ANN HAESEVOETS

Contactgegevens ANN HAESEVOETS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN HAESEVOETS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN HAESEVOETS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HASSELTSE DREEF 110; 3512; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11591440 (+32-11591440) 11591440 (+32-11591440)

Fax (fax): +32 (50) 173-18-43 +32 (50) 173-18-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN HAESEVOETS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN HAESEVOETS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN HAESEVOETS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN HAESEVOETS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN HAESEVOETS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN HAESEVOETS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN HAESEVOETS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN HAESEVOETS
Products information ANN HAESEVOETS

BTW identificatienummer (tax): BE01563598632
Ondernemingsnummer: 9725067138
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 302,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN HAESEVOETS
(Get full report from official database of BE for ANN HAESEVOETS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN HAESEVOETS
Addition kinds of activities for ANN HAESEVOETS

508509. Apparatuur en apparatuur voor krachtoverbrenging | Power transmission equipment and apparatus
14599907. Pinite mijnbouw | Pinite mining
32720609. Drukpijp, gewapend beton | Pressure pipe, reinforced concrete
34420204. Luiken, deur of raam: metaal | Shutters, door or window: metal
35630201. Stofuitrustingen voor metalen, verven en chemicaliën | Dusting outfits for metals, paints, and chemicals
50780202. Drinkwaterkoelers, mechanisch | Drinking water coolers, mechanical
73130200. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives

Werken bij ANN HAESEVOETS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN HAESEVOETS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN HAESEVOETS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN HAESEVOETS. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpickers (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met het voltallige team ben je verantwoordelijk voor zowel de inkomende als uitgaande goederen. W Je werk met een systeem van Pick to Light. Lichtjes gaan letterlijk branden waar je producten moeten picken. Daarna bevestigen je de kwantiteit, om vervolgens de afgenomen producten in dozen te steken.

 • Werken als huishoudhulp regio Laakdal? Kies voor Domestic Services! (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

  Regio: WAASMUNSTER

  Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Waasmunster. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Boodschappen (uitsluitend te voet) Wassen en strijken

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Stabroek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • Chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn (PEER)

  Regio: PEER

  Bedrijf: TEYSSEN AUTOBUSSEN

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar autobuschauffeurs : Voltijdse job chauffeur Openbaar Vervoer De Lijn U staat in voor het veilig vervoer van personen - je vervoert reizigers veilig volgens een vaste dienstregeling. Je voldoet aan de verwachtingen van klanten door hen goed te ontvangen en door inlichtingen te geven over de dienstregeling, de route of de verschillende haltes Je informeert je klanten betreffende tarieven en verkoop je vervoersbewijzen ...

 • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

  Regio: DESTELBERGEN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

 • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

 • Bijverdienste in je eigen regio M/V (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: KONVERT INTERIM

  Type: Werfreserve

  Heb je reeds een job maar heb je nog wat uren vrij ? Wil je nog graag wat bijverdienen , dan hebben wij de ideale bijverdienste voor jou ! Het demonstreren en verkopen kan je aangeleerd worden ; voor het product zijn regelmatig opleidingen voorzien. Stuur ons snel je cv , er worden wekelijks info avonden / rondleidingen georganiseerd .

 • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Leercontract

  Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van ANN HAESEVOETS in sociale netwerken
Look for responds of ANN HAESEVOETS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN HAESEVOETS. Laat een reactie achter voor ANN HAESEVOETS. ANN HAESEVOETS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN HAESEVOETS. Leave a respond for ANN HAESEVOETS. ANN HAESEVOETS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN HAESEVOETS op de google maps. Adres en contacten ANN HAESEVOETS
Location of ANN HAESEVOETS on the google maps. Address and contacts of ANN HAESEVOETS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN HAESEVOETS ANN HAESEVOETS: Remtech SPRL | Boelens P | EVA GREEVE | NATHALIE ESFAHANI | P & M Services

Other related companies as ANN HAESEVOETS: Remtech SPRL | Boelens P | EVA GREEVE | NATHALIE ESFAHANI | P & M Services

ANN HAESEVOETS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN HAESEVOETS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01563598632. Het bedrijf ANN HAESEVOETS bevindt zich op het adres: HASSELTSE DREEF 110; 3512; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 302,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN HAESEVOETS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN HAESEVOETS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN HAESEVOETS, openstaande posities, locatie van ANN HAESEVOETS op de kaart.

ANN HAESEVOETS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN HAESEVOETS, company assigned to the tax number BE01563598632. The company ANN HAESEVOETS is located at the address: HASSELTSE DREEF 110; 3512; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 302,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN HAESEVOETS is Pipelines, Except Natural Gas, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN HAESEVOETS is not available. You also can look at reviews of ANN HAESEVOETS, open positions, location of ANN HAESEVOETS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN HAESEVOETS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN HAESEVOETS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN HAESEVOETS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN HAESEVOETS, employees, financial statistics.