ANN DEVROE

Contactgegevens ANN DEVROE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANN DEVROE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANN DEVROE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOUIZASTRAAT 32B1; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32311714 32311714

Fax (fax): +32 (61) 664-24-84 +32 (61) 664-24-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANN DEVROE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANN DEVROE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANN DEVROE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANN DEVROE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANN DEVROE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANN DEVROE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANN DEVROE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANN DEVROE
Products information ANN DEVROE

BTW identificatienummer (tax): BE04162414550
Ondernemingsnummer: 7971099853
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 292,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats.

Product categorie (product category): Avocats and conseillers juridiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANN DEVROE
(Get full report from official database of BE for ANN DEVROE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANN DEVROE
Addition kinds of activities for ANN DEVROE

024100. Zuivelboerderijen | Dairy farms
33669906. Gietstukken (behalve sterven), NSK | Castings (except die), nsk
35410203. Krukas regrinding machines | Crankshaft regrinding machines
38269902. Chromatografische apparatuur, laboratoriumtype | Chromatographic equipment, laboratory type
38410210. Otoscopen, behalve electromedical | Otoscopes, except electromedical
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service
80110521. Sportgeneeskunde specialist, arts | Sports medicine specialist, physician

Werken bij ANN DEVROE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANN DEVROE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANN DEVROE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANN DEVROE. Looking for open vacancies in other companies

 • MAGAZIJNIER REGIO DEINZE (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb jij altijd al een functie met verantwoordelijkheid willen uitvoeren? Dat treft! Voor een bedrijf gelegen te Deinze, gespecialiseerd in het maken van heerlijke kipgerechten, zijn we op zoek naar een magazijnmedewerker die ons team kan komen versterken. Je werkt op de afdeling logistiek. Wat zal jij doen? Uitgaande bestellingen registreren, alle orders afboeken in het systeem en de voorraad beheren. Indien er nog een bepaald product ontbreekt, ga jij na waar in welke afdeling het zich bevindt en plan je daarop verder. Je geeft alles door naar administratie en facturatie, zodat zij aan de hand van jouw registraties de correcte facturen kunnen opstellen voor de klanten. Je bent dus een zeer belangrijke schakel in ons bedrijf en professionaliteit. Enkel in zeer drukke periodes kan het zijn dat je ook orders zal je picken maar voornamelijk sta je in voor de registraties van de grote key accounts. Je zal werken in 2 ploegen, eventueel komt ook een dagploeg in het roulement (geen vaste dagploeg).

 • Reinigingsoperator (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Synergie Waregem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

 • CNC Bediener (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Ieper is Let's Work op zoek naar een CNC-bediener voor het draaien en frezen.

 • Installateur Sanitair en verwarming: DRINGEND (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant die actief is in de sanitaire sector zoeken wij een gemotiveerde helper sanitiar en verwarming. Als helper sanitair/cv is het de bedoeling dat je de leidingen klaarlegt voor de installatie en de meestergast ondersteunt.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Kruishoutem - Oudenaarde - Zingem (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Landen - Zoutleeuw - Sint-Truiden (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Diksmuide (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • Student keuken- Pizza Hut Delivery Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Pizza Hut België

  Type: Studentenjob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

 • timmerman/dakwerker (LANDEGEM)

  Regio: LANDEGEM

  Bedrijf: VAN PARYS CHRISTOPHE

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken voor onze jonge en dynamische onderneming een gemotiveerde werknemer met veel doorzettingsvermogen. Voornamelijk buitenschijnwerk dakconstructies en gevelbekleding zijn onze specialiteit. Nauwkeurig en gestructureerd samenwerken is belangrijk. U bezit bijvoorkeur een rijbewijs B.

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • kinesitherapeut (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: KINé TIM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een fijne, zelfstandige collega (regio Balen) voor een voltijdse job op zelfstandige basis, uren en dagen zijn bespreekbaar. Specialisaties en ervaring zijn geen must, maar is altijd fijn als aanvulling in de praktijk. U wordt zowel ingezet tijdens huisbezoeken, de praktijk en/of een instelling met mentaal gehandicapte personen gelegen te Mol. Benieuwd naar onze praktijk en specialisaties, surf naar http://www.kinetim.be . Ben je een gemotiveerd, leergierig, sociaal persoon en kijkt u er naar uit om met andere collega's samen te werken? Stuur ons een mailtje : [email protected] of neem contact met ons op 0476/78 89 42

 • flexi job (ZUIENKERKE)

  Regio: ZUIENKERKE

  Bedrijf: DE GROTE STOVE

  Type: Flexijob

  poetsen van het restaurant en de feestzaal

Zoek naar antwoorden van ANN DEVROE in sociale netwerken
Look for responds of ANN DEVROE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANN DEVROE. Laat een reactie achter voor ANN DEVROE. ANN DEVROE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANN DEVROE. Leave a respond for ANN DEVROE. ANN DEVROE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANN DEVROE op de google maps. Adres en contacten ANN DEVROE
Location of ANN DEVROE on the google maps. Address and contacts of ANN DEVROE

Andere gerelateerde bedrijven als come ANN DEVROE ANN DEVROE: BORA?S BOAT SHOP | GUY SERVOTTE | JOHANNES VOS | Ria | D. VAN BUNNEN

Other related companies as ANN DEVROE: BORA?S BOAT SHOP | GUY SERVOTTE | JOHANNES VOS | Ria | D. VAN BUNNEN

ANN DEVROE is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANN DEVROE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04162414550. Het bedrijf ANN DEVROE bevindt zich op het adres: LOUIZASTRAAT 32B1; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 292,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Avocats and conseillers juridiques. Lijst met producten zijn Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
De hoofdactiviteit van ANN DEVROE is Papier en geallieerde producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANN DEVROE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANN DEVROE, openstaande posities, locatie van ANN DEVROE op de kaart.

ANN DEVROE is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANN DEVROE, company assigned to the tax number BE04162414550. The company ANN DEVROE is located at the address: LOUIZASTRAAT 32B1; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 292,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Avocats and conseillers juridiques. List of products are Services: Pratique Judiciaire G茅n茅rale. Types de Conseillers: Avocats..
The main activity of ANN DEVROE is Paper and Allied Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANN DEVROE is not available. You also can look at reviews of ANN DEVROE, open positions, location of ANN DEVROE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANN DEVROE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANN DEVROE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANN DEVROE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANN DEVROE, employees, financial statistics.