ANN DIERICKX

Contactgegevens ANN DIERICKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN DIERICKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN DIERICKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-GILLISLAAN 36; 9200; DENDERMONDE, België

Telefoon (phone): 52215857 (+32-52215857) 52215857 (+32-52215857)

Fax (fax): +32 (16) 908-75-66 +32 (16) 908-75-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN DIERICKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN DIERICKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN DIERICKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN DIERICKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN DIERICKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN DIERICKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN DIERICKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN DIERICKX
Products information ANN DIERICKX

BTW identificatienummer (tax): BE06772216796
Ondernemingsnummer: 2264251708
Hoofdstad (capital): 821,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 849,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN DIERICKX
(Get full report from official database of BE for ANN DIERICKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN DIERICKX
Addition kinds of activities for ANN DIERICKX

35969901. Baby schalen | Baby scales
38419900. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
50320503. Betonbouwproducten | Concrete building products
56999905. Lederen kledingstukken | Leather garments
59619907. Cosmetica en parfums, postorder | Cosmetics and perfumes, mail order
76990901. Fietsherstel | Bicycle repair shop

Werken bij ANN DIERICKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN DIERICKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN DIERICKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN DIERICKX. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

 • Medewerker inkomende goederen + magazijn - Dagploeg in Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Een familiebedrijf is op zoek naar een extra medewerker. Je werkt in een kleine productiehal. Je werkt als medewerker 'receptie': dit is het onthaal goederen die binnen komen. Je controleert wat binnenkomt en labelt deze producten Je controleert de geleverde goederen met een kweekstaaf, laat de testcomputer deze analyuseren maar jij leest de resultaten en onderneemt actie indien nodig (doorgeven aan leidinggevende.) Daarnaast werk je mee in het magazijn als magazijnier met bediening reachtruck. Hun nieuw magazijn heeft rekstapelingen in de hoogte. Je helpt ook mee in het produceren: het bereiden van vleesprocuten en versnijden van procudcten. Dit die je samen met de zaakvoerder (hij werkt ook zelf mee) Dit is een afwisselende job in dapgloeg, je kent er alle collega's. Ook de leidinggevende werken mee met jullie. De drukste periode is november en december, tegen kerst is het al kalmer dus je moet geen overuren doen in de feestperiode.

 • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

  Regio: HEERS

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandvliet – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDVLIET)

  Regio: ZANDVLIET

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Spontane sollicitatie: Student (Koksijde) (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: McDonald's

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse om bij McDonald's aan de slag te gaan als student? Bij ons kan je als student terecht voor volgende jobs: Restaurant medewerker onthaal/ zaal Restaurant medewerker keuken/grill Interesse? Registreer online!

 • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

 • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

  Type: Vaste Job

  Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

 • Calculator Ramen en Deuren (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je interpreteert de vraag van de klanten en begeleidt hen in de juiste keuze Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte Bij vragen sta je klanten te woord zodat u de offerte begeleidt tot een definitieve bestelling Je analyseert aanbestedingsdossiers en berekent de kostprijs Je houdt rekening met de deadlines van de klant Je contacteert diverse leveranciers en zoekt telkens de voordeligste kwalitatieve oplossing Je bent verantwoordelijk voor de administratie van je dossiers en geeft uitleg aan projectleiders Bij het afsluiten van een dossier doe je de nacalculatie en formuleer je verbeteringsvoorstellen

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

Zoek naar antwoorden van ANN DIERICKX in sociale netwerken
Look for responds of ANN DIERICKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN DIERICKX. Laat een reactie achter voor ANN DIERICKX. ANN DIERICKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN DIERICKX. Leave a respond for ANN DIERICKX. ANN DIERICKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN DIERICKX op de google maps. Adres en contacten ANN DIERICKX
Location of ANN DIERICKX on the google maps. Address and contacts of ANN DIERICKX

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN DIERICKX ANN DIERICKX: FLTERVAL SA | DE GROOF | A.V.M. Construct | AFTERCLUB OUTLINE | A.G.C. NOBEN

Other related companies as ANN DIERICKX: FLTERVAL SA | DE GROOF | A.V.M. Construct | AFTERCLUB OUTLINE | A.G.C. NOBEN

ANN DIERICKX is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN DIERICKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06772216796. Het bedrijf ANN DIERICKX bevindt zich op het adres: SINT-GILLISLAAN 36; 9200; DENDERMONDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 821,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 849,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN DIERICKX is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN DIERICKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN DIERICKX, openstaande posities, locatie van ANN DIERICKX op de kaart.

ANN DIERICKX is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN DIERICKX, company assigned to the tax number BE06772216796. The company ANN DIERICKX is located at the address: SINT-GILLISLAAN 36; 9200; DENDERMONDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 821,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 849,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN DIERICKX is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN DIERICKX is not available. You also can look at reviews of ANN DIERICKX, open positions, location of ANN DIERICKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN DIERICKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN DIERICKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN DIERICKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN DIERICKX, employees, financial statistics.