN LANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06779907226. Het bedrijf ANN LANSSENS bevindt zich op het adres: AVENUE EMILE MAX 149; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 643,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 685,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN LANSSENS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN LANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN LANSSENS, openstaande posities, locatie van ANN LANSSENS op de kaart.

ANN LANSSENS is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN LANSSENS, company assigned to the tax number BE06779907226. The company ANN LANSSENS is located at the address: AVENUE EMILE MAX 149; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 643,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 685,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN LANSSENS is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN LANSSENS is not available. You also can look at reviews of ANN LANSSENS, open positions, location of ANN LANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN LANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN LANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN LANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN LANSSENS, employees, financial statistics.